JOHNNYHOMEBOY Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας...προσφατα απεκτησα το gt 505...θα ηθελα λοιπον να μου πειτε αν γνωριζεται που θα μπορουσα να βρω θεματα παιχνιδια η ακομα και softwares για την συσκευη μου...κατι εμαθα οτι θεματα δεν παιζουν για το συγκεκριμενο μοντελο...γνωριζεται κατι τετοιο...επισης τι αναβαθμισεις σε προγραμματα κτλ θα μπορουσα να κανω?μπορω να αλλαξω και τον browser του με τον opera?ευχαριστω προκαταβολικα!
JOHNNYHOMEBOY Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 παιδια κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω...μπηκα στο site της lg για να κατεβασω καποια αναβαθμηση για το κινητο μ...και με εκπληξη ειδα οτι το gt505 δεν υπαρχει πουθενα!δεν εχουν απολυτος τιποτα για το μοντελο μου!σαν να μην εχει φτιαχτει ποτε....ξερετε τι παιζει????
basilis5 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 η LG εχει πολυ κακη υποστηριξη στα κινητα της... οσον αφορα θεματα συνηθως ειναι κλειδωμενες οι συσκευες και θελει ψαξιμο πως να ξεκλειδωσεις κλπ καλυτερα ρωτα στο http://www.myphone.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.