alexiou92 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να φτιάξουμε μια αφίσα για μια συναυλία που ετοιμάζουμε για φιλανθρωπικό σκοπό? Το πρόβλημά μου κυρίως είναι ότι δεν ξέρω τι μέγεθος/ανάλυση πρέπει να είναι για να τυπωθεί σωστά, αλλά και πως θα την φτιάξω..... Γενικά αν μπορούσε να βοηθήσει κάποιος με εμπειρία και γνώσεις σ' αυτό θα ήταν πολύτιμο...Γιατί και το budget είναι μηδενικό......Και επείγει λίγο....
xpapias Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δε γνωρίζω και πολλά. Σε τι μέγεθος την φαντάζεσαι την αφίσα; A3 (δηλ. 42 εκατ. Χ 29,7) η μεγαλύτερο; Υποθέτω ότι θα πρέπει να δουλέψεις με Photoshop η και Powerpoint / Word.
alexiou92 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Σε Α3 νομίζω....Ουτε εγώ γνωρίζω...
Xaralambos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Γεια χαρά ,σπουδάζω γραφιστική και θα ήταν μια πολύ καλή εργασία για μένα,στείλε μου πμ και πες μου τι ακριβώς θέλεις , (εννοείται θα στην κάνω δωρεάν αφού είναι για φιλανθρωπικό σκοπό)
eSATA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 τι είδους συναυλία; αμα είναι να προσπαθήσω και εγώ κάτι..
alexiou92 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Με ελληνικο και ξενο rock! Γινεται απο μαθητες και τα χρηματα που θα συγκεντρωθουν θα πανε στην ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνικη Εταιρια Προστασιας και Αποκαταστασης Αναπηρων Παιδιων)! Γι αυτο δεν εχουμε χρηματα να παμε σ' επαγγελματια να την φτιαξει και η εκτυπωση θα καλυφθει μεσα απο χορηγιες!
AFANIS_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 να πάς σε μια σχολή π.χ. ΤΕΕ , ΙΕΚ που έχουν τμήμα γραφιστική στην περιοχή σου και να ζητήσεις συνεργασία....ίσως να βοηθήσουν και αυτοί.....
eSATA Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Στην περιοχή μου έγχρωμη εκτύπωση σε Α3 1 ευρό η μία... Απλά πληροφοριακά...
Delirium Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 SOS: τσεκαρε οτι πρεπει να ειναι: - 300 dpi η αναλυση του, οχι λιγοτερα ή περισσοτερα (αν ειναι -/+ μπορουν να αλλαξουν, μα δεν εχεις καμμια εγγυηση οτι θα το κανουν στο τυπογραφειο για εσενα) - CMYK, οχι RGB αρχειο (πχ TIFF) που θα τους δωσεις (αν ειναι RGB, μπορει να δεις εκτυπωμενα εντελως διαφορετικα χρωματα απο εκεινα που εχετε στο σχεδιο σας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.