Ofikous Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Γειά σας, θα ήθελα την αποψή σας για το εξής θέμα που με απασχολεί.Έχω επιλέξει το εξής notebook: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-dv6-2040ev-Moonlight-Moonlight-Mouse-VN003EA-B1A.htm. Εχω καταληξει στο συγκεκριμενο γιατι ολα του τα χαρακτηριστικα ειναι ικανοποιητικα για μενα(τιμη,μαρκα,πληροτητα τεχνικων χαρακτηριστικων,design,κτλ),ο μονος λογος που με κανει να δυσταζω να το αγορασω ειναι ο επεξεργαστης του,AMD Turion 2.Εχω ακουσει οτι οι συγκεκριμενοι επεξεργαστες θερμαινονται πολυ και ευκολα σε σχεση με τους Intel Core 2 Duo.Ειναι αληθεια;Γιατι ειναι τοσο υποτιμημενοι οι επεξεργαστες AMD κυριως στους φορητους;Εχουν και καποιο αλλο προβλημα εκτος της υπερθερμανσης?Να αγορασω τον συγκεκριμενο φορητο,θα εχω προβλημα; Σας ευχαριστω!
Xristaras12 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ως κατοχος Acer Aspire με AMD Turion X2 μπορω να πω οτι και με συνεχη 4ωρη χρηση περιπου πιο πολυ ζεσταθηκε η καρτα γραφικων(Mobility Radeon HD3650 1GB) παρα η cpu..Ελπιζω να σε βοηθησα!
devill0 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Εγω εχω hp pavilion dv5 με AMD και θα συμφωνισω με τον Xristara12....ειναι βεβαια και η χρηση που θα κανεις..
isay Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 amd σε desktop με χίλια. amd σε laptop με τίποτα. Μπορεί να πηγαίνει πολύ ομαλά αλλά θα πρέπει να έχεις μόνιμα μια βάση ψυξης.
devill0 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 εμενα με νορμαλ χρηση ~45(ιντερνετ,ταινιες,μουσικη) και οταν παιζω κανα Pro10 το πολυ 60......χωρις βαση ψυξης
Ofikous Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Οι αποψεις ειναι θετικες για τον Turion απο οτι βλεπω,τουλαχιστον για αυτους που εχουν προσωπικη εμπειρια με τον επεξεργαστη.Αλλοι που να χουν εμπειρια με αυτον τον επεξεργαστη υπαρχουν;Θα με βοηθουσε πολυ η γνωμη τους....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.