Προς το περιεχόμενο

Ήσυχο σύστημα για development

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο ησυχο desktop συστημα για development σε visual studio 2008?(οθόνη υπαρχει ηδη)

Ευχαριστω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:58 ----------

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/NZXT-Black-WHISPER.htm

Αυτο το κουτι το εχει παρει κανεις?

Δημοσ.

Από την στιγμή που το θες μόνο για προγραμματισμό, θα σου πρότεινα τα εξής:

Fanless PSU. Υπάρχουν τροφοδοτικά χωρίς ανεμιστηράκι έως και 600watt.

Μόνο SSD σκληρό δίσκο. 100% αθόρυβος.

Fanless VGA. Μια ATI 4350 χωρίς ανεμιστηράκι κάνει 25 με 30€, και παίζει μια χαρά και της HD ταινίες.

Προτίμησε κάποιον επεξεργαστή που δεν ζεσταίνεται, και βάλε του μια βαρβάτη ψύκτρα (π.χ. True 120, Megahalems ή άλλη με και ρύθμισε το ανεμιστηράκι στις ελάχιστες στροφές.

Δημοσ.

Ελα Σταυρο.Θα προτιμουσα μια καρτα γραφικων μεσαια για να παιζω και κανενα game καμια φορα.Επισης δεν εχω τοσο προβλημα με τους ηχους που παραγουν οι σκληροι οσο με τους ηχους των ανεμιστηρων.Επισης το Fanless psu δε συμβαλει στην ροη του αερα οποτε ειναι δικοπο μαχαιρι.

Για το θεμα του επεξεργαστη πιστευεις οτι επαρκει ο i5?

(Μη ξεχναμε οτι την ανοιξει σκαει και το vs2010 που ακουγεται απο οσους εχουν δοκιμασει την beta 2 οτι ειναι πιο βαρυ απο τον προκατοχο του!).

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις κάτσει σε πραγματικά αθόρυβο σύστημα για να λες ότι δεν σε ενοχλούν οι σκληροί δίσκοι...

Σου προτείνω να πας για όσο γίνεται Passive με τους απαραίτητους συμβιβασμούς. Και την πίτα και τον σκύλο, δεν γίνεται.

Δημοσ.

Γενικα στο πλαισιο αναλαμβανουν να σου κανουν καστομιες?

(πχ να σου αλλαξουν το συστημα ψυξης της gfx card με καποιο αλλο που θα επιλεξεις εσυ?

Δημοσ.

Στον ένα υπολογιστή που χρησιμοποιώ έχω τον Intel X25-M SSD δίσκο, 4GB RAM και Intel Quad Core επεξεργαστή.

Φορτώνει το Visual Studio 2008 σε 2-3 δευτερόλεπτα, και το 2010 Beta 2 σε 1 δευτερόλεπτο παραπάνω.

Στον υπολογιστή που είμαι τώρα, με Athlon 64 X2 3800+ (+25% O/C), 2GB RAM και Raid με 2 SAS 15K RPM σε strip και Dell Perc 5/i controller /512MB RAM, το πρώτο άνοιγμα στο visual studio 2008 θέλει σχεδόν μισό λεπτό.

Η διαφορά οφείλεται κυρίως στον δίσκο, καθώς και στους δύο το CPU usuage είναι σχετικά χαμηλό.

Κάρτα γραφικών μπορείς να πάρεις μια 4850 fanless.

Δημοσ.

Πολύ καλή λύση αυτή που σκέφτεσαι.

Πρόσεχε μόνο να πάρεις αρκετά φαρδύ κουτί ώστε να χωράει. Σε ορισμένα κουτιά βρίσκει στο πλαϊνό.

Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένα. Προσωπικά θα πάρω τον επόμενο μήνα i7 920 και 6GB DDR3 2000MHz, με ψύκτρα την Megahalems και κάποιο αθόρυβο ανεμιστηράκι, αλλά περιμένω να δω τι θα γίνει με μια επιδότηση για να αποφασίσω και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του συστήματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...