Προς το περιεχόμενο

usb mulfuctioned

katsonis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα το pc μου αποτελείτε από : cpu:AMD64 5200+ brisbane 2,7GHz , m/b:asrock alivedual e-sata2 , Kingston 2x2gb 800hz ddr2 , ati saphire 4850 512mb , τροφοδοτικο: L&C 600w

Πριν μερικές μέρες μου προέκυψε ενα πρόβλημα με τις θύρες usb αρχικά διαπίστωσα ότι το ποντίκι που ήταν συνδεδεμένο στις πίσω usb είχε κολήσει έκανα restart και το ποντίκι δούλεψε όμως τα usb στο μπροστά μέρος του κουτιού δεν ξαναδούλεψαν απο τότε και βγάζουν το εξής πρόβλημα.

file.php?id=15

Έκανα format είχα xp χ64 έβαλα xp χ86 μετά πάλι format βάζοντας ξανά xp x64 κανένα αποτέλεσμα. εκανα uninstall τα usb σε safe mode απο τον device manager παλι τπτ. Διάβασα σε forum και έλεγαν να κλείσω τον υπολογιστή για 30 λεπτά αφαιρώντας το καλώδιο από το τροφοδοτικό αλλά πάλι κανένα αποτέλεσμα. Σήμερα έκανα clear cmos αλλά πάλι κανένα αποτέλεσμα. Έβαλα ένα usb hub στον usb header του m/b αντικαθιστώντας τα usb του κουτιού υποθέτοντας ότι ευθήνοντε αυτά αλλά πάλι κανένα αποτέλεσμα.Να προσθέσω ότι στον device manager εμφανείζεται ένα unknown device.file.php?id=16

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.Να σημειώσω ότι οι πίσω usb θύρες λειτουργούν άψογα.Αν μπορεί καποιος ας με βοηθήσει.

Δημοσ.

Μηπως συνδεσες καποια USB συσκευη που τραβαει πολυ ρευμα;;

Σε αυτη την περιπτωση ορισμενες φορες οι θυρες που ειναι πανω στο mobo συνεχιζουν να δουλευουν ενω αυτες που ειναι μπροστα στο κουτι, παρουσιαζουν προβληματα.

Δημοσ.
έχω βάλει τους τελευταιους drivers έχω κάνει bios update αλλά τπτ...

Μπες σε safe mode, απεγκατεστησε ολους τους drivers απο το dev. man. (βασικα τον IDE-SATA controller x οσες φορες θα το δεις μεσα) και στην επανεκινηση κανε πρωτα εγκατασταση απο το cd της μητρικης το chipset........ και μετα ολα τα αλλα. Ετσι εγκατεστησες τα windows στην αρχη??

EDIT: Εννοειτε οτι οσο μιλαμε η ρυθμιση στο bios του usb 2, ειναι enable-auto ή hispeed........ ετσι?

Δημοσ.
δεν κατάφερα τπτ ούτε με τα linux μάλλον κάτι τρέχει με το usb header του m/b...

Τι σημαινει usb header του mb? Αυτα που σου εγραψα προφανως δε τακανες ετσι? Good luck

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...