NitromanseR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Γεία σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό, αν και μπορώ να κάνω κανονικά format σε πολλά desktop pcs δε μπορώ να κάνω με τπτ σε laptop (έχω δοκιμάσει πάνω απο 5-6 διαφόρων).. Το πρόβλημα είναι οτι όταν βάζω το CD και κάνω restart τότε ποτέ δε μου εμφανίζεται το "press any key to boot from cd" παρόλο που έχω βάλει από το boot manager πρώτα το CD drive. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο οτι πάω να κάνω format από Vista σε XP. Ευχαριστώ πολύ
linuxovios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 έχω ένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό, αν και μπορώ να κάνω κανονικά format σε πολλά desktop pcs δε μπορώ να κάνω με τπτ σε laptop (έχω δοκιμάσει πάνω απο 5-6 διαφόρων).. Το πρόβλημά σου προφανώς δεν είναι αυτό, αλλά ότι δεν μπορείς να μπουτάρεις με κάποιο bootable cd Το πρόβλημα είναι οτι όταν βάζω το CD και κάνω restart τότε ποτέ δε μου εμφανίζεται το "press any key to boot from cd" παρόλο που έχω βάλει από το boot manager πρώτα το CD drive. Αυτό συμβαίνει με ένα συγκεκριμένο μόνο bootable cd ή έχεις δοκιμάσει και με άλλα και πάλι δεν μπορείς να κάνεις boot από cd? Δε ξέρω αν παίζει ρόλο οτι πάω να κάνω format από Vista σε XP. Αν εννοείς ότι προσπαθείς να μπουτάρεις από vista dvd για να φορμάρεις το xp partition, όχι δεν παίζει ρόλο.
NitromanseR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Για πάνω, "διαφόρων εταιριών" sorry το ξέχασα, 1 partition είναι και έχει vista και θέλω να του βάλω xp. Έχω προσπαθήσει με πολλά CD από windows xp sp2 & sp3
Koyklos7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 κανε ενα boot μονος σου , πατα το f9 (ειναι στους περρισσοτερους υπολογιστες αυτο ) και κανε boot απο cd. Καλα αν αου εμφανιζει το ιδιο σε πολλα laptop σημαινει οτι φταιει το cd . Μην ξεχνας υπαρχει και τροπος να το κανεις το format με usb
mpentenis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 αν δεν σου εμφανιζει το μηνυμα τοτε δες μηπως κατα την εκκίνηση σου εμφανιζει μηνυμα για να πατησεις καποιο πληκτρο F (F2, F12) η DEL για να μπεις στο setup, μπες και δες καπου εκει μεσα αν σου εχει στο boot device order πρωτη συσκευη τον δισκο αντι για το DVD η γενικη ιδεα ειναι το φορητο πρωτα να τσεκαρει το dvd και στην συνεχεια τον δισκο για εκκινηση
digimyth Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αλλιώς αν φταίει το BIOS δοκίμασε μήπως βρεις κανένα update...
stkofinis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 δεν κανει boot το cd φτιαξε ενα αλλο το γνωριζω το προβλημα καλα
yayawoot Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δοκιμασε να δεις αν απο το bios ειναι πρωτο σε πρωταιρεοτητα για το boot το drive για το cd..σε 2 λαπτοπ που εχω κανει φορματ εκει ηταν το προβλημα.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.