Kasrith Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Θελω να ειναι γρηγορο,να εχει gps,να παιρνει ωραιες και ενδιαφερουσες εφαρμογες,να εχει καμερα για να βγαζω καλες φωτογραφιες,να εχει wifi και να εχει ενα σταθερο λογισμικο... Εγω ολα αυτα παλι, τα βρηκα στο Blackberry Curve 8330... Βεβαια αν θελεις ωραιες και ενδιαφερουσες εφαρμογες, σιγουρα καλυτερα Iphone.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Όταν λες περιορισμούς τι εννοείς; Τι μπορεί να κάνεις ο χρήστης ενός ppc από το τηλέφωνό του χωρίς πισι που δεν μπορεί να κάνει ο χρήστης iphone? Σε ότι αφορά το springboard, για την ώρα έχω 7 γεμάτες σελίδες, άλλοι έχουν περισσότερες. Το βασικοτερο, αν θελησω να το φορμαρω πρεπει να ειναι απο πισι, σωστα. Η αληθεια ειναι πως δεν εχει χρειαστει να το κανω αυτο στο ipod προς το παρον, αλλα αν χρειαστει? Επισης, μπορω για να κατεβασω μια εφαρμογη πρεπει να ειναι απαραιτητα απο το appStore, ενω αντιθετα μπορω να μπω στους xda ή οπουδηποτε αλλου και να κατεβαζω το οτιδηποτε. Βασικα δεν προσπαθω να το υπονομευσω αυτην τη στιγμη, απλα σε εμενα καποια πραγματα δεν μου καθονται καλα αν θελεις... Αυτο με το springboard γινεται ευκολα? Γιατι θα με ενδιεφερε να το κανω.
kirileman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Το βασικοτερο, αν θελησω να το φορμαρω πρεπει να ειναι απο πισι, σωστα. Η αληθεια ειναι πως δεν εχει χρειαστει να το κανω αυτο στο ipod προς το παρον, αλλα αν χρειαστει? Επισης, μπορω για να κατεβασω μια εφαρμογη πρεπει να ειναι απαραιτητα απο το appStore, ενω αντιθετα μπορω να μπω στους xda ή οπουδηποτε αλλου και να κατεβαζω το οτιδηποτε. Βασικα δεν προσπαθω να το υπονομευσω αυτην τη στιγμη, απλα σε εμενα καποια πραγματα δεν μου καθονται καλα αν θελεις... Αυτο με το springboard γινεται ευκολα? Γιατι θα με ενδιεφερε να το κανω. Αφού κάνεις jailbreak, προγράμματα μπορείς να βάλεις: 1) από appstore (με ή χωρίς pc), 2) από cydia (χωρίς pc), 3) από installous / appulo (με ή χωρίς pc), 4) από οπουδήποτε βρεις αρχεία ipa ή deb (με pc) Για το springboard, δεν ξέρω αν υπάρχει περιορισμός εφαρμογών στο ipod, στο iphone αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει ή αν υπάρχει θα είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός. Γενικά, απαιτείται το itunes για πολλά πράγματα αλλά σηκώνει κουβέντα για το κατά πόσον είναι αρνητικό αυτό (περιορισμός μεν, οργάνωση και επιπλέον δυνατότητες δε) και το κατά πόσο τα ppc είναι περισσότερα "απελευθερωμένα" από περιορισμούς.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Αφού κάνεις jailbreak, προγράμματα μπορείς να βάλεις: 1) από appstore (με ή χωρίς pc), 2) από cydia (χωρίς pc), 3) από installous / appulo (με ή χωρίς pc), 4) από οπουδήποτε βρεις αρχεία ipa ή deb (με pc) Για το springboard, δεν ξέρω αν υπάρχει περιορισμός εφαρμογών στο ipod, στο iphone αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει ή αν υπάρχει θα είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός. Γενικά, απαιτείται το itunes για πολλά πράγματα αλλά σηκώνει κουβέντα για το κατά πόσον είναι αρνητικό αυτό (περιορισμός μεν, οργάνωση και επιπλέον δυνατότητες δε) και το κατά πόσο τα ppc είναι περισσότερα "απελευθερωμένα" από περιορισμούς. To εχω κανει το JB, και κατεβαζω με τους τροπους που ανεφερες, αλλα ειναι αυτο το itunes που δεν το μπορω. Ειμαι μαλλον της παλιας σχολης, drag 'n drop κατασταση, ουτε συγχρονισμοι ουτε τιποτα. Δεν λεω, καθαρα υποκειμενικο αυτο, αλλους τους εξυπηρετει Προσωπικα πιστευω πως τα ppc δεν εχουν τοσους περιορισμους απο την στιγμη που πχ. 1) μπορω να αλλαζω οσες ΡΟΜ θελω οποτε θελω, και 2) μπορω (στην θεωρια παντα) να βαλω ακομα και διαφορετικο λειτουργικο (βλ. android εστω και πειραματικα). Ειδικα το 2 εγω δεν θα το εκανα ποτε, αλλα αφου γινεται δεν σημαινει πως δεν υπαρχουν περιορισμοι? Ασχετα αν τελικα θα το σηκωσει το hardware ή οχι. Οσον αφορα το springboard εχω την εντυπωση πως στο ipod δεχεται μεχρι 9, τουλαχιστον εμενα εκει σταματαει..
Argirisdel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 παιδια τι διαφορα εχει ι αγγλικη βερσιον απο την ελληνικη?
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 παιδια τι διαφορα εχει ι αγγλικη βερσιον απο την ελληνικη? Του HD2 εννοεις? Χωρις να εχω την συσκευη, υποθετω πως η διαφορα ειναι απλα η γλωσσα των windows και του sence.
kirileman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 To εχω κανει το JB, και κατεβαζω με τους τροπους που ανεφερες, αλλα ειναι αυτο το itunes που δεν το μπορω. Ειμαι μαλλον της παλιας σχολης, drag 'n drop κατασταση, ουτε συγχρονισμοι ουτε τιποτα. Δεν λεω, καθαρα υποκειμενικο αυτο, αλλους τους εξυπηρετει Προσωπικα πιστευω πως τα ppc δεν εχουν τοσους περιορισμους απο την στιγμη που πχ. 1) μπορω να αλλαζω οσες ΡΟΜ θελω οποτε θελω, και 2) μπορω (στην θεωρια παντα) να βαλω ακομα και διαφορετικο λειτουργικο (βλ. android εστω και πειραματικα). Ειδικα το 2 εγω δεν θα το εκανα ποτε, αλλα αφου γινεται δεν σημαινει πως δεν υπαρχουν περιορισμοι? Ασχετα αν τελικα θα το σηκωσει το hardware ή οχι. Οσον αφορα το springboard εχω την εντυπωση πως στο ipod δεχεται μεχρι 9, τουλαχιστον εμενα εκει σταματαει.. To itunes το παντρεύεσαι και από αυτή την άποψη, υπάρχει περιορισμός. Το θέμα είναι ότι το itunes σε οργανώνει, κάτι που αργά ή γρήγορα όλοι μας κάνουμε χρησιμοποιώντας αντίστοιχες εφαρμογές για να οργανώσουμε τη μουσική μας πχ. Όσο για τις cooked ROMs, είναι κάτι που προφανώς δεν χρειάζεται καν στην περίπτωση του iphone σε σημείο που να βαριέσαι μετά από λίγο καιρό. Όταν λες 9, εννοείς σελίδες ή εφαρμογές; edit: Μάλλον σελίδες που απ'ότι διαβάζω είναι και το μέγιστο που επιτρέπει η συσκευή (9).
mandipl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 πηρα προχτες το HD 2 // σε σχεση με το HD 1 ειναι εντυπωσιακο και εξωτερικα αλλα κυριως σε αποδοση ..σαν να συγκρινεις ενα pentium με ενα i7 ..με μερικα fix και μετατροπες μπορεις να το φερεις σε πολυ καλη κατασταση ...η καμερα ειναι το μονο ευαλωτο σημειο ...αν ειχε μια σαν του Nokia n95 που ειχα παλαιοτερα θα μιλουσα για το τελειο κινητο ..αν και δεν το λες κινητο ..γενικα διορθωθηκαν παρα πολλες ατελειες σε σχεση με το προηγουμενο ..μιλαμε για δεκαδες μικρα πραγματα που ομως κανουν την διαφορα στην καθημερινοτητα ..και τα wn6.5 μια χαρα ....αξιζει ...το iphone ποτε δεν με ενθουσιασε ....αν και δεν εχω ασχοληθει σε βαθος ...
xhack3rjn Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ως κάτοχος i-phone 3GS 16GB έχω να σου πω τα εξής: Γενικά απογοήτευση. Ιδικά: 1) Το να χρησιμοποιείς το i-phone με το i-tunes είναι ότι χειρότερο. Σε αναγκάζει να μην μπορείς να βάλεις το i-phone σε δεύτερο PC. Όπου το κάνεις συγχρονισμό 1η φορά εκεί πρέπει να το κάνεις συνέχεια. 2) Το να μην μπορείς ένα mp3 που έχεις να το βάλεις για ήχο κλήσεις η μηνύματος είναι απλά απαράδεκτο. Μπορείς αφού το μετατρέψεις στο φορματ που υποστηρίζει και το κόψεις στα 30-40sec και έτσι μπορείς να το περάσεις μέσο του i-tunes πάντα. 3) Bluetooth... άλλη μια πικρή ιστορία... Από μόνο του δεν έχει πρόγραμμα για αποστολή η λήψη αρχείων μέσω ΒΤ. Μπορείς να που περάσεις εσύ πρόγραμμα το οποίο όμως αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει μόνο εικόνες. {Αν κάνω λάθος διορθώστε με} 4) GPS δέκτη δεν έχει και να του συνδέσεις εξωτερικό δέκτη που παίρνει, το θεωρώ τουλάχιστον αστείο. Ασε που κάνει περίπου στα 100€. Και επίσης θεωρώ ότι κανένα πρόγραμμα GPS για το i-phone δεν συγκρίνετε με το Destinator για WM. 5) Κάμερα... αρκετά χειρότερη και όχι για τα 2 παραπάνω megapixel του HD2 αλλά επειδή δεν διαθέτει flash άρα με περιορισμένο φωτισμό δεν μπορείς να τραβήξεις φωτο. 6)Για να το κάνεις Jailbreak μπορεί να περάσει και κανένα δίμηνο μετά την αγορά του. Ενειμερωτικα Jailbreak χρειάζεται ώστε να μπορέσεις να περάσεις προγράμματα και παιχνίδια στο i-phone τα οποία δεν είναι δωρεάν. 7) Είναι πραγματικά πολύ μικρή η οθόνη του i-phone μπροστά στο HD2. 8) To i-phone δεν έχει ραδιόφωνο που ποια έχει και το ποιο απλό κινητό της αγοράς. 9) Όσο για το ότι δεν κολλάει και τέτοια που λένε όλοι έχω να σου πω ναι δεν κολλάει αλλά μαμισιο δεν κολλάει. Μετά το Jailbreak και ότι προγράμματα του περάσεις όλο και κάποια στιγμή θα κολλήσει. Μετά από ένα εξάμηνο με τα διορθωμένα Jailbreak όντως δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Κατάλαβες ελπίζω τη σου προτείνω, έτσι!!! Αλλά επειδή δεν αποφασίζω εγώ πρέπει να σου πω και τα θετικά του i-phone. 1) Πρώτο τι άλλο... 16 ή 32GB μνήμη ενσωματωμένη, καλός λόγος..έτσι.. 2) Πάρα πολύ εύχρηστο και απλό μενού. Μα τρομερά εύχρηστο. Ένα κουμπί έχει και είναι αυτό που σε βγάζει από όλα τα προγράμματα,παιχνίδια...οτιδήποτε. Απλά πατάς το κουμπί και είσαι στην αρχική οθόνη. 3) Για παιχνίδια (όχι προγράμματα) η γκάμα για το i-phone είναι μεγαλύτερη. Αλλά με 1GHz Cpu σίγουρα θα μπορούσαν να φτιαχτούν καλύτερα για το HD2. Δεν υπάρχει απλά η τεράστια κοινότητα που έχει το i-phone ώστε να ασχοληθούν ανάλογα και οι δημιουργοί τους. Σίγουρα πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά φρόντισε να τα δεις από κοντά, να τα δουλέψεις λίγο. EDIT: Ξέχασα και κάτι σημαντικό. Το i-phone από ότι διάβαζα τελευταία δεν πρόκειται να υποστηρίξει Flash Player... Ένα κάρο site θέλουν flash player...
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 1) Το να χρησιμοποιείς το i-phone με το i-tunes είναι ότι χειρότερο. Σε αναγκάζει να μην μπορείς να βάλεις το i-phone σε δεύτερο PC. Όπου το κάνεις συγχρονισμό 1η φορά εκεί πρέπει να το κάνεις συνέχεια. Αναγκαιο κακο το itunes αλλα οσον αφορα την library σου μπορεις να το κανεις sync και με δευτερο pc.Swaptunes λεγεται και θελει jailbreak. 3) Bluetooth... άλλη μια πικρή ιστορία... Από μόνο του δεν έχει πρόγραμμα για αποστολή η λήψη αρχείων μέσω ΒΤ. Μπορείς να που περάσεις εσύ πρόγραμμα το οποίο όμως αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει μόνο εικόνες. {Αν κάνω λάθος διορθώστε με Jailbreak-->iBluetooth και μεταφερεις οτι αρχεια θελεις. 6)Για να το κάνεις Jailbreak μπορεί να περάσει και κανένα δίμηνο μετά την αγορά του. Αν το παρει τωρα,θα πρεπει να περασουν 2 μηνες για να κανει jailbreak???Γιατι?? Ενειμερωτικα Jailbreak χρειάζεται ώστε να μπορέσεις να περάσεις προγράμματα και παιχνίδια στο i-phone τα οποία δεν είναι δωρεάν. Ενημερωτικα το jailbreak δεν αφορα μονο οτι πειρατικο υπαρχει και δεν ειναι αυτος ο λογος που πραγματοποιηθηκε. 9) Όσο για το ότι δεν κολλάει και τέτοια που λένε όλοι έχω να σου πω ναι δεν κολλάει αλλά μαμισιο δεν κολλάει. Μετά το Jailbreak και ότι προγράμματα του περάσεις όλο και κάποια στιγμή θα κολλήσει. Μετά από ένα εξάμηνο με τα διορθωμένα Jailbreak όντως δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξερω τι προγραμματα κανεις χρηση,αλλα τονιζω οτι ειναι θεμα χρηστη το τι βαζει στο iphone του και οι δικες του επιλογες επηρρεαζουν την σταθεροτητα του. Στην δικια μου περιπτωση εχω να πω τα ακριβως αντιθετα απο σενα,βραχος ειναι το κινητο,χωρις το παραμικρο memory leak και με reboot μονο καταλαθος,οταν τελειωσει η μπαταρια του.(jailbroken και φορτωμενο με αρκετα πραγματα)
kirileman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 4) GPS δέκτη δεν έχει και να του συνδέσεις εξωτερικό δέκτη που παίρνει' date=' το θεωρώ τουλάχιστον αστείο. Ασε που κάνει περίπου στα 100€. Και επίσης θεωρώ ότι κανένα πρόγραμμα GPS για το i-phone δεν συγκρίνετε με το Destinator για WM. [/quote'] Είσαι σίγουρος ότι έχεις το 3gs? Φυσικά και έχει gps. Και αυτό για το Destinator πως το λες? Υπάρχουν πολύ καλύτερα προγράμματα πλοήγησης εδώ και χρόνια (και για το iPhone). Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Praetorianos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον σελίδες που απ'ότι διαβάζω είναι και το μέγιστο που επιτρέπει η συσκευή (9). Ο περιορισμός του iPhone είναι 11 σελίδες με εφαρμογές (από το επίσημο manual του). Ως κάτοχος iPhone 3GS κι εγώ συμφωνώ σε ό,τι σου είπε ο xhack3rjn για τους περιορισμούς του. Εκτός βέβαια του GPS που είπε και το ότι κολλάει. Δεν κολλάει. GPS φυσικά και έχει το iphone 3GS άσχετα αν οι δωρεάν εφαρμογές του είναι της πλάκας τελείως (γιατί αν είναι να δώσω 70 ευρώ τα έδινα να πάρω κανονικό gps). Εκτός αν θέλεις να πληρώνεις 3G οπότε το Google Maps θα σε καλύψει πλήρως. Επίσης για την κάμερα που αναφέρθηκε και μερικοί λένε ότι είναι καλή για τα σημερινά δεδομένα είναι μάπα. Τελείως μάπα. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι οι μισές φωτογραφίες που τραβάω κάθε φορά αν τις περάσω να τις δω στο pc είναι θαμπές, σκοτεινές ή απέχουν κατά πολύ από αυτό που ονομάζουμε καλές. Η φωτογραφική του είναι αν θέλεις να βγάλεις καμια φωτογραφία με τα φιλαράκια σου να τις έχεις στο κινητό σου να τους θυμάσαι. Αυτά είναι τα μειονεκτήματα που έχω εντοπίσει μέχρι τώρα στο κινητό. Πλεονεκτήματα δεν χρειάζεται να αναφέρω, από αυτά άλλα τίποτα το διαδίκτυο και το insomnia. Γενικά μόνο να πω ότι το iphone είναι πολύ καλό αν θέλεις μια μέτρια σε τεχνικά χαρακτηριστικά συσκευή να κάνει αυτά που μπορεί τέλεια. Αν θέλεις κάμερες, flash player, ταχύτητα κτλ ψάξε κάτι άλλο.
aris1986 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Χτυπα κανα μηλαρακι γτ τα WN phones εχουν μπερδεψουρικο λογισμικο και ειναι χοντρα!!! Οσο για καμερες με MP μην κολλας!δΕΝθα απαθανατιζεις τις καθημερινες στιγμες και μεγαλεια απο την καμερα του κινητου σου χτυπα μια ψηφιακη με 99 ευρω 12 MP και τα ρεστα!Τωρα πια που βρωμαει ο τοπος απο κινητα με καμερα κοιτα το κατι διαφορετικο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Χτυπα κανα μηλαρακι γτ τα WN phones εχουν μπερδεψουρικο λογισμικο και ειναι χοντρα!!!Οσο για καμερες με MP μην κολλας!δΕΝθα απαθανατιζεις τις καθημερινες στιγμες και μεγαλεια απο την καμερα του κινητου σου χτυπα μια ψηφιακη με 99 ευρω 12 MP και τα ρεστα!Τωρα πια που βρωμαει ο τοπος απο κινητα με καμερα κοιτα το κατι διαφορετικο... Μαλλον δεν εχεις δει το HTC HD2 αφου λες χοντρα τα WN phones. Οσο για την καμερα , τα megapixel ειναι μια βλακεια και μισυ...Αλλα στοιχεια παιζουν ρολο στην ποιοτητα μιας φωτο.Μεχρι και Α4 χαρτι 3 -4 megapixel ειναι αρκετα.
billektoras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Πιστευω οτι και τα δυο κινητα ειναι εξισου καλα στο θεμα της ανταποκρισης στην οθονη αλλα το θεμα αλαζει στην φαση του οπως ακριβως ειπαν και οι υποληποι το τι ζητας απο ενα κινητο !!! το ενα σου παρεχει μια καλη καμερα και πολλες εφαρμογες σε σημειο το οποιο δεν υπαρχει περιπτωση να της φταση κανενα αλλο !!!! και το αλλο σου παρεχει μια πολυ καλη καμερα (και λογω φλας) radio,gps σε λειτουργια με πολα προγραματα στην αγορα igo8,tom tom,destinator.και ενεργο bluetooh μαλον δεν το εγραψα σωστα αλλα καταλαβατε και μια σαφως μεγαλυτερη οθονη !! Αλλα φυσικα η τελικη επιλογη ειναι δικια σου ! ! !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.