Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία αφίσας για συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό!

alexiou92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να φτιάξουμε μια αφίσα για μια συναυλία που ετοιμάζουμε για φιλανθρωπικό σκοπό?

Το πρόβλημά μου κυρίως είναι ότι δεν ξέρω τι μέγεθος/ανάλυση πρέπει να είναι για να τυπωθεί σωστά, αλλά και πως θα την φτιάξω.....

Γενικά αν μπορούσε να βοηθήσει κάποιος με εμπειρία και γνώσεις σ' αυτό θα ήταν πολύτιμο...Γιατί και το budget είναι μηδενικό......Και επείγει λίγο....

Δημοσ.

Δε γνωρίζω και πολλά. Σε τι μέγεθος την φαντάζεσαι την αφίσα; A3 (δηλ. 42 εκατ. Χ 29,7) η μεγαλύτερο;

Υποθέτω ότι θα πρέπει να δουλέψεις με Photoshop η και Powerpoint / Word.

Δημοσ.

Γεια χαρά ,σπουδάζω γραφιστική και θα ήταν μια πολύ καλή εργασία για μένα,στείλε μου πμ και πες μου τι ακριβώς θέλεις ,

(εννοείται θα στην κάνω δωρεάν αφού είναι για φιλανθρωπικό σκοπό)

Δημοσ.

Με ελληνικο και ξενο rock! Γινεται απο μαθητες και τα χρηματα που θα συγκεντρωθουν θα πανε στην ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνικη Εταιρια Προστασιας και Αποκαταστασης Αναπηρων Παιδιων)! Γι αυτο δεν εχουμε χρηματα να παμε σ' επαγγελματια να την φτιαξει και η εκτυπωση θα καλυφθει μεσα απο χορηγιες!

Δημοσ.

να πάς σε μια σχολή π.χ. ΤΕΕ , ΙΕΚ που έχουν τμήμα γραφιστική στην περιοχή σου και να ζητήσεις συνεργασία....ίσως να βοηθήσουν και αυτοί.....

Δημοσ.

SOS: τσεκαρε οτι πρεπει να ειναι:

- 300 dpi η αναλυση του, οχι λιγοτερα ή περισσοτερα :shifty:

(αν ειναι -/+ μπορουν να αλλαξουν, μα δεν εχεις καμμια εγγυηση οτι θα το κανουν στο τυπογραφειο για εσενα)

- CMYK, οχι RGB αρχειο (πχ TIFF) που θα τους δωσεις :shifty:

(αν ειναι RGB, μπορει να δεις εκτυπωμενα εντελως διαφορετικα χρωματα απο εκεινα που εχετε στο σχεδιο σας)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...