Προς το περιεχόμενο

Κατεστραμμένη μητρική

gerodinis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας. Έχω μια σακατεμένη ASUS P4P800 SE. Μπορώ με κάποιο τρόπο να τη στείλω στην ASUS για επισκευή;

Tι εννοεις σακατεμενη ??

Τι ακριβως εχει ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω. Μια ωραία πρωΐα άναψα τον υπολογιστή αλλά δεν έκανε απολύτως τίποτα. Η οθόνη δεν άναβε, ο δίσκος δε γύριζε, τίποτα. Πήγα τον υπολογιστή στο Πλαίσιο και μου είπαν ότι η μητρική "έχει πρόβλημα" και ότι "τη συνδέσαμε και δεν έκανε τίποτα", οπότε θα χρειαζόμουν καινούργια.

Δυστυχώς βρήκα μόνο μια παρακμιακή P4V8X-MX που απ' ότι φαίνεται είναι γεμάτη bottlenecks (και έχει southbridge της πλάκας - VIA P4M800).

Δεδομένου ότι θέλω να παίζω παιχνίδια και η παλιά υποστήριζε πολύ περισσότερα πράγματα (τριπλάσιες επιλογές για overclocking, dual channel, 4GB RAM κτλ.), αναρωτιόμουν μήπως μπορεί να επισκευαστεί.

Να φανταστείς, άλλαξα κάρτα γραφικών πρόσφατα, από Radeon 1950 σε 3850 και οι επιδόσεις που είδα είναι σχεδόν ίδιες με την παλιά κάρτα Το πιθανότερο είναι να φταίει η νέα μητρική.

Δημοσ.

Δεν σου αναβε ουτε το τροφοδοτικο .. ??

Εχεις εγγυηση ???

Αν εχεις τοτε εισαι μια χαρα...

Αν δεν εχεις τοτε για μενα καλυτερα να παρεις καμια καινουρια...

Δε αξιζει ο κοπος ουτε καν να το ψαξεις....

Για πες και απο ποια αλλα parts αποτελειται το pc σου...

Δημοσ.

Αν δεν εχεις κανενα σωστο p4 να τον τρεχεις στα 4.0+ η 3850 θα εχει φαει το bottleneck της αρκουδας στο συστημα σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...