panos6969 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Χαιρετώ την ομήγυρη. Θέλω τη συμβουλή των πιο έμπειρων σχετικά με το netbook Asus EeePC 1101HA που πρόσφατα απέκτησα. 1) Το αναβάθμισα με μνήμη 2GB (Hynix μέσω ebay), η οποία, σύμφωνα με όλα τα forums που διάβασα, είναι η καλύτερα συμβατή για το συγκεκριμένο μηχάνημα. Παρόλα αυτά, δεν βλέπω αξιοσημείωτες βελτιώσεις στην απόδοσή του. Γιατί άραγε; 2) Ξέρετε να μου προτείνετε κάποια games που να παίζονται από το 1101, δεδομένης της ιδιομορφίας του επεξεργαστή του (Intel Atom Z520, GMA500); Μικρότερα και παλιότερα Asus, με επεξεργαστές Ν270 ή N280 τρέχουν άνετα το GTA: Vice City για παράδειγμα, ενώ το δικό μου δεν τα καταφέρνει... Αυτά. Ευχαριστώ προκαταβολικά...
basilis5 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 αν θες να δεις διαφορα στις επιδοσεις βαλε αλλο σκληρο η εναν ssd η παραπανω μηνημη που εβαλες δεν βοηθα ιδιαιτερα δεδομενου οτι δεν τρεχεις τπτ απαιτητικο σε μνημη,οποτε λογικο να μην βλεπεις διαφορα. επισης ο επεξεργαστης που φοραει θα σου δημιουργει παντα bottleneck οτι και να κανεις. για εμενα,βαλε παιξε κανενα zuma-7 wonders η κανενα abes oddworld ΠΟΥ ΠΑΙζω εγω στο 901 μου... αλλα για 3d παιχνιδια μην περιμενεις πολλα,εκτος αν σου αρεσει το retro gaming
panos6969 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 πολύ καλό το oddworld, πράγματι! Ευχαριστώ
21century Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Νομιζω οτι τα ιδια περιπου ειναι και για το 1201ΗΑ που θελω να αγορασω συντομα σε οτι αφορα τα παχινιδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.