Bill_cs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια οταν στην εγκατασταση των Xp παταω F6 ωστε να "διαβασει" απο τη δισκετα τους drivers μου βγαζει καποια προβληματα.. Αρχικα λεει οτι λυπει το txtsetup.oem ..... Αυτο το διορθωσα αφου το αντεγραψα σε αλλο φακελο.. στη συνεχεια μου βγαζει "TXTSETUP.OEM caused an unexpected error (18) at line 2113 in d:\xpsp1\base\boot\setup\oemdisk.c." και δε μπορω να σνεχισω την εγκατασταση.. Μπορειτε να βοηθησετε??
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Τι drivers είναι αυτοί που προσπαθείς να περάσεις; Δεν υπάρχουν για download απ το site της αντίστοιχης εταιρίας;
Bill_cs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Τι drivers είναι αυτοί που προσπαθείς να περάσεις; Δεν υπάρχουν για download απ το site της αντίστοιχης εταιρίας; Ναι σορρυ.. Ισως δε το διατυπωσα σωστα... sata controller για αυτη τη μητρικη http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4Core1600Twins-P35
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 SATA RAID Driver (For system to read from floppy diskette during Windows installation) Δες κι αυτούς.
Bill_cs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μα αυτον εχω βαλει στη δισκετα κ γω!
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά έκανα ένα λάθος. Αυτός είναι RAID driver όπως λέει. Οπότε για να παίξει θα πρέπει να κάνεις κι αυτά. Raid προσπαθείς να κάνεις εσύ ή ξεκίνησες κανονικά το installation των WinXP και σε κάποια φάση σου πε ότι δε βλέπει δίσκο;
Bill_cs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Ναι το εχω ρυθμισμενο για RAID απο το BIOS..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.