ellhnac Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον thunterbird. Μετά από κάποιο λάθος απεγκατέστησα τον thunterbird, και όταν τον έκανα ξανά εγκατάσταση απο το κέντρο λογισμικού του ubuntu 9.10 δεν βρίσκω πως να ριθμίσω τον λογαριασμό μου σε pop, μου βγάζει επιλογή μόνο για imap. Επίσεις όταν βάζω τα στειχία για το smtp μου ζειτά ένα (έγκειρο όνομα συστείματος), και δεν ξέρω τι να βάλω. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Ξέχασα να πω ότι αυτός που κατέβηκε από το κέντρο λογισμικού είναι ο καινούριος thunterbird 3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Οχι δεν ειναι ο 3. Για τον 3 θα περιμενεις τον Απριλιο την 10.4. Ξεκινα απο κατι ποιο βασικο: σε ποιον provider εχεις τον email λογαριασμο σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ellhnac Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Οχι δεν ειναι ο 3. Για τον 3 θα περιμενεις τον Απριλιο την 10.4. Ξεκινα απο κατι ποιο βασικο: σε ποιον provider εχεις τον email λογαριασμο σου? Συγνώμη που θα επιμένω αλλά είναι ο 3 διότι στην βοήθεια του προγράμματος και στις σημειώσεις έκδοσης μου γράφει ότι είναι ο 3. Επίσεις έχει το έξυπνοι φάκελοι που δεν είχε ο 2, και τον wizard που σου βρίσκη αυτόματα τον isp. Για τον provider που με ρωτάς είμαι στην Κύπρο και η σύνδεσή μου είναι με την primehome.com. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Το επισημο repo του ubuntu εχει τον 2 παντως. http://packages.ubuntu.com/karmic/thunderbird Αν τον εχεις βαλει απο εκει και οχι απο καποιο repo τριτων, τοτε εχεις το 2. Μπορεις παντα να κατεβασεις το 3 ετοιμο και compiled, να το αποσυμπιεσεις καπου στο /opt και να το τρεχεις απο εκει, αλλα επειδη δεν ειναι μεθοδος που ακολουθω, δεν ξερω να σου πω πως γινεται. Οδηγιες για το πως θα στησεις το thunderbird με το primehome σαν παροχο θα βρεις εδω http://my.primehome.com/email/Mozilla%20Thunderbird/index.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ellhnac Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Το επισημο repo του ubuntu εχει τον 2 παντως.http://packages.ubuntu.com/karmic/thunderbird Αν τον εχεις βαλει απο εκει και οχι απο καποιο repo τριτων, τοτε εχεις το 2. Μπορεις παντα να κατεβασεις το 3 ετοιμο και compiled, να το αποσυμπιεσεις καπου στο /opt και να το τρεχεις απο εκει, αλλα επειδη δεν ειναι μεθοδος που ακολουθω, δεν ξερω να σου πω πως γινεται. Οδηγιες για το πως θα στησεις το thunderbird με το primehome σαν παροχο θα βρεις εδω http://my.primehome.com/email/Mozilla%20Thunderbird/index.htm Ευχαριστώ και πάλι, όλως παραδόξως σήμερα το πρωί δούλεψαν όλα κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lunatic89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Παιδια εχω βάλει στο thunderbird εναν λογαριασμο gmail κ εναν hotmail.Γινεται να σβηνω τα mail μου απο το thunderbird αλλα να μην σβηνονται απο τον λογαριασμό μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ναι αλλά νομίζω θα πρέπει να πας στο gmail account σου και να το ρυθμίσεις ώστε να παραμένουν τα email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Παιδια εχω βάλει στο thunderbird εναν λογαριασμο gmail κ εναν hotmail.Γινεται να σβηνω τα mail μου απο το thunderbird αλλα να μην σβηνονται απο τον λογαριασμό μου? Μέσα στις ρυθμίσεις λογαριασμού του thunder (και όχι στο site του gmail) υπάρχει σχετικό "τικ". Δες εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lunatic89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτήν την επιλογή την έχουν μόνο οι hotmail λογαριασμοί και την έχω κάνει ήδη.Όμως εγώ είχα τικαρισμενο και το "Μέχρι να τα διαγράψω".Το ξετικάρω και θα δοκιμάσω αν δουλεύει σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ...Όμως εγώ είχα τικαρισμενο και το "Μέχρι να τα διαγράψω".... Και ακόμα αναρωτιέσαι ΓΙΑΤΙ σου σβήνονται τα emails; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.