Προς το περιεχόμενο

MSDN και windows απο το πανεπιστημιο

ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα .

Μας ενημερωσαν στο πανεπιστημιο πως μας δινεται η δυνατοτητα να αποκτησουμε αυθεντικο κωδικο για λογισμικο οπως τα windows , visual studio etc.

Μπαινουμε σε αυτο το λινκ στελνουμε email και μας δινουν καποια στοχεια και παμε στο http://msdn62.e-academy.com/elms/Storefront/Storefront.aspx?campus=unicrete_appsci&np1=112 οπου κατεβαζουμε αυτα που θελουμε αυθεντικα .

και τωρα οι αποριες

1)θα αποκτησω και εγω απο βδομαδα προσβαση , αλλα επειδη το Φλεβαρη ορκιζομαι και δεν θα ειμαι πλεον φοιτητης , αυτο σημαινει οτι δεν θα εχω προσβαση πλεον στο MSDN για να κατεβασω καποιο λογισμικο ?

2)αν κατεβασω πχ τα windows 7 με τον αυθεντικο κωδικο μετα το Φλεβαρη θα συμβει κατι ? Δε θα μου επιτρεψουν να κανω update ας πουμε ?

3)με τον κωδικο που θα παρω για τα windows 7 , αργοτερα οταν βγουν τα sp1 θα μπορω να τον χρησιμοποιησω ?

4)τον κωδικο μπορω να τον χρησιμοποιησω λογικα ξανα οταν κανω φορματ ?

5)σε 2 υπολογιστες ταυτοχρονα ο ιδιος κωδικος θα περνιεται αλλα θα υπαρξει θεμα με τα updates και πιθανο block του κωδικου μου ?

Δημοσ.

1)Μαλλον αφου ορκιστεις μετα απο καποιο διαστημα θα σου διακοψουν τη δυνατοτητα να κατεβαζεις απο msdn εκτος αν συνεχισεις ως μεταπτυχιακος οπου εκει δν ξερω τι γινεται.

2)εφοσον τα ενεργοποιησεις δν θα χεις κανενα προβλημα για οποιοδηποτε διαστημα.θα κανεις κανονικα update.

3)θα μπορεις να τον χρησιμοποιησεις αφου το sp1 θα βγει σε μορφη update.

4)Οταν κανεις φορματ μπορεις να τον ξαναχρησιμοποιησεις οσες φορες θες αλλα στον ιδιο υπολογιστη.νομιζω πως οταν κανεις ενεργοποιηση τα windows κλειδωνουν στη συγκεκριμενη μητρικη.

5)Ο ιδιος κωδικος οχι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σε 2 υπολογιστες αλλα μπορεις να παρεις τον κωδικο απ την 64μπιτη εκδοση ή απ τις κινεζικες εκδοσεις αν υπαρχουν κι αυτες για κατεβασμα στο msdn.

Δημοσ.

εν ολιγοις αφου παρω τα στοιχεια προσβασης κανω ντου και κατεβαζω τα παντα και τα serials τους για να προλαβω πριν μου κοψουν την προσβαση απο το πανεπιστημιο ?

εμενα κυριως με νοιαζει μετα τον Φλεβαρη και γενικως και μετα απο 6 μηνες και 1 χρονο τα serials που θα αποκτησω να εχουν δυνατοτητα επαναχρησιμοποιησης .

θα γινεται να κατεβασω και windows (πχ windows7+sp1 ενσωματωμενο) απο καποιο φορουμ (σορρυ:X) και να βαλω τον κωδικο που μου δωσανε ?

και επιπλεον ξερω οτι οταν τα εγκαθιστας γινεται ενεργοποιηση μεσω ιντερνετ . οταν ομως κανω φορματ και παω να ξαναπερασω τα windows απλα θα παταω παλι ενεργοποιηση και θα "τσεκαρει" οτι ειμαι στον ιδιο υπολογιστη , και οτι τα εχω ενεργοποιησει και δε θα εχω κανενα προβλημα ?

πανω σε αυτο που ειπες οτι κλειδωνουν στην μητρικη . δηλαδη αν αλλαξω υπολογιστη δε θα μου τα δεχτει ? η αν σου χαλασει η μητρικη και παρεις αλλην παλι δεν γινεται ?

Δημοσ.

Υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός φορών που μπορείς να κάνεις activation τα συγκεκριμένα windows. Όταν τα κατέβασα μέσω MSDNAA δεν ήταν σαφές ποιος είναι αυτός ο αριθμός. Πιθανόν κάτι μεταξύ 3-5 (;). Σε περίπτωση που είτε υπερβείς αυτόν τον αριθμό είτε αλλάξεις πχ μητρική, μπορείς να επικοινωνήσεις με τη microsoft hellas όπου συνήθως σου λύνουν αυτό το πρόβλημα.

Πάντως δεν είναι standard το πότε θα σου κλείσουν την πρόσβαση απ τη σχολή σου. Σε μένα ακόμα και 2 χρόνια μετά το πτυχίο ήταν ενεργή...

Δημοσ.

Μιας και πρόσφατα ορκίστηκα, να σου πω πως η σύνδεσή μου στο msdnaa ισχύει ακόμη. Για πόσο επιπλέον καιρό δεν γνωρίζω, θα δούμε.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα updates όπως σωστά λέει ο φίλος παραπάνω και δεν καταλαβαίνω γιατί να καταφύγεις σε forum, εφόσον θα μπορείς να έχεις τα αυθεντικά σε dvd με το αρχικό τους serial. Σε iso κατεβαίνουν οπότε τί πιο απλό από το να κόψεις όσα dvd θες με όσα λειτουργικά θες.

Προς το παρον φορματ δεν έχω κάνει στο πι-σι με τα 7. Όμως, πριν βάλω τα 7, είχα τα αυθεντικά xp επίσης κατεβασμένα από msdnaa. Αμέσως μόλις έβαλα τα 7, πέρασα στο "κατεβαστήρι" τα xp που είχα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Διάβασε τους κανόνες της σελίδας σας, εκεί σου αναφέρει σε πόσα διαφορετικά πι-σι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο αντίγραφο. ;)

edit: Τσσσσσ, τελικά είμαι πολύ αργός ρε παιδί μου...

Δημοσ.

στα FAQ γραφει αυτα

Q: Can I install my software on two computers at once?

A: Yes, as long as you are the owner of both computers and both are being used for instructional purposes

Q: I have a new computer now, how can I re-install my software?

A: You are allowed to install the software more than once based at the discretion of the program administrator and the software distribution method chosen

Q: Does the license (or "key") permanently unlock the software?

A: No - the key allows you to install the software once. If you need to re-install the software, you will need to contact the PA (Program Administrator) at your school.

δηλαδη μπορεις να κανεις εγκατασταση σε 2 υπολογιστες ;) αλλα αμα θες να κανεις φορματ και να τα ξαναβαλεις πιθανον να μην μπορεις :confused:

Δημοσ.

Το αν σου κοπεί η πρόσβαση ή όχι είναι θέμα διαχειριστή. Εγώ έχω τελειώσει πάνω από εξάμηνο τη σχολή και μπορώ και μπαίνω ακόμα. Τα serials είναι retail, δεν είναι σαν τις DSP εκδόσεις που κλειδώνουν στη μητρική. Ένα συγκεκριμένο των XP το έβαλα σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές και έκανα activation μέσω internet χωρίς πρόβλημα. Και πρόκειται για κανονικά serials, χωρίς ημερομηνία λήξης.

Δημοσ.

απο οτι φαινεται οι αποψεις διιστανται

εμενα αυτο με νοιαζει , να μπορω οταν κανω φορματ να τα ξαναβαλω οσες φορες θελω , αλλα ακομα καλυτερα να μπορω και στους 2 μου υπολογιστες , και να μην εχω ουτε στην μια ουτε στην αλλη περιπτωση προβλημα με updates , activation και τα σχετικα

ευχαριστω πολυ παιδια

Δημοσ.

Αυτά που σου λέω είναι από προσωπική εμπειρία, η σελίδα της σχολής μου είναι κι εμένα ELMS, και η πολιτική όσον αφορά τους κωδικούς είναι η ίδια. Δεν πρόκειται για κουτσουρεμένα serials αλλά για retail εκδόσεις.

Δημοσ.

παιδες πηρα σημερα τους κωδικους για Login , αλλα εχω παλι καποιες αποριες ...

1) πως κατεβαζω ? μονο add to cart εχει , και οταν βαζω πχ win xp sp3 και παταω checkout θελει να βαλω ονοματεπωνυμο ....

2) τι ονοματεπωνυμο βαζω ? μπορω οτιδηποτε η πρεπει τα πραγματικα μου στοιχεια και σε τι χρειαζονται ? πρεπει μετα οταν ενεργοποιησω τα windows να βαλω τα ιδια στοιχεια ?

3)καθε iso μπορω να το κατεβασω οσες φορες θελω και να παρω το serial παλι οσες φορες θελω ?

Δημοσ.

οχι καθε iso το κατεβαζεις μονο μια φορα. αν εχεις προβλημα το λες στον μοδιστρο και σου ξαναστελνει λινκοπουλο!

χρονια τωρα κατεβαζω απο εκει λειτουργικα! 2003!!! αιωνοβιος ο παικτης!

Δημοσ.

ο admin του πανεπιστημιου , μαζι με τους κωδικους μου δωσε και 2 λινκς για τα win 7 , 32bit και 64bit , οπου τα παταω και ξεκινα αμεσως κατεβασμα

δε μπορω ομως να καταλαβω γιατι τα εδωσε αφου μπορω να βρω τα 7 στο msdn

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...