pigos23 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια Αποφασισα να δωσω το runner μου γιατι περασαν τα χρονια κ να προχωρησω στην αγορα ενος καινουριου 50cc με μεγαλες ροδες πλεον ... Θα ηθελα την βοηθεια σας ποιο να επιλεξω Επειδη θελω να εχει κ καποιες επιδοσεις να φανταστω οτι συμφωνειτε κ εσεις οτι η καλυτερη επιλογη κ προτεραιοτητα ειναι τα διχρονα Οποτε αυτα που υπαρχουν ειναι http://www.gr.piaggio.com/el_GR/prod...t/default.aspx http://www.kymco.gr/product.asp?catid=879 Με επιφυλαξη υπαρχουν κ αυτα τα 4Τ τα οποια εμφανιζονται απο τον κατασκευαστη οτι εχουν καλη ιποδυναμη αλλα δεν ξερω τι παιζει ακριβως οποτε πειτε μου κ εσεις http://www.apriliascarabeo.com/en/products.aspx?pid=2 http://www.gorgolis.gr/symphony.htm Τι θα επιλεγατε??Θελω αξιοπιστια(δικτυο/service/εγγυηση κτλ) πανω απο ολα καλο value for money κ μετα δυναμη.Για τις αποστασεις που κανω με καλυπτει μια χαρα το 50cc οποτε δεν με ενδιαφερει το κατι παραπανω το ξεκαθαριζω. (το runner 50cc injection που εχω τωρα μου φενετε αρκετα γρηγορο για την χρηση που κανω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 εχεις runner και θα παρεις αυτα ? αν φοβασε βαλε καλυτερο λαστιχο -καλυτερα αμορτισερ-τακακια(π.χ. μαλοσι) ανεβαινουν ανηφορα αραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Σε αλλο section και στε αυτο το θεμα αυτο του απαντησα, οτι θα παρει χειροτερο +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Η εποχη ''runner'' για μενα παιδια ΤΕΛΕΙΩΣΕ οποτε αν ξερετε πειτε μου για τα παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becausE Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Αν θέλεις μεγάλες ρόδες σε 50cc πάρε πάπια οτιδήποτε εκτός από runner/aprilia sr (ίδιος κινητήρας piaggio) θα σε απογοητεύσει σε scooter (σε θέμα δύναμης/τραβήγματος πάντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη ειμαι 28 χρονων πια ψαχνω κατι πιο εμφανισιμο κ σοβαρο.Κουστουμι κ runner δε παει.Για αυτο κ προσανατολιζομαι στα scouterοπαπα. Επιπλεον το gilera μου εχει βγαλει πολλα προβληματα οποτε δεν ξαναπαιρνω scooter απο αυτη την μαρκα Γνωμες δεκτες λοιπον για τα παραπανω που ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Σου ειπαμε πολλες γνωμες... Αφου εισαι 28 χρονων και χειριζεσαι τα πραγματα σαν 28 αρης, παρε ενα σωστο μηχανακι να κανεις την δουλεια σου και να μην εχεις ποτε προβλημα. Το οποιο θα ειναι αξιοπιστο-ασφαλες-γρηγορο και κυριλε. Μιλαμε για αυτο, honda sh150 Αν θςωρεις οτι ειναι υπαρβολικο ενα 150cc μηχανακι και οτι εκακολουθεις να θες 50αρι τοτε μαλλον μας λες ψεματα για την ηλικια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Που κολαει η ηλικια με τα 50cc ρε iced?? Ρωτησα για 50cc καποια συγκεκριμενα μηχανακια για αποστασεις κ ταχυτητες που εμενα με καλυπτουν.Δεν ρωταω αν συμφερει να παρω 50cc αλλα ποιο να παρω απο αυτα που εχω παραθεσει. Οποτε οποιος εχει εμπειρια σε καποιο απο αυτα εστω κ σε μεγαλυτερα κυβικα για να καταλαβω την ποιοτητα κατασκευης κ γενικα την αξιοπιστια ας μου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Αγαπητε σου ειπαμε οτι και να παρεις απο αυτα τα δυο δεν ειναι οσο καλο ειναι αυτο που εχεις... Απλα πραγματα Μετα μας λες οτι ηδη εχεις προβληματα με το runner οποτε φαντασου... Παρε ενα μηχανακι της προκοπης να κανεις την δουλεια σου, θα τα πληρωσεις πιο ακριβα τα φαινομενικα "φτηνα" στο τελος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.