Προς το περιεχόμενο

Αγορα λαπτοπ 400 ευρω. turbo x

exilecaptain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.Αφου μας τελειωσε το eee pc αποφασισα να παρω ενα φτηνο λαπτοπ απλα για επεξεργασια κειμενου κ ιντερνετ.Βρηκα αυτο

http://plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-x-Steel-N30-216.htm

αξιζει η εχετε να προτεινεται κατι αλλο στα ιδια χρηματα???

Δημοσ.

εγω απ την αλλη θα ελεγα μακρια, μια φορα το δοκιμασα και δεν το ξανα κανω.εγω βεβαια ειχα παρει εναν turbox το 2004, σε πολυ καλη τιμη , αντιστοιχος υπολογιστής σε κατι επωνυμο ηταν τουλαχιστον 400 ευρω πανω...μακαρι να τα ειχα δοσει και να μην ειχα παρει την μπαχατελα...πριν ενα χρονο ενας φιλος θεωρωντας οτι τα πραγματα θα εχουν βελτιωθει πηρε εναν turbox, το μετανιωσε και αυτος...και απο επιδοσεις και απο βλαβες...μια βλαβη που ειχα καθε μηνα ηταν οτι κόλλαγε το αντιγραφικο κοι ουτε καν διαβαζε το cd, δεν μπορω να πω, μου το αλλαζαν συνεχεια, μεχρι που την τελευταια φορα αντι για dvd recorder βαλανε cd recorder...δεν ξανα ασχοληθικα και δεν ξανα πατησα στο πλαισιο

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:39 ----------

δες και αυτα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=350103

Δημοσ.

Έχω τον Turbo -X Furious με τον i-7 επεξεργαστή. Εδώ και ένα δίμηνο περίπου έχει φάει τρελή ώρα λειτουργίας. Με τον υπολογιστή δεν σερφάρω απλά στο Internet, αλλά του πίνω το αίμα στα παιχνίδια.

Βάση δεν του έχω βάλει, δεν μπορώ να πω ότι ζεσταίνεται. Στους υπολογιστές είναι βέβαια λαχείο.

Μπορεί να πάρεις το φτηνότερο μηχάνημα και να σου βγει αστέρι, μπορεί να πάρεις το ακριβότερο και superdupper επώνυμο φορητό και να βλαστημάς αγίους κάθε μέρα.

Εγώ, προσωπικά από "επώνυμα" κάηκα, από "Ελληνικά" δεν είχα κανένα πρόβλημα και θα συνεχίσω έτσι. Μοναδικό, ίσως, που πρέπει να προσέξει κανείς είναι το σασί να μην είναι κατασκευής της τούρκικης Vestel, φουρνιά που κάποτε το πλαίσιο έφερε πριν μερικά χρόνια σαν Turbo-X Iron και τους το έφερναν στα κεφάλια. Φήμες και πουλάκια λένε ότι το Ε-sh0p από Vestel ψωνίζει και είναι όλα μάπα.

Κατά τα άλλα τα μηχανάκια του πλαισίου είναι κατασκευής Clevo που θα τα βρεις στην Αμερική σαν Sager. Τα αντίστοιχα του Multirama (έχω το JHL-90 από αυτούς) είναι κατασκευής Compal. Και οι δύο εταιρείες φτιάχνουν φασόν για μεγάλους κατασκευαστές, επώνυμους.

Από "φασόν" κατασκευαστές μακριά από Vetsel και Arima (ο λόγος που η Acer έβγαλε πολύ κακό όνομα πριν μερικά χρόνια).

Μπορεί κάποιος επώνυμος να φέρνει μοντέλα από πολλούς "φασονίστες" δεν υπάρχει περιορισμός στις συμφωνίες.

Τα μείον του Turbo-X είναι ότι είναι ασχημούλικο, αλλά από service θα είσαι απόλυτα καλυμμένος.

Βέβαια αν το κεράσεις φραπέ (σαν ένα βλάκα ξάδερφό μου) και μετά βγεις σε κανένα adslgr και κράζεις γιατί δεν στο έφτιαξαν αφού ήταν στην εγγύηση και πόσο κάφροι είναι, δεν θα σου φταίει κανένα πλαίσιο.

Για 399 ευρώ, δεν αξίζει να πάρεις επέκταση εγγύησης για 4 χρόνια. Αν είσαι καρφωμένος σαν και μένα κάντο βέβαια!!!!!!

Πες μας τι αποφάσισες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...