tolis_01 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω πως η interset είναι ο επίσημος αντιπροσωπος της asus στην Ελλάδα (δεν είναι λογικό να επιτρέπεται να κάνει εισαγωγή μόνο του το e-shop, αυτό λέγεται παραεισαγωγή και είναι παράνομο), αλλά κι από αυτούς δεν βλέπω επαγγελματισμό, του website τους δεν δουλεύει καν.
epsilon753 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μακριά από e-shop, όπως ο διάολος από το λιβάνι. Είναι απαράδεκτοι. Αν κάπου είναι φθηνότεροι, πηγαίνετε στο πλαίσιο και ζητήστε ίδια τιμή, θα σας τη δώσουν (είναι καρτέλ άλλωστε οι δυο τους και είναι γνωστό). Το πλαίσιο έχεις σαφώς καλύτερη αντιμετώπιση του πελάτη. Αν σας κάνουν νερά, πηγαίνετε επιτόπου στο κατάστημα όταν έχει κόσμο και αρχίζετε και μιλάτε έντονα-ευγενικά αλλά να σας ακούνε οι πελάτες. Ως δια μαγείας, κάνετε πάντα τη δουλειά σας. Αν τώρα θέλετε το κεφάλι σας ήσυχο και αυτό που ζητάτε το έχει το mediamarkt (δυστυχώς σε computer parts είναι πρόβλημα) πηγαίνετε εκεί ακόμα και αν είναι δώσετε 5-10 ευρώ παραπάνω. Οι άνθρωποι τιμάνε την έννοια εγγύηση.
CyberDreamer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 και η inteset, και η Oktabit (δυστυχώς), και η Quest (δυστυχώς), κάνουν εισαγωγή από ASUS - γιατί όχι και το e-shop... Αλλα μπορεις να απευθυνθεις στο HotLine Service της ASUS (Italy) που έτσι και αλλιώς εκει θα καταλήξει.. τηλ. 00800-44142044 E-mail: [email protected] Το θέμα είναι ότι με DSP OEM και Parts γενικότερα - θεωρητικά οι τελικοι καταναλωτές δεν επιτρέπεται να παίζουν :-( ειμαι κατά αυτού διότι δεν απαιτείται και πτυχιο τεχνικου υπολογιστή για να αλλάξεις ενα mobo Πάρε την ASUS απευθείας απαντάνε Ελληνικά - θα χρειαστείς απόδειξη αγοράς - στείλε και το RMA του e-shop σε αυτούς!
gilardino Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 εμενα σε μια μητρικη που ειχε στραβωμενα πινς την πηγα στο service του τοπικου e-shop point...σε 10 λεπτα ο τεχνικος την ειχε διορθωσει,την πηρα και πηγα σπιτι....απλα πραματα και κυριως γρηγορα...
sugata Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Συγνώμη για το τσαπουπέταγμα, αλλά μια μικρή διευκρίνηση στην παραεισαγωγή που ανέφερε ο tolis_01: Το κρίσιμο ερώτημα βέβαια δεν σχετίζεται με το αν οι παράλληλες εισαγωγές "ενοχλούν" τον παραγωγό και τον διανομέα, αλλά αν τους προσβάλλουν στα έννομα δικαιώματα του, δηλαδή αν είναι νόμιμες ή όχι. Σήμερα γίνεται απολύτως δεκτό ότι οι παράλληλες εισαγωγές αποτελούν, καταρχήν, θεμιτή πρακτική, διότι συνάδουν με την βασική αρχή του ελεύθερου ανταγωνισμού και της ελεύθερης κυκλοφορίας των αγαθών, όπως αποτυπώθηκε ήδη στην Ιδρυτική Συνθήκη της ΕΟΚ και ισχύει σήμερα διεθνώς. Μάλιστα γίνεται δεκτό, ότι η σχετική ελευθερία δεν περιορίζεται, ακόμη και στην περίπτωση της ύπαρξης αποκλειστικού διανομέα, έστω κι αν ο παραεισαγωγέας τελεί σε γνώση της. Το δικαίωμα εξάλλου του παραεισαγωγέα να αναπτύξει την εμπορική του δραστηριότητα, δεν μπορεί να επηρεαστεί ούτε από τη ρήτρα επιλεκτικής διανομής που τυχόν διέπει την οργάνωση και λειτουργία του δικτύου του παραγωγού. Η ρήτρα αυτή δεν παύει να έχει αποκλειστικά ενοχική ισχύ και να δεσμεύει μόνον τους συμβαλλόμενους, δηλαδή τον παραγωγό και τους διανομείς μεταξύ τους. Οι περιορισμοί δηλαδή που επιβάλλει ο παραγωγός αποβλέποντας στην προστασία του δικτύου του, δεν δεσμεύουν τους τρίτους, ανάμεσα στους οποίους και τους παραεισαγωγείς. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι, η παράλληλη εισαγωγή δεν ελέγχεται, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις που η συνολική πρακτική του παραεισαγωγέα την καθιστά τελικά παράνομη, ως αντίθετη στις διατάξεις που αφορούν τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Τέτοια περίπτωση συντρέχει καταρχήν, όταν ο παράλληλος εισαγωγέας διαδίδει ψευδώς ή δημιουργεί την εντύπωση, ότι είναι μέλος του επίσημου δικτύου διανομής. Περαιτέρω, αθέμιτη πράξη συνιστά η εκμετάλλευση της παράβασης των συμβατικών υποχρεώσεων του διανομέα προς τον παραγωγό, όταν ο παράλληλος εισαγωγέας τον πείθει να προβεί στην πώληση εμπορευμάτων προς αυτόν. Άλλες περιπτώσεις που μπορούν, περιπτωσιολογικά και μόνο, να στοιχειοθετήσουν το παράνομο μιας παράλληλης εισαγωγής, είναι η αθέμιτη χρήση των διακριτικών γνωρισμάτων της παραγωγού εταιρείας, δηλαδή η προσβολή των δικαιωμάτων βιομηχανικής ιδιοκτησίας της, και η μεταπώληση των εμπορευμάτων σε ιδιαίτερα ελαττωμένες τιμές σε σχέση με αυτές του επίσημου διανομέα. Ωστόσο, η αντιμετώπιση των συνεπειών των παράλληλων εισαγωγών για τον παραγωγό και τον διανομέα, μπορεί να βασιστεί, στην περίπτωση τουλάχιστον της επιλεκτικής διανομής, στο ίδιο πραγματικό δεδομένο που αποτελεί την βασική αιτία γέννησής της. Ο παράλληλος εισαγωγέας αποκτά δηλαδή την δυνατότητα διάθεσης των εμπορευμάτων του, ακριβώς επειδή το δίκτυο του παραγωγού "σπάει" λόγω κάποιου αδύναμου κρίκου. Κατά συνέπεια, ο προσεκτικός έλεγχος της "στεγανότητας" του δικτύου διανομής από τον παραγωγό και η επιφύλαξη αυστηρών συνέπειες για τον διανομέα, σε περίπτωση παράβασης των συμβατικών του υποχρεώσεων, μπορεί να αποτελέσει την απαρχή για τον περιορισμό των δυσμενών εμπορικών συνεπειών από την δράση των παραεισαγωγέων. Οι παράλληλες εισαγωγές αποτελούν ένα φαινόμενο με ιδιαίτερα σύνθετη προβληματική, που δεν αφήνει ουσιαστικά περιθώρια για μια ενιαία απάντηση περί της νομιμότητας, ή μη, της διεξαγωγής τους. Η κρίση για την νομιμότητα μιας τέτοιας εμπορικής δραστηριότητας, εξετάζεται αποκλειστικά κατά περίπτωση, ώστε να διαπιστωθεί αν το προβάδισμα της ελευθερίας της κυκλοφορίας των αγαθών και του ανταγωνισμού θα παραμείνει σταθερό ή θα ανατραπεί ενόψει της ανάγκης της προστασίας των δικαιωμάτων βιομηχανικής ιδιοκτησίας και των δικτύων διανομής. πηγή: www.capital.gr Στο θέμα: μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί, στην ανάγκη επικοινώνησε και με το ίνκα και ενημέρωσε τους για το πρόβλημα σου.
GIA_Blackmore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 χαχ..αυτο δε κανει και το Υου ρε παιδια? η quest δεν ειναι απο πισω? 1
stelios_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 εγω ενα πραγμα δεν καταλαβενω... πως την πρωτη φορα που την πηγες σου ειπαν οτι δουλευε κανονικα και μετα που την ξαναπηγες σου ειπαν οτι πραγματικα εχει προβλημα? γενικα εγω το e-shop δεν το πηγενα ποτε... αλλα τωρα μου τραβιξατε την περιεργια και πραγματικα θα παω να παρω κατι και ετσι και χαλασει και μου αρχισουν τα κολπα θα γινει χαμος.. το καταστημα του Μultirama ( στο περιστερι ) που και απο αυτο δεν εχω μινει ικανοποιημενο μολις τους ειπα οτι θα παω νομικα ενα θεμα με ενα προβλημα που ειχα αμεσως μου δωσανε καινουργιο... το ιδιο θα γινει και με το ε-σοπ ... και στο φιναλε ας στελνουν τα χαλασμενα πραγματα στης αντιπροσωπιες για ελενχο και οχι να τα κοιτανε οι "ασχετοι " τεχνικοι που εχουν εκει..
kyriakh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Να το πας στην αντιπροσωπεια και είσαι οκ
skim045 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Τι ανεπίτρεπτα πράγματα είναι αυτά. Ευτυχώς που δεν ψωνίζω απο e-shop παρα μόνο απο πλαίσιο και ότι έχει γίνει μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα με το servise τους. Καταγγελία θέλουν όλοι αυτοί για να μάθουν να συμπεριφέρονται.
GoldenEye Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 για καταγγελιες πρωτα στην γενικη γραμματεια καταναλωτη. αυτη τρεμουν ολοι. και φυσικα πρωτα καταγγελια χωρις ενημερωση του καταστηματος και μετα αποστολη παραπονων και της καταγγελιας πακετο στο καταστημα. και ολα θα παρουν το δρομο τους. οποτε με βαση την ιστορια του φιλου εχουμε οτι μετα τα λαπτοπ το eshop δεν αλλαζει ουτε μητρικες. μαλιστα... μπραβο που αν και ειναι οτι να ναι εχουν αυξηση κερδοφοριας τα τελευταια 2 χρονια...
skim045 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ αυτό δεν μπορώ να καταλάβω πως αφού είναι ένα απο τα πιο χάλια μαγαζιά για είδη πληροφορικής όλοι πάνε εκεί. Εγώ το μόνο που έχω πάρει είναι ένα fan controler, και αυτό επειδή ήταν κοντά γιατί βαριόμουν να πάω πλαίσιο, και ήταν φουλ στο κόσμο.
xhack3rjn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 εμενα σε μια μητρικη που ειχε στραβωμενα πινς την πηγα στο service του τοπικου e-shop point...σε 10 λεπτα ο τεχνικος την ειχε διορθωσει,την πηρα και πηγα σπιτι....απλα πραματα και κυριως γρηγορα... Παίζει να είναι το μόνο περιστατικό που έχει ακουστεί. Βάλε τη μητρική σου σε μια γυάλα και κλείσε τη καλά. Έχει συλλεκτική αξία πια!! Μακρια απο e-shop!
GoldenEye Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Παίζει να είναι το μόνο περιστατικό που έχει ακουστεί.Βάλε τη μητρική σου σε μια γυάλα και κλείσε τη καλά. Έχει συλλεκτική αξία πια!! Μακρια απο e-shop! οντως το μοναδικο πρεπει να ναι... εκτος και αν ειχε προηγηθει καταγγελια...
gilardino Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Παίζει να είναι το μόνο περιστατικό που έχει ακουστεί.Βάλε τη μητρική σου σε μια γυάλα και κλείσε τη καλά. Έχει συλλεκτική αξία πια!! Μακρια απο e-shop! την εδωσα σε φιλο την μητρικη περα απ την πλακα,εγω προσωπικα οσες φορες χρειαστηκε εξυπηρετηθηκα αψογα απ το e-shop,μπορει και να μαι τυχερος δε ξερω, αρα δεν εχω κανεναν λογο να μην το προτιμω...και να σου πω και το αλλο...αν υπαρχει ζημια η οποια μπορει να διορθωθει απο το τμημα service του καθε τοπικου καταστηματος, γιατι να το στειλω στα κεντρικα,χανοντας χρονο και μπορει και να μην γινει η δουλεια μου...την εδωσα την μητρικη στον τεχνικο του καταστηματος,αυτος μου ειπε οτι εχει στραβωμενα πινς,μεσα σε 10 λεπτα η μητρικη ηταν ετοιμη,την πηρα και εφυγα...α ξεχασα να πω οτι δε μου πηρε λεφτα γι αυτο...προσωπικη εμπειρια ολα αυτα....
hackerW32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 την εδωσα σε φιλο την μητρικηπερα απ την πλακα,εγω προσωπικα οσες φορες χρειαστηκε εξυπηρετηθηκα αψογα απ το e-shop,μπορει και να μαι τυχερος δε ξερω, αρα δεν εχω κανεναν λογο να μην το προτιμω...και να σου πω και το αλλο...αν υπαρχει ζημια η οποια μπορει να διορθωθει απο το τμημα service του καθε τοπικου καταστηματος, γιατι να το στειλω στα κεντρικα,χανοντας χρονο και μπορει και να μην γινει η δουλεια μου...την εδωσα την μητρικη στον τεχνικο του καταστηματος,αυτος μου ειπε οτι εχει στραβωμενα πινς,μεσα σε 10 λεπτα η μητρικη ηταν ετοιμη,την πηρα και εφυγα...α ξεχασα να πω οτι δε μου πηρε λεφτα γι αυτο...προσωπικη εμπειρια ολα αυτα.... άρα σε εσένα τα διόρθωσε τα pins στο παλικάρι gt δεν τα διορθώνουν???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα