Προς το περιεχόμενο

Subtitle workshop συμβατό με Windows 7

peravrexei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την έκδοση 2.51 αλλά κάτι δεν πάει καλά όποιον υπότιτλο και να ανοίξω μου βγάζει το μήνυμα: μπλα μπλα .srt its a bad subtitle or an unsupported format.

Έχω την αγγλική έκδοση των ultimate Windows 7

Δημοσ.

Έχω ομοίως αγγλικά Win 7 (Pro όμως). Παρατήρησα το μήνυμα που λες σε κάνα δυο SRT μέχρι τώρα, αλλά πέραν τούτου δε μπορώ να πω ότι υπάρχει γενικότερο πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις attach σε ZIP ένα τέτοιο αρχείο που σου δημιουργεί πρόβλημα, να το τεστάρουμε στα δικά μας setups για να δούμε αν είναι πρόβλημα του αρχείου συγκεκριμένα... ;

Δημοσ.

οι υπότιτλοι που προσπάθησα να ανοίξω εχουν ξαναμπεί σε ταινίες αλλά με XP λειτουργικό αλλά τους είχα συγχρονίσει με άλλη έκδοση του workshop δεν θυμάμαι ποιά όμως

αυτοί είναι οι υπότιτλοι

PETS.zip

Δημοσ.

Εμένα δεν μου ανοίγει κανέναν υπότιτλο δοκίμασα όλους όσους έχω σε όλους βγάζει το ίδιο μήνυμα. Ποια είναι η πρηγούμενη έκδοση του SW είχε μια άλλη επιφάνεια εργασίας χωρίς τις πολλές επιλογές αριστερά;

Δημοσ.

Η τελευταία σταθερή έκδοση του SW είναι η 2.51. Η τελευταία γενικώς είναι η 4.0 Beta 4, αλλά είναι και ασταθής και ημιτελής οπότε δεν προτείνεται. Πριν από τη 2.51 ειλικρινά, δε θυμάμαι!

Προβλήματα του προγράμματος με τα Windows 7 έχουν αναφερθεί διάφορα, αλλά όπως μπορείς να δεις και στο επίσημο forum του, αφορούν το video preview και όχι SRT loading.

• Members
Δημοσ.

H 4 beta πάντως τρέχει σε windows 7. Μπορείς να τη δοκιμάσεις - έτσι κι αλλιώς είναι portable και δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση. Εγώ αυτή χρησιμοποιώ για κάτι απλούς συγχρονισμούς που κάνω καμιά φορά. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι καλή για πιο απαιτητική χρήση (φαντάζομαι πως όχι).

Δημοσ.

Ναι τρέχει μόλις την δοκίμασα αυτή τελικά είχα και στα XP και η λύση για το ότι δεν άνοιγε τους υπότιτλους:

ο φάκελος που τους είχα ήταν στα ελληνικά (μαμακία) του άλλαξα όνομα (αγγλικα) και τώρα τους ξεστραβώθηκε

αλλά με μια διαφορά τους αγγλικούς τους δείχνει κανονικά ενώ τους ελληνικούς κάπως έτσι: Ðïõ âñßóêïìáé;\~- ÌÜíé;με λίγο ψάξιμο το πρόβλημα λύθηκε

τσεκάρισα αριστερά την επιλογή greek και οι υπότιτλοι φαίνονται κανονικά.

Επίσης αν κάποιοι χρήστες Windows 7 στην προεσκόπιση του SW 2,51 βλέπουν μαύρη οθόνη μπορούν να κατεβάσουν την έκδοση K-Lite Mega Codec Pack 4.8.0 ή νεότερη

και κατά την διάρκεια της εγκατάστασης να τσεκάρουν 1.enable proccessing for raw video and 2. force RGB.. output.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...