Προς το περιεχόμενο

ασύρματο internet, επιλογή παρόχου.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιστεύω πως είναι η κατάλληλη ενότητα αλλά δεν παίρνω και όρκο :-)

μία φίλη μου θέλει να κάνει σύνδεση στο internet και είναι ανάμεσα απο cosmote και vodafone. ξέρετε... με αυτά τα stick-άκια που έχεις παντού internet...

επειδή το θέμα δεν το έχω ψάξει καθόλου και δεν έχω ιδέα το τι παίζει με αυτά θα ήθελα τη γνώμη σας ποια απο τις 2 συνδέσεις είναι η καλύτερη (ή αν ξέρετε καμία καλύτερη εταιρία). ποια έχει σταθερή σύνδεση χωρίς αποσυνδέσεις κτλ...

ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Δημοσ.
πιστεύω πως είναι η κατάλληλη ενότητα αλλά δεν παίρνω και όρκο :-)

μία φίλη μου θέλει να κάνει σύνδεση στο internet και είναι ανάμεσα απο cosmote και vodafone. ξέρετε... με αυτά τα stick-άκια που έχεις παντού internet...

επειδή το θέμα δεν το έχω ψάξει καθόλου και δεν έχω ιδέα το τι παίζει με αυτά θα ήθελα τη γνώμη σας ποια απο τις 2 συνδέσεις είναι η καλύτερη (ή αν ξέρετε καμία καλύτερη εταιρία). ποια έχει σταθερή σύνδεση χωρίς αποσυνδέσεις κτλ...

ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Εξαρτάται που θα βρίσκεται η φίλη σου. Σε κάποιες περιοχές είναι καλή η μια εταιρεία και σε άλλες η άλλη εταιρεία. Βασικό είναι να έχει καλή κάλυψη 3g στην περιοχή που θα το δουλεύει. Αν είναι πάνω σε κανένα χωρίο ... δύσκολα τα βλέπω.

Δημοσ.

@isay θα είναι Τρίκαλα (μέσα στη πόλη, έχει καλό σήμα 3G), αθήνα, πάτρα. περισσότερο την ενδιαφέρει πάτρα και αθήνα επειδή τρίκαλα έχει στο σπίτι σύνδεση.

Δημοσ.

Cosmote all the way. Έχω δοκιμάσει και τα 3 3G δίκτυα (της Vodafone μακράν το χειρότερο). Να πάρει stickάκι που να υποστηρίζει HSPA για μεγαλύτερη ταχύτητα.

Δημοσ.

καλημέρα σας...

εγώ έχω της Κοσμοτέ και σκέφτομαι να κάνω της Wind μιας και είναι η μοναδική η οποία αναβαθμίζει τις κυψέλες της. Η Κοσμοτέ σε αντίθετη περίπτωση έχει "κλείσει" πολλές κυψέλες με αποτέλεσμα να έχει συσσωρευτεί πολλές συνδέσεις σε μία κυψέλη και όταν είναι οριακή η διαχείριση τους, να σου ρίχνουν την ταχύτητα στα 25kbps και ίσως να σε "κόβουν" ανά τακτά διαστήματα έχοντας πάντα την δικαιολογία του ότι γίνονται εργασίες.

Το πρόβλημα της ογκοχρέωσης το σκέφτηκε η φίλη σου; Με το κάθε εξτρά ΜΒ να κοστίζει πολλά, το να το ξεπεράσεις κατά 100ΜΒ είναι ένας καλός λόγος για δάνειο μιας και η λυπητερή θα είναι μεγάλη. Από την άλλη (όπως εγώ) μπορεί να κάνει το απεριόριστο (30 GB in/out) και να πληρώνει €54.90 πράγμα απαγορευτικό αν μπορεί να βάλει μια 24 άρα με τηλεφωνεία και να τις βγαίνει πολύ φθηνότερα.

Καλή συνέχεια...

Αλεξίου Αλέξιος.

Δημοσ.
καλημέρα σας...

εγώ έχω της Κοσμοτέ και σκέφτομαι να κάνω της Wind μιας και είναι η μοναδική η οποία αναβαθμίζει τις κυψέλες της. Η Κοσμοτέ σε αντίθετη περίπτωση έχει "κλείσει" πολλές κυψέλες με αποτέλεσμα να έχει συσσωρευτεί πολλές συνδέσεις σε μία κυψέλη και όταν είναι οριακή η διαχείριση τους, να σου ρίχνουν την ταχύτητα στα 25kbps και ίσως να σε "κόβουν" ανά τακτά διαστήματα έχοντας πάντα την δικαιολογία του ότι γίνονται εργασίες.

Το πρόβλημα της ογκοχρέωσης το σκέφτηκε η φίλη σου; Με το κάθε εξτρά ΜΒ να κοστίζει πολλά, το να το ξεπεράσεις κατά 100ΜΒ είναι ένας καλός λόγος για δάνειο μιας και η λυπητερή θα είναι μεγάλη. Από την άλλη (όπως εγώ) μπορεί να κάνει το απεριόριστο (30 GB in/out) και να πληρώνει €54.90 πράγμα απαγορευτικό αν μπορεί να βάλει μια 24 άρα με τηλεφωνεία και να τις βγαίνει πολύ φθηνότερα.

Καλή συνέχεια...

Αλεξίου Αλέξιος.

έκανε σήμερα τη σύνδεση σε cosmote με απεριόριστο download/upload. στα 75 ευρό βγήκε...

Δημοσ.

πήγαινε με 20κάτι ευρό αν θυμάμαι καλά για φοιτητικό πακέτο αλλά με λίγα GB το μήνα. και με τα ίδια GB γύρο στα 40-+ ευρό (κανονική τιμή). πόσα GB δεν θυμάμαι...

τέλος πάντων. η σύνδεση τέλεια είναι. σε περιοχή χωρίς 3G πιάνει πάνω-κάτω στα 2mbps.

κοινός μπαίνει στο internet απο παντού... (κάτι που δεν γνώριζα).

Δημοσ.

σε περιοχή χωρίς 3G πιάνει πάνω-κάτω στα 2mbps.

κοινός μπαίνει στο internet απο παντού... (κάτι που δεν γνώριζα).

Εισαι σιγουρος;

Δημοσ.
σε περιοχή χωρίς 3G πιάνει πάνω-κάτω στα 2mbps.

τωρα εμένα γιατι μου φαινεται πολυ αυτό?

εχω την εντυπωση οτι με GPRS εισαι σε επιπεδα dial-up... 44kbps...

ξερει κανενας σιγουρα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...