Προς το περιεχόμενο

HDD error!!!

stergi17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα σημαντικο προβλημα με εναν εξωτερικο σκληρο maxtor.Μεσα εχω πολύ σημαντικα αρχεια που δεν πρεπει να χασω.Δουλευε μια χαρα ωσπου ξαφνικα οταν παω να τον ανοιξω μου βγαζει αυτο: E:\ is not accessible,The file or directory is corrupted or unreadable.Τρεχω και το Seatools deagnostics αλλα δεν μου βγαζει κανα προβλημα...

Αν το κανω φορματ με καποιο προγραμμα recovery μπορω να ανακτησω αρχεια?

Δημοσ.

και ναι και οχι..

μην κάνεις format αν δεν σιγουρευτείς 100% ότι δεν δουλεύει..

Τσέκαρε τον δίσκο και σε άλλα μηχανήματα (και όχι μόνο σε ένα..ποτέ δε ξέρεις)..

αν πάλι δε δουλεύει και αν έχεις ακόμα εγγύηση πήγαινε στο κατάστημα που το πήρες και ζήτα συμβουλή.

εγώ δεν θα έκανα ΠΟΤΕ format αν είχα σοβαρά αρχεία μέσα.. Καλύτερα να περιμένεις καιρό ψάχνοντας κάποιον επαγγελματία να κάνει ανάκτηση των δεδομένων παρά να πειραματιστείς.. ίσως τα χάσεις πάντα..

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.. όλοι το πάθαμε τουλάχιστον μια φορά!

Δημοσ.

Πήγαινε στο my computer, κάνε δεξί κλικ στο E: και "Explore".

Το ανοίγει;

Αν όχι, δεξί κλικ στο E:->Properties->tools->Check for errors

Αν μετά από αυτό πάλι δεν το ανοίγει, start->accessories->command prompt->πληκτρολόγησε chkdsk e: /f

Αν πάλι δεν τον ανοίγει, κατέβασε το Active@ File Recovery Demo και το Active@ Partition Recovery Demo

http://www.file-recovery.net/products.htm

Κάνε full scan στον E:. Αν δει τα αρχεία σου, τότε πάρε την πλήρη έκδοση για να ανακτήσεις τα αρχεία σου, η demo έχει περιορισμό στο μέγεθος του αρχείου.

Δημοσ.

Οκ τα εκανα ολα αυτα και τελικα δεν λειτουργουσε,του εκανα φορματ και κατεληξα σε προγραμμα recovery το οποιο μου βρηκε 100gb απο τα 400gb που ειχα.Κάτι ειναι και αυτο...

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.

Ναι μωρέ 300GB Data Loss δεν είναι τίποτα! Κάνεις unplug τον HDD κλείνεις το PC, κάνεις plug τον HDD, ανοίγεις PC. No Data Loss. Όλα Normal. Είναι συνήθες φαινόμενο των Maxtor. Τώρα θα ξέρεις next time!

Δημοσ.
Οκ τα εκανα ολα αυτα και τελικα δεν λειτουργουσε,του εκανα φορματ και κατεληξα σε προγραμμα recovery το οποιο μου βρηκε 100gb απο τα 400gb που ειχα.Κάτι ειναι και αυτο...

Ποιο προγραμμα χρησιμοποιησες ... ??

Εγω με το Easy Recovery ειχα κανει καλη δουλεια μια φορα ...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...