@_zerocool Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Πάρτην ένα τηλεφωνο η στείλε κανα mail. Ζεί, την κλέψανε... (μην φανατστείτε τίποτα, Λάρισα μένω )
Narayan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Κανονικά όσοι δεν προσέχουν το clearance ανάμεσα σε κάρτα γραφικών και DIMM slots δεν θα έπρεπε να στήσουν μόνοι τους το σύστημα εξαρχής. Για μένα είναι κάτι που προσέχω by default, αν κάποιος έχει δώσει 300+ για κάρτα γραφικών δεν πρέπει να μπαίνει σαν το Βέγγο να την χώσει στο slot, θέλει προσοχή.
Dreamcatcher Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 looool kala ixa paratisei to topic otan egrapsa kai to teleuteo mou post kai den perimena na apantisei kanenas allos kai entelos tixea simera ida oti elege 26 replies kai skeftome :opa ti egine vrethikan an8ropoi pou exoun mitriki GAMA?? kai mpika mesa kai ida pou ixe paei to thema looool naste kala gelasa poli an kai o titlos tou den ine ligo asxetos me to periexomo pleon? pantos ime tis apopsis pos oi gigabyte ine kales mitrikes se genikes grammes gi auto alloste kai agorasa
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 i lete re.. gigabyte rulez!! pia alli dini gia 50 xiliarikakia USB2 RAID AGP8x KT400 FIREWIRE kai ena soro alla kaloudia kai poly kali poiotita.. update bios meso windows kai internet... overclocking meso windows mexri kai taseis agp kai cpu alazeis meso windows realtime ola.. mia xara!
@_zerocool Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δηλαδή επείδη τα έχουν μέσα από τα windows είναι μεγάλο πλεονέκτημα; Σε κάνει κόπο να πατήσεις del όταν ξεκινάει το PC για να μπείς στο BIOS. Γιατί μόνο αυτές έχουν USB2, Raid, AGP8x (μη χέσω) ,ΚΤ400(κατόρθωμα είναι??? ΥΓ: Δεν γίνεται να αλλάξεις volts σε realtime, πάλι χρειάζεσαι reboot.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Ωραία, αλλάζεις volts, θα καταφέρεις κάτι;
Gabriel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δηλαδή αμα αλλάζεις τάση στην "καλή" μητρική,θα καταφέρεις κάτι περισσότερο;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Σαφέστατα. Πήγαινε στο παρακάτω link και δες με τι μητρικές έγιναν οι καλύτερες επιδόσεις σε Thunderbird και πάνω: http://www.cpudatabase.com/CPUdb/
Gabriel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 ΟΚ,επ΄αυτόυ έχεις δίκιο,αλλά τα παίρνω όταν κρύβουμε τα στραβά της μιας μητρικής και προβάλλουμε τα στραβά μιας άλλης.
Gabriel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Αμα δεν έλεγε ο Βρωμόγκαζος για τις Geforce4 Ti Πανέ στη σχάρα,ακόμα με την απορία θα μέναμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Και αυτό σημαίνει ότι το έκρυψα; Έχω αναλάβει το γραφείο τύπου και δεν το ήξερα; Έχω δηλαδή κάτι να κερδίσω αν το κρύψω; Μήπως να αρχίσουμε να μιλάμε σοβαρά; Λέμε τώρα...
LL_NEO Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Προφανώς δε θυμάσαι καλά. Κοίτα το τόπικ που είχα κάνει όταν την αγόρασα και συγκεκριμένα το γ) σημείο αναφοράς μου. Εγώ προσωπικά το είχα αναφέρει στην πρώτη ευκαιρία που βρήκα. Και αυτό το σημειώνω, όχι βέβαια για να πάρω απο τα σκήπτρα απο το Βρωμόγκαζο, (ήμαρτον δλδ τι είμαστε η Τατιάνα και η Λαμπίρη αλλά επειδή έτσι όπως το ανέφερες ήταν σαν να είχαμε κουκουλώσει το θέμα.
Narayan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2002 Σιγά το πράγμα που κάθεστε και ασχολείστε... το θέμα είναι ότι τόσο οι EpoX όσο και οι Gigabyte είναι αξιοπρεπέστατες μητρικές, τι χαλιέστε μέρες που είναι;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Εγώ λέω να βγάλουμε έξω τις μητρικές μας να τις μτρήσουμε να δούμε ποιος έχει την πιο αξιοπρεπή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.