Προς το περιεχόμενο

εγκατασταση διανομης linux και προγραμματων απο cd


kousman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θελω να βαλω μια διανομη linux σε κατι υπολογιστες με μονο σκοπο την εγκατασταση 2-3 προγραμματων για εξασκηση σε ασκησεις στα αγγλικα (εχει η μητερα μου φροντ αγγλικων) τα προγραμματα που θελω να εγκαταστησω γραφουν πανω στο cd εγκαταστασης οτι γινεται εγκατασταση σε linux ...η απορια μου ειναι ποια διανομη να βαλω για να ειναι ευκολη η εγκατασταση των προγραμματων και να εχει και ενα γραφικο περιβαλλον ευκολο στην χρηση ...? και ειναι ευκολη η εγκατασταση προγραμματων απο cd? τα pc σηκωνουνnσχεδον ολες τις διανομες linux γιατι ειναι αρκετα καλα....thanks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ηταν πιο ευκολο να μας ελεγες τι ειδους αρχεια περιεχει το cd, ή ακομα καλυτερανα δωσεις την πληρη δομη του cd, προκειμενου να βρουμε τι χρειαζονται για να τρεξουν.

 

Μπορει να ειναι πχ .jar και να θελουν java, να ειναι .swf και να θελουν flash, ακομα και να ειναι .html και να ανοιγουν απλα με εναν browser.

 

Για την διανομη προτεινω debian stable με kde3, λογω του οικειου περιβαλλοντος που μοιαζει με windows και σταθεροτητας, μιας και δεν νομιζω να σε ενδιαφερει να εισαι bleeding edge σε τετοιο περιβαλλον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...