virus33 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 γεια σας παιδια θελω να μου πειτε την γνωμη σας εχω ηδη καρτα γραφικων την sparcle 250 dts 1 g της nvidia kai τροφοδοτικο 600 w και θελω να παρω μια συνθεση γυρω στα 600 € αλλα μιλαμε μονο για μιτρικη μνημες επεξεργαστη και ψυκτρα ειμαι αναμεσα σε gigabyte και asus μπορειτε να μου προτεινετε κατι; ευχαριστω
mihachris Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Πες μας και για τι θα χρησιμοποιήσεις το pc για να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Πάντως 600Ε είναι αρκετά έως πόλλα και μπορεί να μην χρησιμοποιήσεις στο έπακρον αυτά που θα πληρώσεις.
ColdFusion Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Παιχνιδια παιζεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:47 ----------
ColdFusion Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 ( έχει gpu βρε ) το ειδα ρε συ αλλα με τα χρηματα που δινει παίρνει μαζι με αυτα που ζητείσαι και καινούργια κάρτα γραφικών
virus33 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Πες μας και για τι θα χρησιμοποιήσεις το pc για να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Πάντως 600Ε είναι αρκετά έως πόλλα και μπορεί να μην χρησιμοποιήσεις στο έπακρον αυτά που θα πληρώσεις. με ενδιαφερει να κανει γρηγορο rendering γιατι δουλευω προγραμματα flash,pinacle και πανω απολα με ενδιαφερει να μην κολαει οταν τρεχω καποια προγραμματα συγχρονως τα παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν αν και οτι εχω βαλει το παιζει η καρτα μου τουλαχιστον μεχρι τωρα.
ColdFusion Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 με ενδιαφερει να κανει γρηγορο rendering γιατι δουλευω προγραμματα flash,pinacleκαι πανω απολα με ενδιαφερει να μην κολαει οταν τρεχω καποια προγραμματα συγχρονως τα παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν αν και οτι εχω βαλει το παιζει η καρτα μου τουλαχιστον μεχρι τωρα. βγαλε την καρτα γραφικων και βαλε 8gb μνημη.........http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Adata-Ddr3-2Gb-Dimm-1333Mhz-AD31333002GMU.htmΧ4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.