Προς το περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα δώρα για ανιψάκια

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρέπει να μας πεις όμως λίγα για το χαρακτήρα της μικρής...

πχ η αδερφή μου από μικρή έκανε συλλογή με σπαθιά, τόξα, κουμπούρια κτλπ... και άλλες φτάνουν 20 και παίζουν ακόμα με κούκλες...

ένα βιβλίο πάντως δε θα ήταν άσχημο..

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πρέπει να μας πεις όμως λίγα για το χαρακτήρα της μικρής...

πχ η αδερφή μου από μικρή έκανε συλλογή με σπαθιά, τόξα, κουμπούρια κτλπ... και άλλες φτάνουν 20 και παίζουν ακόμα με κούκλες...

ένα βιβλίο πάντως δε θα ήταν άσχημο..

Ήσυχο κοριτσάκι και καλή μαθήτρια που μπαίνει στην εφηβεία και αποκτά τις πρώτες της ανησυχίες. Δεν θέλω κάτι ξενέρωτο όπως πχ βιβλίο γιατί ο αδερφός της θα γουστάρει μάλλον με το δώρο του (μικρότερος = δώρο σε φάση παιχνίδι, άρα θα γουστάρει) και δεν θέλω αυτή να ξενερώσει με κάτι μίζερο επειδή είναι μεγαλύτερη.

Δημοσ.

γιατί όχι κάνα νεανικό ψιλοκόσμημα πχ ή κάνα αξεσουάρ, που θα το κουρντιστεί και θα το χαίρεται; Γιατί παιχνίδι για να παίζει δεν νομίζω να θέλει...

Δημοσ.

βρίσκεστε στην ίδια πόλη;

κάτι σε ρούχο;

ένα ωραίο φορεματάκι επί παραδείγματει;

στο προτείνω λαμβάνοντας υπόψιν το "εφηβεία" και το γεγονός ότι αρχίζει ή θα αρχίσει σιγά σιγά να ασχολείται περισσότερο με την εμφάνιση της. κατά συνέπεια, όπως τα περισσότερα (υποθέτω) κοριτσάκια της ηλικίας της, σταματούν σιγά σιγά να ασχολούνται με παιχνίδια.

Ή αντί για ρούχο, κάτι σε gadget, π.χ. ένα φορητό mp3 player; Δεν είναι κακό, αν ασχολείται με το αντικείμενο (pc - gadgets) sorry, τώρα είδα το προηγούμενο post για το mp3

Δημοσ.

δε συμφωνώ για gadget...

Βρες κάτι που να της ''δώσει'' κάτι μιας που είναι και σε κρίσιμη ηλικία. Ίσως ένα ωραίο CD μαζί με ένα βιβλίο και κάτι πιο νορμάλ ηλεκτρονικό.. πχ

Δημοσ.

Αν αποφύγεις άρωμα, ρούχο, κόσμημα, βιβλίο πας μάλλον αναπόφευκτα σε gadget... Καμία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (που μπορεί να της δώσει και ερεθίσματα) ή ψηφιακή κορνίζα για το γραφείο της;

Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Δημοσ.

Παιδιά, σόρρυ, όταν είδατε τον τίτλο σκέφτηκε κανείς άλλος να απαντήσει "ένα πράσινο, ένα κόκκινο και ένα μπλε καπελάκι";

Δημοσ.
Παιδιά, σόρρυ, όταν είδατε τον τίτλο σκέφτηκε κανείς άλλος να απαντήσει "ένα πράσινο, ένα κόκκινο και ένα μπλε καπελάκι";

Χαχαχα ομολογουμένως ναι,αλλά σκέφθηκα οτι θα τα έχουν ήδη μαζί με το γούνινο καπέλο από ασβό.:P

Δημοσ.

Το καλύτερο δώρο EVER!

100.jpg

ή

50euro.jpg

αν δεν θέλεις να ξοδευτείς τόσο πολύ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην ενθουσιαστεί/τουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και να τις/τους δώσεις.Ναι ξέρω θέλεις να τους αγοράσεις κάτι με τα ίδια σου τα χεράκια το οποίο θα γουστάρουν αλλά αν δεν σου το πουν οι ίδιοι "Θέια θέλω αυτό.Μαζεύω λεφτά για να το πάρω" και να σκάσεις εσύ με το συγκεκριμένο δώρο,κατά 95% το δώρο θα τους ξενερώσει.Έχουν αλλάξει οι καιροί..χεχε πλέον το cash είναι το καλύτερο δώρο.

Θυμάμαι πιτσιρικάς με τον αδερφό μου στις γιορτές τα δώρα στην καλύτερη ήταν κολόνιες οι οποίες και δεν φεύγαν στα σκουπίδια.Όλα τα άλλα ήταν πάρε το ένα πέτα το άλλο.Μαλώναμε για το ποιος ήταν πιο τυχερός που του δώσαν περισσότερα λεφτά στο σύνολο να μαζέψει να πάρει ότι θέλει.

Σκέψου το κιόλας.Το ότι είναι παιδιά δεν σημαίνει ότι είναι άνθρωποι.Και ως άνθρωποι όλο και κάτι συγκεκριμένο έχουν βάλει στο μάτι το οποίο και θα τους είναι το καλύτερο δώρο ever.Γιαυτό η γνώμη μου είναι ή να τους ρωτήσεις τι θέλεις να σου πάρω και να πας να το πάρεις ή να τους βοηθήσεις να το πάρουν δίνοντας τους χρήματα.

Δημοσ.
......

Σκέψου το κιόλας.Το ότι είναι παιδιά δεν σημαίνει ότι είναι άνθρωποι.Και ως άνθρωποι όλο και κάτι συγκεκριμένο έχουν βάλει στο μάτι το οποίο και θα τους είναι το καλύτερο δώρο ever.Γιαυτό η γνώμη μου είναι ή να τους ρωτήσεις τι θέλεις να σου πάρω και να πας να το πάρεις ή να τους βοηθήσεις να το πάρουν δίνοντας τους χρήματα.

θεος! :-D:-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...