Προς το περιεχόμενο

συνθεση pc

virus33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια θελω να μου πειτε την γνωμη σας εχω ηδη καρτα γραφικων την sparcle 250 dts 1 g της nvidia kai τροφοδοτικο 600 w και

θελω να παρω μια συνθεση γυρω στα 600 €

αλλα μιλαμε μονο για μιτρικη μνημες επεξεργαστη και ψυκτρα

ειμαι αναμεσα σε gigabyte και asus μπορειτε να μου προτεινετε κατι;

ευχαριστω

Δημοσ.

Πες μας και για τι θα χρησιμοποιήσεις το pc για να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Πάντως 600Ε είναι αρκετά έως πόλλα και μπορεί να μην χρησιμοποιήσεις στο έπακρον αυτά που θα πληρώσεις.

Δημοσ.
( έχει gpu βρε :P )

το ειδα ρε συ αλλα με τα χρηματα που δινει παίρνει μαζι με αυτα που ζητείσαι και καινούργια κάρτα γραφικών:lol:

Δημοσ.
Πες μας και για τι θα χρησιμοποιήσεις το pc για να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Πάντως 600Ε είναι αρκετά έως πόλλα και μπορεί να μην χρησιμοποιήσεις στο έπακρον αυτά που θα πληρώσεις.

με ενδιαφερει να κανει γρηγορο rendering γιατι δουλευω προγραμματα flash,pinacle

και πανω απολα με ενδιαφερει να μην κολαει οταν τρεχω καποια προγραμματα συγχρονως

τα παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν αν και οτι εχω βαλει το παιζει η καρτα μου τουλαχιστον μεχρι τωρα.

Δημοσ.
με ενδιαφερει να κανει γρηγορο rendering γιατι δουλευω προγραμματα flash,pinacle

και πανω απολα με ενδιαφερει να μην κολαει οταν τρεχω καποια προγραμματα συγχρονως

τα παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν αν και οτι εχω βαλει το παιζει η καρτα μου τουλαχιστον μεχρι τωρα.

βγαλε την καρτα γραφικων και βαλε 8gb μνημη.........http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Adata-Ddr3-2Gb-Dimm-1333Mhz-AD31333002GMU.htmΧ4

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...