Προς το περιεχόμενο

δημιουργία ιστοσελίδας

thrylosthyra7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Tο free-web-hosting.gr εχει mySql και PHPκαι απολα... Εχει και ετοιμα templates, ετοιμα sites δηλαδη, για να διαλεξεις καποιο και απλα να αλαξεις το κειμενο. Ειναι πολυ ευκολο. Μην παιδευεσαι τζαμπα. Ριξε μια καλυτερη ματια...

Αυτό που προτείνεις δεν είναι το http://www.000webhost.com/ με referral;

Αν είναι έτσι, πολύ καλύτερα στο freehostia.com

EDIT: Κοίταξα τους όρους για referral. Πέντε δολάρια για κάθε εγγραφή. Καλή φάση. Πληρώνουν ή είναι και αυτό απάτη;

EDIT2: lathio σου έχω κακά νέα. Ο γούγλης είπε ότι είναι απατεώνες και δεν πληρώνουν. Λεπτομέρειες ΕΔΩ

Δημοσ.

EDIT: Κοίταξα τους όρους για referral. Πέντε δολάρια για κάθε εγγραφή. Καλή φάση. Πληρώνουν ή είναι και αυτό απάτη;

EDIT2: lathio σου έχω κακά νέα. Ο γούγλης είπε ότι είναι απατεώνες και δεν πληρώνουν. Λεπτομέρειες ΕΔΩ

Φιλε isay ο ανθρωπος ψαχνει τσαμπα site με Mysql Τι σε ενοχλει εσενα αν εχει referal η οχι? Δεν σε καταλαβαινω... Εκανες και τον κοπο και το εψαξες μαλιστα... Τωρα για τον χαρακτηρισμο "απατεωνες" καλο θα ηταν να μην χαρακτηριζουμε κατι αμα δεν το ξερουμε οπως και εγω δεν μπορω να σε πω απατεωνα επισης διοτι δεν σε ξερω και θα σε παρακαλουσα να τον παρεις πισω! Οσο για το οτι μου εχεις "κακα νεα" νομιζω δεν σε ρωτησε κανενας και δεν ενδιαφερει και κανενα!

Ρε τι τραβαμε.....

Δημοσ.
Φιλε isay ο ανθρωπος ψαχνει τσαμπα site με Mysql Τι σε ενοχλει εσενα αν εχει referal η οχι? Δεν σε καταλαβαινω... Εκανες και τον κοπο και το εψαξες μαλιστα... Τωρα για τον χαρακτηρισμο "απατεωνες" καλο θα ηταν να μην χαρακτηριζουμε κατι αμα δεν το ξερουμε οπως και εγω δεν μπορω να σε πω απατεωνα επισης διοτι δεν σε ξερω και θα σε παρακαλουσα να τον παρεις πισω! Οσο για το οτι μου εχεις "κακα νεα" νομιζω δεν σε ρωτησε κανενας και δεν ενδιαφερει και κανενα!

Ρε τι τραβαμε.....

δικο σου ειναι και τα περνεις ετσι ?

το παλικαρι ισα ισα να μας προστατεψει προσπαθει .....

Δημοσ.
δικο σου ειναι και τα περνεις ετσι ?

το παλικαρι ισα ισα να μας προστατεψει προσπαθει .....

Απο τι να μας προστατεψει? Τους λεει απατεωνες επειδη ενα site εχει referal σε ενα αλλο... Τι να πω ρε παιδια πασο!

Δημοσ.
Απο τι να μας προστατεψει? Τους λεει απατεωνες επειδη ενα site εχει referal σε ενα αλλο... Τι να πω ρε παιδια πασο!

απο οτι καταλαβα το gr ειναι δικο σου και κανεις reffer σε αυτους για να παρεις απο καθε εγγραφη 5$

μαλλον δεν διαβασες το edit2 ....

ουσιαστικα σου λεει οτι δεν προκειτε να παρεις τπτ .....

http://www.v7n.com/forums/affiliate-marketing-forum/82310-000webhosting-com-there-affiliate-program-fraud-program-beware.html

Δημοσ.
απο οτι καταλαβα το gr ειναι δικο σου και κανεις reffer σε αυτους για να παρεις απο καθε εγγραφη 5$

μαλλον δεν διαβασες το edit2 ....

ουσιαστικα σου λεει οτι δεν προκειτε να παρεις τπτ .....

Και αυτο γιατι πρεπει να νοιαζει τον φιλο που θελει τζαμπα site??

Εκτος απο off topic ειναι και ασεβεια προς τον φιλο που καθομαστε και γραφουμε στο ποστ του για αυτα τα πραγματα!

Εγω το σταματαω εδω! Αν θελετε να το συνεχισετε καντε το!

Δημοσ.

Ρε τι τραβαμε.....

lathio ηρέμησε. Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Δεν είπα εσένα απατεώνα γιατί δεν είχα κανένα λόγο να το κάνω. Την 000web είπα βασιζόμενος στο τι διάβασα στο net ( σου έδωσα και link). Αν εσένα δεν σου άρεσαν τα κακά νέα απλά αγνόησε τα. Απορώ γιατί αρπάχτηκες. Αν έχεις πληρωθεί, πες το και θα ανακαλέσω.

@thrylosthyra το site που προτείνει ο lithio έχει δωρεάν αυτά που νομίζεις ότι χρειάζεσαι

Δημοσ.
lathio ηρέμησε. Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Δεν είπα εσένα απατεώνα γιατί δεν είχα κανένα λόγο να το κάνω. Την 000web είπα βασιζόμενος στο τι διάβασα στο net ( σου έδωσα και link). Αν εσένα δεν σου άρεσαν τα κακά νέα απλά αγνόησε τα. Απορώ γιατί αρπάχτηκες. Αν έχεις πληρωθεί, πες το και θα ανακαλέσω.

Στο παρελθον δημιουργηθηκε προβλημα με Φιλιππινεζους Βιετναμεζους και καθε λογης τυχαρπαστο που πηγαιναν σε internet cafe και δινανε 1 δολαριο σε οποιον εκανε register και τσεπωνανε τα αλλα 4! Οταν τους πιασανε δεν τους δωσανε φραγκο αλλα αυτοι ηδη ειχαν δωσει το 1 δολαριακι! Αυτη την τακτικη την ακολουθησαν παρα πολλοι αλλα μεινανε με το ...... στο χερι! Ειχαν και το θρασος να ζητανε τα λεφτα τους πισω!!

Γιαυτο σου λεω αμα δεν ξερεις ολη την ιστορια μην αποδιδεις χαρακτηρισμους απο ενα απλο κειμενο που διαβασες στο ιντερνετ.

Αλλα γιατι αυτο πρεπει να το λυσουμε σε ενα post που εκανε ενας φιλος και ζηταει δωρεαν site για να κανει τις δοκιμες του και γιατι εγω πρεπει να σου πω αν πληρωθηκα η οχι ?? Εκτος απο αδιακριτη η ερωτηση σου ειναι και Off topic!! Μπορεις πολυ ομορφα και ωραια να ανοιξεις ενα αλλο τοπικ και εκει θα σου λυσω ολες τις αδιακριτες αποριες σου. Οσο για τις απατεωνιες εγραψες:

Πληρώνουν ή είναι και αυτό απάτη;

Δηλαδη τι αλλο ειναι απατη??

Μην απαντησεις αν δεν ανοιξεις αλλο τοπικ!

Δημοσ.
Σιγά μην ανοίξω άλλο topic. Αν εσύ δεν καταλαβαίνεις, πρόβλημα σου. Κάνε ότι νομίζεις.

Τι να σου πω ρε φιλε.... με λες και χαζο και απο πανω!! Τι ακριβως δεν καταλαβαινω...???

Δημοσ.

παιδιά καταλαβαίνω οτι όλοι να βοηθήσετε προσπαθείτε!και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό!!λόγω ενός προβλήματος στο ίντερνετ από εχθές το μεσημέρι,δε μπορούσα να μπω μέχρι τώρα,κι έτσι τώρα διάβασα τα post σας...πραγματικά εκτιμώ πολύ τη βοήθεια όλων σας!δε θέλω να τσακώνεστε βέβαια,όχι επειδή φοβάμαι μη "λερωθεί" το post,ή επειδή είναι offtopic,αλλά επειδή το κύριο συστατικό του ίντερνετ,και αυτό που το κάνει πραγματικά ξεχωριστό είναι η αλληλοβοήθεια και οι συμβουλές που προσφέρουμε ο ένας στον άλλο!δέχομαι φυσικά τις συμβουλές όλων σας!θα δοκιμάσω σίγουρα το free-webhosting.gr επειδή αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να ανεβάσω τη σελίδα και όχι αν και πως βγάζουν λεφτά από το referral...ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους!από σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί,ξεκινάω την κατασκευή της ιστοσελίδας μου,και θα σας ενημερώσω όταν την τελειώσω!!φίλε virus μη μου θυμώσεις,αλλά σαν κλασσικός Ελληνάρας σκέφτομαι πρώτα αν θα κάνω τη δουλειά μου και μετά τη λάθος πρακτική μιας εταιρείας,αν είναι τα πράγματα όπως στο post που μας ανέφερες,και που τα παιδιά εκεί εξηγούσαν την προσωπική τους εμπειρία!ξέρω οτι ο τρόπος σκέψης μου είναι λάθος,αλλά πρωταρχικός μου στόχος είναι να "σηκώσω" χωρίς πολύ κόπο και κόστος τη σελίδα..και φυσικά να έχει και ένα καλό αποτέλεσμα...σας ευχαριστώ ξανά όλους για το χρόνο και τη βοήθειά σας!και σίγουρα θα σας ενημερώσω όταν την τελειώσω!!!!

Δημοσ.
...σας ευχαριστώ ξανά όλους για το χρόνο και τη βοήθειά σας!και σίγουρα θα σας ενημερώσω όταν την τελειώσω!!!!

Να'σαι καλα φιλε μου και ευχομαι καθε επιτυχια στην προσπαθια σου για το site σου και καλα Χριστουγεννα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...