EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 http://www.play.com/DVD/DVD/4-/9284213/Twilight/Product.html και σε λατρεψε ναι παιδια του γυμνασιου και η ταινια χωρις ελληνικους υποτιτλους.
Mika Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 ok ας βρει μια εκδοση με υποτιτλους, ενδεικτικο ηταν το λινκ απο το Play. στα γυμνασια γινεται χαμος με την ταινια αυτη EXARXEIA_CITY
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Η ταινία παίζεται ακομα στο cinema όποτε δεν παίζει να την βρει αυθεντική με ελληνικούς υπότιτλους.
Garnele Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Πω, ζόρι... Αυτό είναι το πρώτο μέρος, που όχι, δεν παίζεται ακόμη στον κινηματογράφο (το δεύτερο παίζεται τώρα) κυκλοφορεί κανονικά σε ντιβιντι και έχει και ελληνικούς υπότιτλους. Όντως, είναι η δεύτερη καλύτερη πρόταση για δώρο σε ανιψάκια μετά το πράσινο, κόκκινο, μπλε καπελάκι.
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Σιγά μην πάρω για δώρο μια ταινία σε dvd, μάλλον σε κανα cool κόσμημα θα καταλήξω όπως το κόβω.
Garnele Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Κόσμημα για πιτσιρίκι δες στον Γιούσουρη (τον παλιό) στη Γρ. Παλαμά (το στενό δίπλα στα replay), έχει διάφορα όμορφα για μικρά κοριτσάκια, εγώ από εκεί είχα πάρει στη δική μου ανιψούλα μια χειροποίητη κόκκινη πεταλούδα. Επίσης, δίπλα στο κέντρο ιστορίας, στην Ιπποδρομίου, βρίσκεται μία υπέροχη κυριούλα με κοσμήματα που τον τελευταίο μήνα έχει μια τεράστια ταμπέλα "ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ" στη βιτρίνα. Έχει πολύ ωραία πράγματα κι εκεί και σε πολύ καλές τιμές.
minarokeftes Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Κοίταξε και στα Swarovsky τα μικρά μπιχλιμπίδια (καρδούλα-λουλουδάκι) έχουν γύρω στα 45€ μετράει για δώρο να ούμε!
xpapias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Φολί-Φολί (Follie - Follie)? Έλεος μ'αυτά τα alerts - Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Rubin074 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Στάνταρ πράγματα: videogames και θα σας λατρέψουν Φροντίστε να κάνετε μόνο σωστές επιλογές όχι μόνο από πλευράς ηλικίας (τα PEGI ratings, τα νουμεράκια στις προσόψεις των συσκευασιών δεν είναι διακοσμητικά!) αλλά και από πλευράς προτιμήσεων των παραληπτών
leftermann Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 εγώ μόλις σήμερα τσίμπησα τα δωράκια για τα δικά μου ανηψάκια πάντως: σιντάκια, evanescence και jan vayne για την μεγάλη (13) την κουλτουριάρα, kiss και scorpions για τον μικρό (12) τον καγκουράκο. Είναι της μουσικής και τα δύο, και τους έχω ψαρέψει από πριν ως προς τα ακούσματά τους, δεν διάλεξα στην τύχη
ggQQbb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ρομαντικό δείπνο με τον πρωταγωνιστή του Twilight και σε λάτρεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.