Προς το περιεχόμενο

Μητρικη για Phenom II

papazaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το πηγαμε αρκετα οφ τοπικ αλλα κανουμε κουβεντα για sata3/usb3 και για το αν συμφερει/ειναι η καταλληλη στιγμη για να αγορασεις καποιος καποια απο τις 3 μητρικες της Gigabyte ...

αντε να παρει ο φιλος την 790XTA-UD4 να μας πει εντυπωσεις :P

+1 στο παραπανω φιλε και συντομα εντυπωσεις!

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπως ξαναείπα, την 770ΤΑ-UD3 (usb3/sata3) την έχω εδώ και μέρες. Η μνήμη μου τρέχει στα 1600 χωρίς overclock και έχω και 16χ pci-e.

Δημοσ.

συνεπως δεν πρεπει να υπαρχει το ιδιο προβλημα που παρουσιαζετε στις μητρικες της Gigabyte με socket 1156 , καθως σε αυτες ισχυει πραγματι αυτο το φαινομενο

Δημοσ.

οντως ισχιει αυτο με socket 1156, αλλα οπως λεει o akisk με am3 δεν...:-D

λπν εχω την εξης απορια: ποτε θα βγουνε asus/msi μιτρικες με sata 3 usb 3???

Δημοσ.

Τούμπανο Βoard, βάζω στοίχημα ότι θα παίξει σίγουρα κάτω από 200 ευρώ με τιμή εκκίνησης τα 150-170 για να παίξει δυνατά σε συνδυασμό με τους 6πυρηνους.

Δημοσ.
μια GD70 ας πουμε με usb3/sata3 ε ? :P

Μια 890FX-GD70 ας πούμε ε; :P

yeaap, αφτα ειναι!! απο τι λεει θα κυκλοφορισει απριλιο κ θα εχει 150 ε.

η asus τι να κανει αραγε δν βρικα τπτ..

παιζει να περιμενω μεχρι απριλιο κ να διαλεξω

Δημοσ.

εμενα με καιει νωριτερα καθως περιμενω το ΕΣΠΑ (σας εχω ζαλισει με αυτο :P) και το διλημμα μου ολο ειναι στην μητρικη . GD70 η 790XTA-UD4 ?

λιγο off topic αλλα μια ερωτηση θελω να κανω ... οταν αργοτερα βγουν μητρικες με αποκλειστικα sata3 οι σκληροι που θα εχουμε οταν τους συνδεσουμε θα ειναι συμβατοι ετσι ? γιατι πιστευω ο καθενας μας εχει 3-4 σκληρους μεγαλης χωρητικοτητας και θα ηταν χαζομαρα να αλλαξει για να παρει αλλους με sata3... το μονο προβλημα ειναι οτι θα παιζουν σε πιο χαμηλες ταχυτητες σωστα ?

εχει ακουστει και για dvdrw με συνδεση sata3 ?

ουσιαστικα η νεα μητρικη της gigabyte η 790XTA-UD4 που εχει 2 sata3 θυρες ειναι καλη περιπτωση (κατα την γνωμη μου) για καποιον που θελει τωρα να παρει μητρικη με sata3/usb3 και μετα απο 2-3 χρονια που θα υπαρχει μεγαλη γκαμα συσκευων αν δεν του φτανουν οι 2+2 υποδοχες παιρνει αλλη μητρικη που θα ειναι αποκλειστικα εξοπλισμενες με περισσοτερες θυρες ... εκτος και αν πραγματι ολα λυθουν μετα με pci καρτες .

ισως η ολη μαγκια ομως να εστιαζεται στο chipset , μηπως το 890 κανει την διαφορα σε σχεση με το 790 για τους Thuban , αλλα και το γεγονος οτι το sata3/usb3 θα ενσωματωνεται απανω στο chipset και θα ειναι καλυτερες οι ταχυτητες απο οτι να βαλεις pci καρτα .

(παρα ξεφυγα :P απο το θεμα)

Δημοσ.

Παιδια εχω παραγγειλει αυτη τη μητρικη και τωρα θελω να παρω τον phenom II 955..

Η απορια μου ειναι αν πρεπει να περιμενω αυτες τις μερες(λογω εκπτωσεων) μηπως πεσει η τιμη του ή δεν υπαρχει τετοια περιπτωση??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...