jase Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα παίδες.. Τις τελευταίες μέρες μου έχει εμφανιστεί ένα πρόβλημα με το wireless του iphone 3g μου.. Παρόλο που βρίσκω τη σύνδεση μου και συνδέομαι κανονικά σε αυτή, αν ανοίξω πχ τον safari η οθόνη γίνεται γκρι και λέει connecting χωρίς να κάνει τίποτα.. Το Add Store επίσης δεν κάνει τίποτα κλπκλπ... Στην αρχή νόμιζα οτι το πρόβλημα έχει σχέση με το router μου το οποίο γνωρίζω οτι δεν είναι και από τα καλύτερα (BaudTec TW263R4-B0).. Μετά όμως δοκίμασα ένα netbook και ένα Wii τα οποία συνδένται ασύρματα κανονικότατα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το περίεργο επίσης είναι οτι όταν "συνδέομαι" με το iphone η σύνδεση πέφτει εντελώς με αποτέλεσμα να μην έχω καθόλου internet (ούτε στο σταθερό μου pc μέσω ethernet). Σημείωση: Το συγκεκριμένο iphone δούλευε μια χαρά εδώ και ένα χρόνο με το συγκεκριμένο router...
jase Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Ναι.. Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό? Αν και πριν καμιά εβδομάδα δεν είχα κανένα πρόβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.