Προς το περιεχόμενο

GeForce Go 7300 Drivers

NBestgirl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να κατεβάσω free drivers για την κάρτα γραφικών Nvidia GeForce Go 7300 Drivers

για Vista για ενα Acer laptop (Aspire 9300)

Γνωρίζει κάποιος απο που μπορώ να τους κατεβάσω ή ακόμη καλύτερα κάποιον driver checker που να τους κάνει και install αλλα να είναι free :/

Συγκεκριμένα εκανα format σε ενα laptop, πέρασα vista αλλα τα video έχουν τρομερό lag και πιθανολογώ οτι κάτι παίζει με τους drivers αφου και για ανάλυση έχει μόνο 2 επιλογές... Το κακό είναι οτι το laptop είναι του αγοριού μου και το πείρε μεταχειρισμένο και απο όσο βλέπω και μου είπε δεν έχει κανένα απο τα cd του pc :/

Δημοσ.

οκ...βασικα εχει και στο site της nvidia αλλα ειναι beta...δε ξερω ποσο παιζει ρολο αυτο(στο λεω γιατι παλιοτερα ειχα προβληματα με beta εκδοσεις)

Δημοσ.

:( κάνω κάτι λάθος; Κατέβασα τους drivers.. πάω να κάνω εγκατάσταση και μου βγάζει μήνυμα οτι "ο εντοπισμός προγραμμάτων οδήγησης που είναι συμβατοί με το υλισμικό που διαθέτετε αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατός απο το πρόγραμμα αρχικής ρύθμισης NVIDIA. Η εγκατάσταση θα τερματιστεί τώρα."

Ωστόσο προσπάθησα να κατεβάσω τους drivers και με το driver checker αλλα ενώ τους κάνει download στο install γράφει faild

Ανεβάζω πληροφορίες της κάρτας μήπως έχω γράψει κάτι λάθος

post-102652-129063045643_thumb.jpg

post-102652-129063045652_thumb.jpg

Δημοσ.

Μήπως σου ειναι ευκολο να μου δώσεις τα link που θα τα κατεβάσω... γιατί έχω χαθεί, βλέπω που λέει Information Files αλλα δε ξέρω πώς θα το κατεβάσω :/

Δημοσ.

κατεβαζεις τους 185.81 μαζι με το inf αρχειο...κανεις unzip τον driver σ εναν φακελο...εκει μεσα μετα, βαζεις και αντικαθιστας το αρχειο inf...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...