GoldenEye Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 1. το προβλημα μου με το μαγαζακι και η καταγγελια μου για την αθετηση των εγγυησεων που υποσχονται και ειναι νομικα δεσμευμενοι να παρεχουν. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3041732&postcount=1 2. η απαντηση τους και οι γελοιοτητες που ακολουθησαν... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3043412&postcount=26 με ειχαν καλεσει παρα πολλες φορες λεγονταις οτι ηθελαν να προχωρήσουν σε αντικατασταση, μου ζηταγανε συγνωμη, στα καπακια με ρωταγανε αν ημουν σιγουρος και μου ελεγαν ποσο μεγαλη κερδοφορα και εξυπηρετικη εταιρια ειναι και οτι δεν εχουν σκοπο να κανουν τετοια πραματα. Το χειροτερο ειναι οτι μου ζητησανε να παω στο καταστημα και να καρφωσω τους υπαλληλους με τους οποιους μιλησα. αφου μου τα πρηξαν οτι και καλα δεν μπορουν να βρουν αυτον που μιλησα τηλεφωνικα (αφου παντα λενε οτι ολα τα καταγραφουν για την καλυτερη εξυπηρετηση;;;; και οτι εχουν προγραμμα με το ποιος δουλευει καθε μερα - θεατρινισμοι για βλακες) και επεμεναν να μου λενε οτι ειναι απαραδεκτο και οτι ηταν αμελεια του υπαλληλου γεγονος για το οποιο δεν πειθομαι καθολου...δηλαδη η το eshop προσλαμβανει αμπαλους η τους δασκαλευει να κοροιδευουν κοσμο. και τα δυο ειναι ανεπιτρεπτα.
kostas_22 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ξαναεω λοιπον. Αν εχεις χρονο παιχ'το τρελα. Φτιαξ΄τα και ξαναπηγαινετε την. Φωτογραφισε την κιολας. Πες τους πως δεν ηταν στραβωμενο τιποτα. Αυτα απο μενα... λες ε Η βλακεια ειναι οτι δεν πιανουν και πολυ τα χερια μου σε λεπτοδουλειες..Θα το προσπαθησω ομως!!
manosmod Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 λοιπον το ιδιο ειχα παθει και εγω σε μια μητρηκη την οποια την ειχα αγορασει απο φιλο μου που εχει μαγαζι.ομως συνεβη οταν πηγα να αλλαξω επεξεργαστη . τελικα οπως την ειχα βγαλει να την παω για επιστροφη τυχαια κοιταξα τα πιν και ειδα 2 στραβωμενα. τα ισιωσα με ενα κοπιδι και ολα ενταξει. ευτυχως δηλαδη γιατι θα γινομουν ρεζιλι αφου εφταιγα εγω. δεν ξερω εσυ τι ακριβως εκανες αλλα ειναι ευκολο να τα ισιωσεις. αν τα ισιωσεις και δεν δουλευει παλι κανε αυτο που σου ειπε ο προηγουμενος δηλαδη πες τους πια πιν ειναι στραβωμενα?
d3m0n Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Καλά όχι ό,τι το πλαίσιο είναι καλύτερο αλλά λέμε τώρα,απλά δεν είναι τόσο τυπικοί ούτε θα κάτσουν να σκάσουν αν έχεις χαλασμένη μητρική.Απλά στην αλλάζουν χωρίς καν να στην κοιτάξουν !
xhack3rjn Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Καλά όχι ό,τι το πλαίσιο είναι καλύτερο αλλά λέμε τώρα,απλά δεν είναι τόσο τυπικοί ούτε θα κάτσουν να σκάσουν αν έχεις χαλασμένη μητρική.Απλά στην αλλάζουν χωρίς καν να στην κοιτάξουν ! Καλά ούτε αυτοί είναι οι τέλειοι αλλά συγκρινόμενοι με κάποιο e-shop υπάρχει ένα χάος στην εξυπηρέτηση.
Ypnovatis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Οι δικές μου εμεπιρίες με το Πλαίσιο πάντως είναι αρκετά καλές. Για το e-shop είχαν αρνηθεί στον κολλητο μου να του αλλάξουν κατι ελαττωματικά dimmakia δηθεν δεν είχαν πρόβλημα και είχαν ελεγχθεί με πρόγραμμα 700 ευρώ Πολύ γέλιο... Αντίθετα στο Πλαίσιο, έχω γίνει μάρτυρας της επί τόπου αλλαγής 4 καμμένων καρτών γραφικών και φυσικα με το τρέχον αντίστοιχο μοντέλο σε χρηματική αξία... Αν για παράδειγμα έκαψες μια 260GTX που αγοασες 300 ευρώ, θα σου δωσουν μια που να κάνει 300. Ξαναλέω, από προσωπικές εμπειριές...
Mountzouris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Να σου αναφερω ομως την απαραδεκτη τακτικη του πλαισιου να μην αλλαζει αποδεδειγμενα ελλατωματικα προιοντα αν αυτα δεν συνοδευονται απο την αποδειξη τους γιατι δεν τα καταχωρούν με serial.
inray Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Να σου αναφερω ομως την απαραδεκτη τακτικη του πλαισιου να μην αλλαζει αποδεδειγμενα ελλατωματικα προιοντα αν αυτα δεν συνοδευονται απο την αποδειξη τους γιατι δεν τα καταχωρούν με serial. Να σου πω την αλήθεια καθόλου "απαράδεκτο" δεν το βρίσκω αυτό. Είναι λογικό και αναμενόμενο να μην στα αλλάζουν χωρίς απόδειξη.
iced Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Να σου πω την αλήθεια καθόλου "απαράδεκτο" δεν το βρίσκω αυτό. Είναι λογικό και αναμενόμενο να μην στα αλλάζουν χωρίς απόδειξη. Δεν ειναι λογικο και ουτε απαραδεκτο. Κανονικα πρεπει να κρατανε αρχειο κατι που δεν κανει κανενας και ετσι εχει επικρατησει just η απόδειξη. Αν τρεξεις βρισκεις ακρη αλλα δεν συμφερει... Στο πλαισιο Λαρισας μας ετυχε περιστατικο να μη μου την αλλάζουν για στραβωμενα πιν. Ο φιλος ειναι τεχνικος και ποτε δεν θα στραβωνε πινς... Τα ισιωσαμε και την πηγαμε παλι πισω και εδωσαν πιστωτικο
ColdFusion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 παντος απο προσφατο περιστατικο στο e-shop δεν ξαναπαταω αν και τους εχω δοσει ενα καρο λεφτα ..........
DDoS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 ...........19/12/2009: Με ειδοποιούν τηλεφωνικά πως η μητρική έχει πρόβλημα μεν αλλά επειδή 2 pin στο socket 775 είναι στραβωμένα, δεν μπορούν να την καλύψουν στην εγγύηση............. Τι συζηταμε τωρα..........? Σαφως και δεν εχεις εγγυηση φιλε μου. Μη το ψαχνεις παραπανω.
xhack3rjn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Τι συζητάμε τώρα..........? Σαφώς και δεν έχεις εγγύηση φίλε μου. Μη το ψάχνεις παραπάνω. Τι συζητάμε; Ε δεν θα φάμε τα παραμύθια τους και θα πούμε και ευχαριστώ. Και έστω και ένας από όσους διαβάσουν το θέμα αυτό καταλάβει ότι μακροπρόθεσμα θα βγει χαμένος αγοράζοντας από e-shop-μπακάλικα μπράβο του. Και εννοείται ότι αν στράβωνε αυτός τα pins ότι είναι εκτός εγγύησης, δεν είπε κάποιος κάτι άλλο. Εδώ όμως το θέμα έχει να κάνει με την κουτοπονηριά τους. Αφού "κύριος" την κοίταξες όταν στην έδωσα και δεν είχε τίποτα τότε τα pins τα στράβωσες εσύ και πας να με κλέψεις.
BILL5 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 συμβουλη προς ολους καλυτερα να πληρωνουμε κατι παραπανω και να εχουμε σωστο service παρα να μην εχουμε καθολου
benign Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Τι συζητάμε; Ε δεν θα φάμε τα παραμύθια τους και θα πούμε και ευχαριστώ.Και έστω και ένας από όσους διαβάσουν το θέμα αυτό καταλάβει ότι μακροπρόθεσμα θα βγει χαμένος αγοράζοντας από e-shop-μπακάλικα μπράβο του. Και εννοείται ότι αν στράβωνε αυτός τα pins ότι είναι εκτός εγγύησης, δεν είπε κάποιος κάτι άλλο. Εδώ όμως το θέμα έχει να κάνει με την κουτοπονηριά τους. Αφού "κύριος" την κοίταξες όταν στην έδωσα και δεν είχε τίποτα τότε τα pins τα στράβωσες εσύ και πας να με κλέψεις. Πες τα ρε φιλε! Ολο ετσι κανουν ,αλλα εμενα μου το εχουν κανει και στο Πλαισιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα