kfyros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Πολλοί τα επιστρέφουν ρε παιδιά μην το ψάχνετε. Υπάρχει φιλότιμο ακόμα. Εκτός αν είναι πορτοφολάδες. Αλλά και για αυτούς θα βρεθεί λύση. Τους μαζεύουμε σε ένα μεγάλο σαπιοκάραβο και το φουντάρουμε στη φαλκονέρα χωρίς πολλά πολλά. "Ναυάγιο κατά τη μεταγωγή". Να πως στρώνει η εγκληματικότητα σε 2 μέρες.
Street-Fighter Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 εγκληματίας δεν γεννήθηκε κανείς εγκληματία σε κάνουνε.
kfyros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 εγκληματίας δεν γεννήθηκε κανείς εγκληματία σε κάνουνε. Συμφωνώ, αλλά έχει ξεφύγει το πράγμα. Και δεν συνετίζεται κανένας όση φυλάκα και να φάει. Άσε που οι περισσότερες είναι εξαγοράσιμες. Γι αυτό λέω εγώ για το καράβι... Ούτε έξοδα ούτε τίποτα, μια κι έξω..
vaso7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εσύ ήσουν τυχερός και το βρήκες, εγώ με το που πάτησα πόδι στο Βενιζέλος το έχασα (ή κλάπηκε δεν το έχω ξεκαθαρίσει) και δεν το ξαναείδα μαζί με κάρτες και χρήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.