peravrexei Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Έχω την έκδοση 2.51 αλλά κάτι δεν πάει καλά όποιον υπότιτλο και να ανοίξω μου βγάζει το μήνυμα: μπλα μπλα .srt its a bad subtitle or an unsupported format. Έχω την αγγλική έκδοση των ultimate Windows 7
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Έχω ομοίως αγγλικά Win 7 (Pro όμως). Παρατήρησα το μήνυμα που λες σε κάνα δυο SRT μέχρι τώρα, αλλά πέραν τούτου δε μπορώ να πω ότι υπάρχει γενικότερο πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις attach σε ZIP ένα τέτοιο αρχείο που σου δημιουργεί πρόβλημα, να το τεστάρουμε στα δικά μας setups για να δούμε αν είναι πρόβλημα του αρχείου συγκεκριμένα... ;
xavier Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 υπάρχει περίπτωση το srt να ειναι αποθηκευμενο σε unicode?Αν ναι καντο save as σε Ansi...και ξαναδοκιμασε
peravrexei Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 οι υπότιτλοι που προσπάθησα να ανοίξω εχουν ξαναμπεί σε ταινίες αλλά με XP λειτουργικό αλλά τους είχα συγχρονίσει με άλλη έκδοση του workshop δεν θυμάμαι ποιά όμως αυτοί είναι οι υπότιτλοι PETS.zip
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Win 7 + SW 2.51, εδώ ανοίγουν ΟΚ πάντως...
peravrexei Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Εμένα δεν μου ανοίγει κανέναν υπότιτλο δοκίμασα όλους όσους έχω σε όλους βγάζει το ίδιο μήνυμα. Ποια είναι η πρηγούμενη έκδοση του SW είχε μια άλλη επιφάνεια εργασίας χωρίς τις πολλές επιλογές αριστερά;
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Η τελευταία σταθερή έκδοση του SW είναι η 2.51. Η τελευταία γενικώς είναι η 4.0 Beta 4, αλλά είναι και ασταθής και ημιτελής οπότε δεν προτείνεται. Πριν από τη 2.51 ειλικρινά, δε θυμάμαι! Προβλήματα του προγράμματος με τα Windows 7 έχουν αναφερθεί διάφορα, αλλά όπως μπορείς να δεις και στο επίσημο forum του, αφορούν το video preview και όχι SRT loading.
Members gsarig Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 H 4 beta πάντως τρέχει σε windows 7. Μπορείς να τη δοκιμάσεις - έτσι κι αλλιώς είναι portable και δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση. Εγώ αυτή χρησιμοποιώ για κάτι απλούς συγχρονισμούς που κάνω καμιά φορά. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι καλή για πιο απαιτητική χρήση (φαντάζομαι πως όχι).
peravrexei Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Ναι τρέχει μόλις την δοκίμασα αυτή τελικά είχα και στα XP και η λύση για το ότι δεν άνοιγε τους υπότιτλους: ο φάκελος που τους είχα ήταν στα ελληνικά (μαμακία) του άλλαξα όνομα (αγγλικα) και τώρα τους ξεστραβώθηκε αλλά με μια διαφορά τους αγγλικούς τους δείχνει κανονικά ενώ τους ελληνικούς κάπως έτσι: Ðïõ âñßóêïìáé;\~- ÌÜíé;με λίγο ψάξιμο το πρόβλημα λύθηκε τσεκάρισα αριστερά την επιλογή greek και οι υπότιτλοι φαίνονται κανονικά. Επίσης αν κάποιοι χρήστες Windows 7 στην προεσκόπιση του SW 2,51 βλέπουν μαύρη οθόνη μπορούν να κατεβάσουν την έκδοση K-Lite Mega Codec Pack 4.8.0 ή νεότερη και κατά την διάρκεια της εγκατάστασης να τσεκάρουν 1.enable proccessing for raw video and 2. force RGB.. output.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.