ikskarda Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια . στον υπολογιστη μου εχω το Logitech S520 (ποντικι+πληκτρολογιο) και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. για τον νεο μου υπολογιστη δε ξερω τι να διαλεξω , σκεφτομουν να παρω ξανα το ιδιο η το πιο ακριβο Logitech Wave Wireless καθως θελω ενα πολυ καλο Keyboard (ξεκουραστο,ανετο αλλα και για games) μαζι με ενα εξισου πολυ καλο Mouse (ξεκουραστο,ανετο αλλα και για games) στο μυαλο μου ομως παιζει αυτη η συνθεση Logitech Media 600 + Logitech ΜΧ518 Gamers Optical κοντα στα 50 ευρω ... 1)θα ηθελα να μου προτεινετε εναν καλο συνδυασμο keyboard+mouse στα 50 ευρω 2)αν παρω τελικα τα 2 παραπανω τα οποια ειναι με usb2.0 απο θεμα drivers θα ειμαι OK απλα περνοντας το Logitech SetPoint και αυτοματα θα μου χει αναγνωρισει και τα 2 και θα μπορω να κανω τις ρυθμισεις στα κουμπια οπως στα FN keys αλλα και στα κουμπια του mouse οπως μπορω και κανω μεσω του SetPoint στο Logitech S520 που εχω ?
mihachris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Συμφωνώ με το mx518. Για keyboard, λογω εμπειρίας, σου προτείνω αυτό. Είναι πολύ άνετο και με είχε βολέψει αρκετό καιρο για gaming. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο gaming keyboards (εκτός απο φωτιζόμενα πλήκτρα και προγραμματιζόμενα κουμπιά).
vdanasto Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 +1 για το MX518. Άψογο ποντίκι, απίστευτα άνετο, πολύ γερό με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής όπως όλα τα προϊόντα της Logitech. Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια, και μιλάμε για βαριά χρήση, και ακόμα δεν έχει πάθει τίποτα. Το είχαμε επίσης στους υπολογιστές στο internet cafe που δούλευα και άντεχε στις πιο αντίξοες συνθήκες. Μην το σκέφτεσαι καθόλου .
ikskarda Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 ωραια εχουμε ψηφους υπερ του ποντικιου ... για το Logitech Wave λετε να αξιζει ? γενικως δεν παιζω τρελα games και αυτα που παιζω δεν χρειαζονται ολα keyboard+mouse αλλα πιο πολυ gamepad
vdanasto Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το Wave σαν εμφάνιση. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως και ούτε το έχω δει από κοντά. Είχα διαβάσει σε ένα review ότι ο κυματιστός σχεδιασμός του δεν είναι ότι πιο άνετο. Αν μπορείς θα σου πρότεινα να πας σε κανένα κατάστημα που θα το έχει στην έκθεσή του (πχ Πλαίσιο) και να το δεις μόνος σου.
ikskarda Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 καλως , ευχαριστω για την γνωμη σου
blacksuede Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 για το wave : τα πληκτρα είναι κανονικού μεγέθους, ούτε καν 1/2, κατασκευή άριστη, wristpad επίσης καταπληκτικό. καλές δυνατότητες από συντομεύσεις αλλά πχ για browser είναι μέσω fn....βαριά κατασκευή ωραία. το ποντίκι είναι για την πλάκα, ένα κλασσικό κλοκ κλοκ που έχει και δυο κουμπιά στο πλαι, ένα δεξια κι ένα αριστερά, μπας και το σώσει,ΑΛΛΑ σε απόσταση (περίπου 2.5 μετρα) ενώ το πληκτρολόγιο δεν έχει κανένα θέμα, το ποντίκι τα βρίσκει όλα κολυώμενα και πρέπει να πλησιάσεις πιο κοντά για να μην έχεις πρόβλημα... τον δέκτη βέβαια θα τον βάλεις στην επέκταση που δίνει μαζί είτε θελήσεις να το έχεις στο γραφείο είτε για πιο μακριά. γενικότερα αν δεν είχα τρελό πρόβλημα με δέκτη σε ένα σετακι microsoft που είχε και γαμώ τα ποντίκια και low profile keyboard δεν θα το είχα πάρει...
ColdFusion Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 πάνε Plaisio που εχει αρκετά πληκτρολόγια να διαλέξεις πιο σου αρέσει .Ενα πληκτρολόγιο μου μπορεί να βολεύει εμένα δεν σημαίνει οτι βολεύει και εσένα.
ikskarda Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 καλως !!! αμ και δεν τα εχουν χυμα βεβαια ... ευχαριστω
moldovan20 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο το wave που το ειχα δει σε μαγαζι μου ηταν παρα πολυ βολικο ,αλλα εχω ενα θεμα με τα ασυρματα ,θελω τα καλωδια μου
vdanasto Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο το wave που το ειχα δει σε μαγαζι μου ηταν παρα πολυ βολικο ,αλλα εχω ενα θεμα με τα ασυρματα ,θελω τα καλωδια μου Υπάρχει και σε ενσύρματη έκδοση.
moldovan20 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει και σε ενσύρματη έκδοση. Ωραια και δε το ειχα κοιταξει καθολου ,αν και εγω σκεφτομαι για αυτο λογο των πολλων macro ,το εχει και σε dsp.Aν και εχω ακουσει οτι πολλους δε τους βολευει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.