thrylosthyra7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 καλησπέρα παιδιά!ξέρω οτι πολλές φορές θα έχουν ρωτήσει και άλλα παιδιά για το θέμα!Θέλω να φτιάξω μια απλή ιστοσελίδα για να διαφημίζω κάποια προιόντα που θα πουλάω.αυτό λοιπόν προυποθέτει και κάποια βάση δεδομένων(μάλλον την mysql που είναι και δωρεάν).θέλω λοιπόν να μου πείτε ποιός είναι ο πιο απλός τρόπος να δημιουργήσω μόνος μου ένα απλό αλλά λειτουργικό σαιτ!ξέρει κανείς;επειδή διαβάζοντας άλλα post και forum έχω μπερδευτεί με το joomla και αρκετά άλλα προγράμματα!με ενδιαφέρει το πρόγραμμα να είναι δωρεάν(γιατί δεν υπάρχουν 300 αρια για αγορά frontpage!)παρεπιπτόντως,το joomla δεν το θεωρώ και τόσο απλό!δεν έχω καταφέρει να σβήσω πχ το logo που γράφει joomla στην αρχική σελίδα..γενικά δε μου φαίνεται τόσο εύκολο στη δημιουργία!αν ξέρετε κάποιο πρόγραμμα,πείτε μου!και σας παρακαλώ,αν ξέρετε και κάποιο manual!ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας παιδιά!!
Seldimi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Από την στιγμή που δεν θέλεις μεγάλη δυναμηκότητα ή φτιάχνεςι στατικές σελίδες με DreamWeaver ή ExpressionWeb και απλά ανανεώνεις χειροκίνητα ή φτιάχνεις μια απλή βάση δεδομένων που την χρησιμοποιείς για την ανάκτηση των προιόντων... μην μπλέκεις σε ιστορίες με CMS (όπως Joomla ++)
3DViRuS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 καλησπέρα παιδιά!ξέρω οτι πολλές φορές θα έχουν ρωτήσει και άλλα παιδιά για το θέμα!Θέλω να φτιάξω μια απλή ιστοσελίδα για να διαφημίζω κάποια προιόντα που θα πουλάω.αυτό λοιπόν προυποθέτει και κάποια βάση δεδομένων(μάλλον την mysql που είναι και δωρεάν).θέλω λοιπόν να μου πείτε ποιός είναι ο πιο απλός τρόπος να δημιουργήσω μόνος μου ένα απλό αλλά λειτουργικό σαιτ!ξέρει κανείς;επειδή διαβάζοντας άλλα post και forum έχω μπερδευτεί με το joomla και αρκετά άλλα προγράμματα!με ενδιαφέρει το πρόγραμμα να είναι δωρεάν(γιατί δεν υπάρχουν 300 αρια για αγορά frontpage!)παρεπιπτόντως,το joomla δεν το θεωρώ και τόσο απλό!δεν έχω καταφέρει να σβήσω πχ το logo που γράφει joomla στην αρχική σελίδα..γενικά δε μου φαίνεται τόσο εύκολο στη δημιουργία!αν ξέρετε κάποιο πρόγραμμα,πείτε μου!και σας παρακαλώ,αν ξέρετε και κάποιο manual!ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας παιδιά!! αν σε ενδιαφερει να σηκωσεις κατι απλο θα σου προτεινα να ψαξεις για εταιριες που δινουν sitebuilder μαζι με το hosting της σελιδας. αυτο για κατι πολυ απλο που απλα θελεις να δειχνεις τα προιοντα σου εκει τωρα αν θες να τα πουλας κιολας απο εκει ..... πας αλλου
lathio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Θα σου προτεινα το Web page maker για να φτιαξεις την ιστοσελιδα σου αν προκειται για κατι απλο και το free-web-hosting.gr για να την κανεις host δωρεαν.
thrylosthyra7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 φαντάζομαι οτι και τα 3 προγράμματα που μου είπατε θα είναι πολύ απλά!αλλά με μια πρόχειρη ματιά που έριξα:το dreamweaver έχει 400ε!το expression web 180 και το web page maker 50!και καλά,τα 50 παλεύονται,αν μπορώ να σηκώσω τη σελίδα με αυτό και δεν είναι απλά για εκπαιδευτική χρήση(εξυπνάδα της microsoft με το office αυτή!)μήπως όμως παίζει και καμμία δωρεάν(open source) λύση;όπως σας είπα πρόκειται για αρκετά απλό σαιτ,κυρίως για την πλάκα μου,οπότε δεν αξίζει 300 και 400 ε!κατά τα άλλα ο φίλος έχει δίκιο!δε θέλω να μπλέξω με joomla,γιατί όντως φαίνεται δύσκολο!
lathio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Το free-web-hosting.gr που σου ειπα εχει και δωρεαν website builder για να κανεις τις δοκιμες σου.
alexandr0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Αν θες πάλεψε με το Wordpress, είναι λίγο πιο απλό. Αν θες πάντως γενικά να κάνεις αλλαγές πρέπει να ξέρεις HTML/CSS+PHP.
the_eye Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δες το http://www.oscommerce.com/solutions/oscommerce
thrylosthyra7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 προσπαθώ να κάνω κάτι ή με το os commerce,ή με αυτό της σελίδας webhosting που είπε ο φίλος!βάση δεδομένων mysql ξέρουμε αν δέχεται κάποιο από τα 2;
platongr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Με όλον τον σεβασμό φίλος, αφού δεν ξέρεις βασικά πράγματα, πως θέλεις να φτιάξεις ένα site από το οποίο θα πουλάς πράγματα. Και πες κουτσά στραβά, βγάζεις ένα site με αυτά που γράφουν τα παιδιά από πάνω. Πως θα δείχνει αυτό το σίτε στον κόσμο που θα πρέπει να εμπιστευθεί την σελίδα για να αγοράσει, τόσο εικαστικά, όσο και λειτουργικά. Αφού θέλεις να το κάνεις μόνος σου, θεωρώ πιο σοβαρό το να φτιάξεις μία απλή σελίδα, έστω και σε word και να γράψεις ότι είμαστε αυτοί και πουλάμε αυτά τα είδη και άμα θέλετε στείλτε μας εμαιλ να σας στείλουμε κατάλογο ή κατεβάστε το pdf, παρά να μπλέξεις με eshop.
thrylosthyra7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Με όλον τον σεβασμό φίλος, αφού δεν ξέρεις βασικά πράγματα, πως θέλεις να φτιάξεις ένα site από το οποίο θα πουλάς πράγματα.Και πες κουτσά στραβά, βγάζεις ένα site με αυτά που γράφουν τα παιδιά από πάνω. Πως θα δείχνει αυτό το σίτε στον κόσμο που θα πρέπει να εμπιστευθεί την σελίδα για να αγοράσει, τόσο εικαστικά, όσο και λειτουργικά. Αφού θέλεις να το κάνεις μόνος σου, θεωρώ πιο σοβαρό το να φτιάξεις μία απλή σελίδα, έστω και σε word και να γράψεις ότι είμαστε αυτοί και πουλάμε αυτά τα είδη και άμα θέλετε στείλτε μας εμαιλ να σας στείλουμε κατάλογο ή κατεβάστε το pdf, παρά να μπλέξεις με eshop. αυτό που θέλω να φτιάξω είναι μια απλή σελίδα που να διαφημίζει και όχι να πουλάει προιοντα!έχει διαφορά..και επιπλέον,είπα οτι δεν ξέρω πράγματα από web design,όχι από υπολογιστή..προγραμματιστής είμαι..απλά με το web design δεν είχα ασχοληθεί ποτέ...με όλο αυτό θέλω να σου πώ οτι το να φτιάξω μια βάση mysql το θεωρώ απλό!με τα γραφικά και τα υπόλοιπα πράγματα του site μπορεί να δυσκολευτώ λίγο..γιατί όπως είπα,δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ πρόγραμμα του είδους...η ιδέα σου πάντως με το pdf δεν είναι άσχημη..θα το σκεφτώ σοβαρά!
Luffy-san Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 αυτό που θέλω να φτιάξω είναι μια απλή σελίδα που να διαφημίζει και όχι να πουλάει προιοντα!έχει διαφορά..και επιπλέον,είπα οτι δεν ξέρω πράγματα από web design,όχι από υπολογιστή..προγραμματιστής είμαι..απλά με το web design δεν είχα ασχοληθεί ποτέ...με όλο αυτό θέλω να σου πώ οτι το να φτιάξω μια βάση mysql το θεωρώ απλό!με τα γραφικά και τα υπόλοιπα πράγματα του site μπορεί να δυσκολευτώ λίγο..γιατί όπως είπα,δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ πρόγραμμα του είδους...η ιδέα σου πάντως με το pdf δεν είναι άσχημη..θα το σκεφτώ σοβαρά! εισαι προγραμματιστης και δεν μπορεις να τα βγαλεις περα με το joomla;; Μου ακουγεται καπως αυτο που λες. Το joomla ειναι αυτο ακριβως που χρειαζεσαι.Δες κανενα tutorial εδω http://www.joomla.gr/ ( οτι χρειαζεσαι...) .Αν δεν μπορεις ακομα,τοτε κανε ενα λογαριασμο ,οπως ειπε και το παιδι απο πανω, στο wordpress και καθαρισες.
thrylosthyra7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 εισαι προγραμματιστης και δεν μπορεις να τα βγαλεις περα με το joomla;; Μου ακουγεται καπως αυτο που λες. Το joomla ειναι αυτο ακριβως που χρειαζεσαι.Δες κανενα tutorial εδω http://www.joomla.gr/ ( οτι χρειαζεσαι...) .Αν δεν μπορεις ακομα,τοτε κανε ενα λογαριασμο ,οπως ειπε και το παιδι απο πανω, στο wordpress και καθαρισες. δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μωρέ..ούτε με το joomla ούτε με κάποιο παρόμοιο!θα το παλέψω με αυτό τότε,και αν δε βγαίνει κάτι καλό πάω για wordpress!!
georgepap Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Οταν είσαι άρρωστος εξετάζεσαι μόνος σου η πας στον γιατρό; Η εάν πας δεν θα τον πληρώσεις; Το αυτοκίνητο σου το βάφεις εσύ ή στο κάνουν τσάμπα; Στις ταβέρνες που πας μαγειρεύεις εσύ ή σε κερνάνε; Γιατί σε μια ιστοσελίδα να είναι διαφορετικά; Εάν θες να το κάνεις μόνος σου και τσάμπα ή κάτσε και φάε κανα χρόνο να μάθεις πως γίνεται σωστά για να βγάλεις σοβαρό αποτέλεσμα ή πλήρωσε κάποιον να στο κάνει. Και τσάμπα, και μόνος, και χωρίς να ξέρεις και να το κάνεις σωστά δεν γίνεται. Α ναι, και το "απλο" που λες είναι πολύ σχετικό . Το απλό δεν σημαίνει ούτε λάθος ούτε ερασιτεχνικό ούτε να μην δουλεύει.
lathio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 προσπαθώ να κάνω κάτι ή με το os commerce,ή με αυτό της σελίδας webhosting που είπε ο φίλος!βάση δεδομένων mysql ξέρουμε αν δέχεται κάποιο από τα 2; Tο free-web-hosting.gr εχει mySql και PHPκαι απολα... Εχει και ετοιμα templates, ετοιμα sites δηλαδη, για να διαλεξεις καποιο και απλα να αλαξεις το κειμενο. Ειναι πολυ ευκολο. Μην παιδευεσαι τζαμπα. Ριξε μια καλυτερη ματια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.