Προς το περιεχόμενο

TV Toshiba 32" στα 269€ electroworld στην TV

nek4d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την πηρα εγώ πριν 3 μήνες 369 ευρώ απο το πλαίσιο...

μια χαρά ειναι δεν του εχω βάλει ps3 πάνω αλλά τη συνδέω καθημερινά με το λαπτοπ μου με αναλυση HD Ready 1366X768 και και σε ταινιες ειναι παρα πολυ καλή... Καλό κοντραστ και καλή φωτεινότητα...

Δημοσ.

εχω κανα χρόνο μια 37άρα toshiba και ομολογουμενως η ποιοτητα της είναι πολύ καλή.

Παρήγγειλα κ αυτήν για τον αδερφό μου που 'θελε 32αρα

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια, αν ειστε Αθηνα ή Θεσσαλονικη, ειναι κριμα να παρετε τηλεοραση χωρις Mpeg4 ψηφιακο δεκτη, ξεροντας οτι απο το 2010 θα μπορουσατε να βλεπετε τα καναλια καμπανα λογω ψηφιακης μεταβασης, ενω απο το 2012 και μετα να χρειαστειτε εξτρά εξωτερικο δεκτη... Κριμα δεν ειναι?

Δηλαδη τα 60 ευρω που γλυτωνετε τωρα θα τα δωσετε τοτε για δεκτη, και θα μπλεκετε με επιπλεον συσκευες και διασυνδεσεις και τηλεκοντρολ κτλ κτλ...

Και μην μου πειτε οτι δε θα κρατησετε τις τηλεορασεις αυτες 2-3 χρονια ε?

Κι εγω ψαχνομαι για 32", αλλα δυστυχως αποφασισα οτι με χαλαει πολυ η ελλειψη ψηφιακου δεκτη (και full HD).

Δημοσ.
Παιδια, αν ειστε Αθηνα ή Θεσσαλονικη, ειναι κριμα να παρετε τηλεοραση χωρις Mpeg4 ψηφιακο δεκτη, ξεροντας οτι απο το 2010 θα μπορουσατε να βλεπετε τα καναλια καμπανα λογω ψηφιακης μεταβασης, ενω απο το 2012 και μετα να χρειαστειτε εξτρά εξωτερικο δεκτη... Κριμα δεν ειναι?

Δηλαδη τα 60 ευρω που γλυτωνετε τωρα θα τα δωσετε τοτε για δεκτη, και θα μπλεκετε με επιπλεον συσκευες και διασυνδεσεις και τηλεκοντρολ κτλ κτλ...

Και μην μου πειτε οτι δε θα κρατησετε τις τηλεορασεις αυτες 2-3 χρονια ε?

Κι εγω ψαχνομαι για 32", αλλα δυστυχως αποφασισα οτι με χαλαει πολυ η ελλειψη ψηφιακου δεκτη (και full HD).

Οταν θα χρειαστούν οι ψηφιακοί δέκτες μαζικά, να είσαι σίγουρος ότι θα φτάσουν να κοστίζουν 10-20 € !

• Moderators
Δημοσ.

Ειδικα με HDMI, δεν πιστευω οτι θα πεσουν κατω απο τα 50-60 ευρω.

Επισης, αφου μεσα στο πρωτο εξαμηνο του 2010 θα μπορω να τα βλεπω ολα καμπανα, γιατι να μη το εκμεταλλευτω? (Πες εστω να το καθυστερησουν και να παει στο δευτερο εξαμηνο... το ιδιο ειναι).

:-)

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω βαρεθεί να αγοράζω κάτι "τώρα" για να το εκμεταλευτώ "μετά".... έτσι δεν έγινε και με τις hd ready , full hd και άλλες τέτοιες μαλακίες?Όσοι πήραν full hd τότε , εκείνες τις πανάκριβες λέω αν θυμάστε,έκαναν αρκετούς μήνες να πάρουν blue-ray για να εκμεταλευτόυν την tv τους,και στην ουσία τους έμεινε το full στο χέρι...

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα,εγώ πιστεύω ότι πάρε κάτι για τώρα,και μετά βλέπουμε,εναλλακτικές έχει δόξα τον θεο...

αυτά...

Δημοσ.
Παιδιά εγώ έχω βαρεθεί να αγοράζω κάτι "τώρα" για να το εκμεταλευτώ "μετά".... έτσι δεν έγινε και με τις hd ready , full hd και άλλες τέτοιες μαλακίες?Όσοι πήραν full hd τότε , εκείνες τις πανάκριβες λέω αν θυμάστε,έκαναν αρκετούς μήνες να πάρουν blue-ray για να εκμεταλευτόυν την tv τους,και στην ουσία τους έμεινε το full στο χέρι...

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα,εγώ πιστεύω ότι πάρε κάτι για τώρα,και μετά βλέπουμε,εναλλακτικές έχει δόξα τον θεο...

αυτά...

Μπα μην το λες απο τις αρχες του χρονου θα αρχισει το ψηφιακο σημα αρα κατευθειαν θα τον χρησιμοποιησει, γενικα και μενα με χαλασε που δεν ειχε αλλα αμα ειχε δεν θα ειχαν χωμα τιμη:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Ειδικα με HDMI, δεν πιστευω οτι θα πεσουν κατω απο τα 50-60 ευρω. Επισης, αφου μεσα στο πρωτο εξαμηνο του 2010 θα μπορω να τα βλεπω ολα καμπανα, γιατι να μη το εκμεταλλευτω? (Πες εστω να το καθυστερησουν και να παει στο δευτερο εξαμηνο... το ιδιο ειναι).

:-)

Προσέχτε μη δώσετε απο τώρα χρήματα για δέκτη, θα πέσουν οι τιμές κοντά στο 30αρι. Hδη εχει φτάσει παλέττα στον Πειραιά με κόστος 25-30ε με hdmi και με υποδοχή για decrypter και θα πουληθούν απο 60ε ως 80ε οπως λένε. Στην επόμενη και μεθεπόμενη φουρνιά θα γίνει ο χαμος... ;)

Δημοσ.

αυτά...

Σωστά τα λες.

Σαν τους ακριβότερους Η/Υ που έπαιρναν όλοι χρόνια τώρα (χωρίς να έχουν ανάγκη εκείνη την στιγμή την περίσσια δύναμη) με δυνατότητες αναβάθμισης που τελικά κανείς δεν αναβάθμιζε γιατί άλλαζε τελείως η γενιά στο hαrdware μετά κάναδυό χρόνια...

Στην τελική, ακόμη και αν δεν πέσουν οι ψηφιακοί δέκτες (που δεν υπάρχει περίπτωση), αγοράζεις μετά από 2-3 χρόνια την super duper TV (led φτηνότερα ή ότι άλλο βγει μέχρι τότε) και πας αυτήν στο εξοχικό ή στο νησί (που δεν έχει ψηφιακό σήμα...), ή στην κρεββατοκάμαρα (!), άντε και στο "playroom" (!) :-)

Δημοσ.
Σωστά τα λες.

Στην τελική, ακόμη και αν δεν πέσουν οι ψηφιακοί δέκτες (που δεν υπάρχει περίπτωση), αγοράζεις μετά από 2-3 χρόνια την super duper TV (led φτηνότερα ή ότι άλλο βγει μέχρι τότε) και πας αυτήν στο εξοχικό ή στο νησί (που δεν έχει ψηφιακό σήμα...), ή στην κρεββατοκάμαρα (!), άντε και στο "playroom" (!) :-)

Δεν μιλαω για 2-3 χρονια αλλα τωρα.Και σιγα σιγα θα κοψουν το αναλογικο σημα (θα κοπει τελειως το 2012)τωρα για τους αποκωδικοποιητες δεν ξερω με ξενιζουν λιγο τους εχω συνδεσει με την NOVA.Τωρα μιλαμε για αγορα καινουργιας τηλεωρασεις και να μην εχει mpeg4 δεν ξερω αμα πιανεις καλα αναλογικο σημα παρτην.

''Η DIGEA, συνεχίζοντας τη διαδικασία μετάβασης στην ψηφιακή τηλεόραση, θα προχωρήσει στην ψηφιακή εκπομπή του σήματος των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας στις 14 Ιανουαρίου 2010.

Πιο συγκεκριμένα, η DIGEA, εφαρμόζοντας την ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) 21161/08, θα ξεκινήσει την εκπομπή ψηφιακού σήματος από τα κέντρα εκπομπής του Χορτιάτη και Φιλίππειου. Το αναλογικό σήμα θα συνεχίσει να εκπέμπεται από το κέντρο εκπομπής του Χορτιάτη ενώ θα διακοπεί από το Φιλίππειο, σύμφωνα πάντα με την συγκεκριμένη απόφαση.''

Δημοσ.
τι να το κανετε το 2012 αφου θα ερθει το τελος του κοσμου :P

Σε μας κι αυτο θα ερθει αργότερα, οπως ολα τα καινούργια πράγματα. :P :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...