Προς το περιεχόμενο

Χρηματο-οικονομικα προγραμματα

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζεται επαγγελματικα λογισμικα που να αναφερουν τιμες μετοχων, συναλλαγματα, να μπορεις να αγοραζεις και να πουλας μετοχες και τετοια πραγματα.

Ψαχνω κατι τετοιο για καποιον γνωστο μου χωρις προσωπικα να εχω προτερη εμπειρια.

Εχεις κανεις απο εδω κατι να προτεινει?

Το μονο που ξερω ειναι οτι υπαρχουν αρκετες ιντερνετικες σελιδες που ψαχνωντας λιγο εδω λιγο εκει βρισκεις αυτο που θες, αλλα σε software τι ξερουμε?

Δημοσ.

Θενξ φιλε μου, αλλα δυστυχως και στα ποστ αυτα ποικιλια μεγαλη δεν βλεπω. Μονο το μεταστοκ ξεχωρισα το οποιο θα δοκιμασω αμεσα. Τα αλλα 2 ελληνικα δεν φαινεται να λενε πολλα, και δεν πρεπει να ειναι και ανανεωμενα τα τελευτεα 2 χρονια.

Ευχαριστω παντως για τα αποτελεσματα που παρεθεσες.

Δημοσ.

Για τεχνική ανάλυση νομίζω το Amibroker είναι πολύ καλύτερο και αρκετά φθηνότερο από το Metastock. Δεν μπορείς όμως να κάνεις αγοραπωλησίες μετοχών μέσα από αυτά τα προγράμματα. Τουλάχιστον όχι για το Ελληνικό χρηματιστήριο.

Για το Ελληνικό χρηματιστήριο το μόνο δημοφιλές που γνωρίζω είναι το ztrade. Είναι java εφαρμογή και παρέχεται από διάφορες χρηματιστηριακές εταιρίες. Παρέχει κάποια πράγματα απλά από τεχνική ανάλυση αλλά έχει αρκετά καλή παρακολούθηση χαρτοφυλακίου και φυσικά αγοραπωλησία μέσα από το περιβάλλον του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...