Προς το περιεχόμενο

HTC HD2 ή iPhone 3GS

sureilizer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και smartdialing υπάρχει και πρόγραμμα για χρήση των αισθητήρων για απόρριψη/σιγαση της κλήσης υπάρχει, φυσικά προϋποθέτουν jailbreak. Γενικά αυτά τα vs iPhone έχουν κουράσει λίγο, είδαμε HD2 vs iPhone, Hero vs iPhone, Droid vs iPhone, N900 vs iPhone, συγκριτικά από funboys που δεν αντέχουν κριτική αλλά και συγκριτικά από σοβαρά sites του χώρου και μαντέψτε ποιό ήταν το κοινό αποτέλεσμα των τελευταίων, με τις όποιες επιφυλάξεις και ιδιαιτερότητες να λαμβάνονται υπόψιν! Είναι απλό, το καλύτερο λειτουργικό σύστημα κερδίζει. Όλα τα άλλα διορθώνονται ή βελτιώνονται από το χρήστη (με την προσθήκη εφαρμογών), το λειτουργικό σύστημα όμως όχι.

Δημοσ.
το λειτουργικό σύστημα όμως όχι.

Ετσι ειναι.Στο HD2 η htc εχει κανει καταπληκτικη δουλεια και το εχει προσεξει παρα πολυ,η microsoft ομως το κατεστρεψε ;)

Δημοσ.

Το μόνο που δεν πρόσεξε, κατά τη γνώμη μου, είναι η προσαρμογή του manila/sense σε τόσο μεγάλη οθόνη. Υπερβολικά μεγάλα τα κουμπιά, για να μην πω ότι θέλουν μεγαλύτερη ανάλυση αυτές οι ίντσες που βέβαια είναι πιο δύσκολο.

Δημοσ.
Ετσι ειναι.Στο HD2 η htc εχει κανει καταπληκτικη δουλεια και το εχει προσεξει παρα πολυ,η microsoft ομως το κατεστρεψε ;)

η microsoft έχει μείνει πολύ πίσω αλλά με τα 7 πιστεύω οτι θα μας εκπλήξει όλους. το συγκριτικό το έβαλα μονο και μονο γιατι αυτός ειναι ο σκοπός του θέματος. για εμένα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει τι ζητάει απο το κινητό(λειτουργικό, προγράμματα, πάσα χρήματα διαθέτει) και μετα η επιλογή της συσκευής ειναι πολύ εύκολη.

Δημοσ.

Δεν βλέπω που μπορεί να βασίζεται μια τέτοια αισιοδοξία για το ότι θα εκπλαγούμε, σίγουρα θα είναι καλύτερα τα 7ρια από τα 6/6.5, αλίμονο, αλλά windows ήταν, windows θα είναι.

Δημοσ.
Δεν βλέπω που μπορεί να βασίζεται μια τέτοια αισιοδοξία για το ότι θα εκπλαγούμε, σίγουρα θα είναι καλύτερα τα 7ρια από τα 6/6.5, αλίμονο, αλλά windows ήταν, windows θα είναι.

η microsoft εκανε μια τεράστια προσπάθεια με τα windows 7 με πολύ καλο αποτέλεσμα. επίσης δεν βιάστηκε να βγαλει τα windows mobile 7 παρόλο που εχει μείνει πολυ πισω αφιερώνοντας χρονο για την τελειοποίηση τους. θελω να ειμαι αισιόδοξος γιατι και εγω σκέφτομαι να παρο ενα smartphone στο άμεσο μελλον και ελπιζω να ανεβάσει λιγο τον ανταγωνισμό.

Δημοσ.

Ακόμα και αν αύριο το πρωί η Micorosoft ανακοινώσει το τέλος των windows mobile, οι επιλογές που έχεις είναι πάρα πολλές. Το android γιγαντώνεται, η Nokia έβγαλε ήδη το N900 με Linux και έχεις φυσικά και το iPhone. Ο ανταγωνισμός στην αγορά έχει ανέβει κατακόρυφα χωρίς τη συνδρομή των windows mobile τα οποία ας πούμε ότι ζουν χάρη στις προσπάθειες της HTC.

Δημοσ.
Ακόμα και αν αύριο το πρωί η Micorosoft ανακοινώσει το τέλος των windows mobile, οι επιλογές που έχεις είναι πάρα πολλές. Το android γιγαντώνεται, η Nokia έβγαλε ήδη το N900 με Linux και έχεις φυσικά και το iPhone. Ο ανταγωνισμός στην αγορά έχει ανέβει κατακόρυφα χωρίς τη συνδρομή των windows mobile τα οποία ας πούμε ότι ζουν χάρη στις προσπάθειες της HTC.

συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα λες. ακόμα και τώρα να βγουν τα 7 δεν υπάρχουν προγράμματα και γενικά όλα θα είναι πάλι από την αρχή. λέω πάντως να κάνω λίγους μήνες υπομονή να δω το καινούριο iphone και τα android κινητά που θα βγουν τον Απρίλιο. Nokia N900 (Maemo 5), HTC nexus One (android), Iphone (OS X), HTC HD2 (windows mobile 6.5) είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί τώρα στην αγορά. δυστυχώς δεν έχω με κανένα εμπειρία και δεν γνωρίζω πιο τελικά είναι για εμένα. μέχρι τότε διαβάζω και ενημερώνομαι για το κάθε λειτουργικό.

Δημοσ.

ακόμα και τώρα να βγουν τα 7 δεν υπάρχουν προγράμματα και γενικά όλα θα είναι πάλι από την αρχή.

Λες να είναι τόσο ασύμβατα τα 7 με τις υπάρχουσες εφαρμογές; Αυτό θα είναι τραγικό! Δεν το νομίζω.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Το HD2 ναι μεν είναι στο Top των Hardware αλλά προσωπική μου άποψη που άλλαξε πρόσφατα επειδή δούλεψα I-phone είναι ότι θα πετάξεις τα λεφτά σου...I-phone με χίλια άμα ήμουν στην θέση σου...Καταρχήν είναι εξαίρετη παιχνιδομηχανή, θα πάθεις την πλάκα σου..Είναι απροβλημάτιστο.Σίφουνας.Και με ένα jailbreak έχεις το εργαλείο στα χέρια σου....

Το HD2 χαντακώθηκε από την στιγμή που φόρεσε Wm.Με Android πιστεύω θα ήταν 7 φορές καλύτερο.

Επίσης τα 7 πήραν παράταση ξανά μέχρι το 2011..Παράταση παράταση τα πάει η Microsoft..Αυτά που πουλάνε τώρα άλλα κάνεις τα βασικά και τα στοιχειώδη είναι 2: Android & Apple

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Λες να είναι τόσο ασύμβατα τα 7 με τις υπάρχουσες εφαρμογές; Αυτό θα είναι τραγικό! Δεν το νομίζω.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

είναι ένα νέο λειτουργικό φτιαγμένο από την αρχή. αυτό φοβόμουν και μάλλον είναι πραγματικότητα.

Windows Mobile 7 not compatible with previous apps?

http://www.coolsmartphone.com/news5402.html

Δημοσ.

Μια ερώτηση από ένα frustrated κάτοχο HD2:

Στο συγχρονισμό του MS OUTLOOK, οι εργασίες μου στο τηλέφωνο δείχνουν κινέζικα και κουτάκια (δεν διαβάζονται Ελληνικά). Κάτι συμβαίνει με κάποιο FONT UNICODE αν θυμάμαι καλά από τη χρήση του HD.

Ξέρει κανείς τι γίνεται?

---------- Προσθήκη στις 00:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:32 ----------

Aaaa! Και κάτι άλλο.

Στα μηνύματα sms μόλις κατέβεις γραμμή, χαλάει το συντακτικό και δεν μπορείς να πληκτρολογήσεις σωστά ότι και να κάνεις. Φταίει η συσκευή μου (είναι χαλασμένη, έχει bug ή κάτι άλλο), ή έχει κι άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...