sureilizer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Κανεις αλλος να μου πει την γνωμη του?
margaritagr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Σημερα πηγα στο Πλαισιο για κατι ασχετο και ειχα την ευκαιρια να επεξεργαστω λιγακι το leo. Η ανταποκριση της οθονης ηταν σχεδον οσο γρηγορη οσο του iphone, (το "σχεδον" μπορει να οφειλεται στο οτι την συσκευη που εχουν για tests κατα πασα πιθανοτητα την εχουν λιωσει και θεωρητικα θα laggαρει τρελα). Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος για την ευχρηστια των winmo σε μια capacitve οθονη, αυτο ας το πει καποιος κατοχος στο myphone κατοχος και των 2 εχει πει οτι η ανταποκριση στην αφη ειναι καλυτερη στο μηλο κι επισης ειπε οτι τα wm δεν ειναι ετοιμα να στηριξουν τετοια οθονη
kirileman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Από άποψη χειρισμού και ευχρηστίας, το iphone πρωτοπορεί. Διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, διαφορετική λογική. Προσωπικά πέρασα σε iphone μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με τα wm. Με κούρασαν, βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια, bugs, roms, cabs, patches, lag, βαρέθηκα πραγματικά. Ή μάλλον κουράστηκα, γιατί ο όρος "βαρεμάρα" ταιριάζει στο iphone όπου τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια σε βαθμό που να βαριέσαι αυτή την τελειότητα. Είναι καθαρά υποκειμενική η άποψή μου, όμως δεν είναι η άποψη ενός άσχετου με το αντικείμενο. Το HD2 είναι εντυπωσιακό, αλλά δεν παύει να είναι wm ppc. Στα αρνητικά του η capacitive, δυστυχώς. Τους χάλαγε δηλαδή η πολύ ευαίσθητη οθόνη του diamond 2? Απαράδεκτο.
sureilizer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Από άποψη χειρισμού και ευχρηστίας, το iphone πρωτοπορεί. Διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, διαφορετική λογική. Προσωπικά πέρασα σε iphone μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με τα wm. Με κούρασαν, βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια, bugs, roms, cabs, patches, lag, βαρέθηκα πραγματικά. Ή μάλλον κουράστηκα, γιατί ο όρος "βαρεμάρα" ταιριάζει στο iphone όπου τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια σε βαθμό που να βαριέσαι αυτή την τελειότητα. Είναι καθαρά υποκειμενική η άποψή μου, όμως δεν είναι η άποψη ενός άσχετου με το αντικείμενο. Το HD2 είναι εντυπωσιακό, αλλά δεν παύει να είναι wm ppc. Στα αρνητικά του η capacitive, δυστυχώς. Τους χάλαγε δηλαδή η πολύ ευαίσθητη οθόνη του diamond 2? Απαράδεκτο. Δηλαδη μου λες ευθεως οτι το καλυτερο που μπορω να κανω ειναι να παρω το iphone...
spooksville21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 εδω λεμε τι γνωμη μας συμφωνα με αυτα που θελουμε εμεις, συμφωνα με αυτα που θες εσυ θα ποιασεις και τα 2 στα χερια σου, θα τα δουλεψεις και θα αποφασισεις,σιγουρα καποιο θα σε κερδισει, εγω θα σου ελεγα HD2 αλλα εγω ειμαι εγω. το iphone ειναι οντως πιοο ευχρηστο και πιο γραφικο αλλα το hd2 εχει περισσοτερες δυνατοτητες και εχει περισσοτερες(δωρεαν) εφαρμογες ως windows.
margaritagr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 θα ποιασεις και τα 2 στα χερια σου πολυ σωστο αυτο δες τα και τα 2 απο κοντα & μπορει καποιο να σου κανει κλικ
kirileman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδη μου λες ευθεως οτι το καλυτερο που μπορω να κανω ειναι να παρω το iphone... Εγώ ναι, εσύ θα πρέπει πρώτα να καταλάβεις την τεράστια διαφορά των δυο λειτουργικών συστημάτων προτού αποφασίσεις το οτιδήποτε, που σημαίνει ότι θα πρέπει να τα πιάσεις στα χέρια σου ή τουλάχιστον να δεις κάποια βίντεο και πάλι ελάχιστα πράγματα θα δεις, μια πρώτη γεύση θα πάρεις μόνο. Αντίστοιχα, διαφορετικό είναι και το Hero, δες κ' αυτό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον...Ειχα το 3G και επειδη δεν ειναι του χαρακτηρα μου περιορισμοι ηλιθιων σε ενα καλο τηλεφωνο το εβαλα στις αγγελιες σημερα επειδη πηρα χθες το HTC HD2 . Ειαναι πολυ καλο κινητο , λιγο φαρδυ αλλα η οθονη του ειναι εφαμιλη με του μηλοφωνου. Οι φωτο του ειναι σαφως καλυτερες.... Χρειαζεται χρονος προσαρμογης αλλα μικροτερος απο του iphone.Τουλαχιστον για μενα. Το μονο που με ενοχλει στο htc ειναι οτι το συρομενο κουμπι για να το ξεκλειδωσεις ειναι ψηλα . Θα το προτιμουσα χαμηλα σαν του Iphone. Για αποδοχη ομως ή αποριψη κλισης ειναι σε κανονικο υψος της οθονης.Μπορουμε απλα να το συρουμε για να αποριψουμε μια κλιση και οχι να κανουμε διπλο πατημα στο power button του iphone.
ApoelAndreas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Αν σε ενδιαφερουν πολυ οι εφαρμογες και τα παιχνιδια, παρε iPhone.. Το iPhone ειναι πολυ γρηγορο, τρομερη οθονη, και η φωτογραφικη του μια χαρα ειναι, παρολο που ειναι 3 Megapixels.. Για GPS υπαρχουν πολλες εφαρμογες, Navigon, TomTom κτλ.. Απο παιχνιδια.. Και παρα πολλα, και πολυ καλα. Εγω πηρα iPhone 3GS απο τον Αυγουστο, ημουν απο τους τυχερους που το πηραν γρηγορα.. Μαλλον αυτο θα επαιρνα και τωρα, αν ημουν μεταξυ των δυο.. Γιατι δεν θελω Windows Mobile, το Mac OS μου αρεσε πολυ περισσοτερο. Και εξωτερικα το iPhone μου αρεσει περισσοτερο. Βεβαια οπως ειπαν και καποιοι αλλοι, πρεπει να πιασεις και τα δυο στα χερια σου, να τα δεις λιγο, να παιξεις μαζι τους και αποφασιζεις.. Απο παιχνιδια παντως σιγουρα iPhone, αυτο πιστευω εγω. (απλα στο λεω επειδη μπορει να μην εχεις τον χρονο να το εξερευνησεις τοσο πολυ το θεμα εφαρμογων).
kirileman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Το μονο που με ενοχλει στο htc ειναι οτι το συρομενο κουμπι για να το ξεκλειδωσεις ειναι ψηλα . Θα το προτιμουσα χαμηλα σαν του Iphone. Αυτό νομίζω αλλάζει κάπου στη registry ή με cab, είχα δει cooked ROMs που το είχαν κάτω. Ψάξτο λίγο, εγώ τα χω παρατήσει όπως είπα τα wm.
neroxiths Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό νομίζω αλλάζει κάπου στη registry ή με cab, είχα δει cooked ROMs που το είχαν κάτω. Ψάξτο λίγο, εγώ τα χω παρατήσει όπως είπα τα wm. αν ήταν έτσι θα ήταν το iphone ........
tor_mentor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Όταν αποφάσισα να αλλάξω κινητό ήμουν ανάμεσα σε omnia, diamond και xperia(λόγω του συρόμενου πληκτρολογίου). Ένα φιλαράκι που είχε το 3G μου είπε, αν έχεις σκοπό να δώσεις λεφτά για κινητό ρίξε μια μάτια και στο καινούριο iPhone, το 3GS, και χάζεψα λίγο το δικό του 3G. Από την μέρα που πήρα το 3GS δεν έχω μετάνιωσει για την αγορά που έκανα γιατί έχει ότι ακριβώς θέλω από ένα σύγχρονο κινητό. Internet, gps, κάμερα( που παρά το γεγονός οτι κάποιοι κολλάνε στα 3MP, μπορώ να πώ με σιγουριά ότι δεν είναι τα MP που κάνουν μια φωτόγραφια "καλή". Έχω τραβήξει καλύτερη φωτό με το 3GS νύχτα με καλό φωτισμό από ψηφιακή μηχανή των 5MP), καλό touchscreen και να είναι εύκολο στην χρήση. Για εφάρμογες δεν μιλάω (100.000 apps είναι αυτά) και με ένα jailbreak που δεν παίρνει πάνω από 30sec. μπορείς να τα έχεις όλα. Πέρα από όλα αυτά, το 3GS μου άρεσε γιατί μπορείς κυριολεκτικά να του πετάξεις τα μάτια έξω με το "σκάλισμα" που μπορείς να του κάνεις (πιθανόν να γίνεται και στο HD2, αλλά δεν ξέρω οπότε δεν μιλάω). Και τέλος, αυτά που είπαν κάποιοι περί winmo και τα σχετικά νομίζω πως ισχύουν. 3 μήνες που έχω το 3GS δεν έχω κάνει reboot λόγω crashings και τα λοιπά. Αυταααά....
ApoelAndreas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Όταν αποφάσισα να αλλάξω κινητό ήμουν ανάμεσα σε omnia, diamond και xperia(λόγω του συρόμενου πληκτρολογίου). Ένα φιλαράκι που είχε το 3G μου είπε, αν έχεις σκοπό να δώσεις λεφτά για κινητό ρίξε μια μάτια και στο καινούριο iPhone, το 3GS, και χάζεψα λίγο το δικό του 3G. Από την μέρα που πήρα το 3GS δεν έχω μετάνιωσει για την αγορά που έκανα γιατί έχει ότι ακριβώς θέλω από ένα σύγχρονο κινητό. Internet, gps, κάμερα( που παρά το γεγονός οτι κάποιοι κολλάνε στα 3MP, μπορώ να πώ με σιγουριά ότι δεν είναι τα MP που κάνουν μια φωτόγραφια "καλή". Έχω τραβήξει καλύτερη φωτό με το 3GS νύχτα με καλό φωτισμό από ψηφιακή μηχανή των 5MP), καλό touchscreen και να είναι εύκολο στην χρήση. Για εφάρμογες δεν μιλάω (100.000 apps είναι αυτά) και με ένα jailbreak που δεν παίρνει πάνω από 30sec. μπορείς να τα έχεις όλα. Πέρα από όλα αυτά, το 3GS μου άρεσε γιατί μπορείς κυριολεκτικά να του πετάξεις τα μάτια έξω με το "σκάλισμα" που μπορείς να του κάνεις (πιθανόν να γίνεται και στο HD2, αλλά δεν ξέρω οπότε δεν μιλάω). Και τέλος, αυτά που είπαν κάποιοι περί winmo και τα σχετικά νομίζω πως ισχύουν. 3 μήνες που έχω το 3GS δεν έχω κάνει reboot λόγω crashings και τα λοιπά.Αυταααά.... Aham. Εγω 14 χρονων ειμαι, οποτε το iPhone για εμενα τουλαχιστον ειναι οτι πρεπει με τις 100,000 εφαρμογες του.. Συμφωνω σε αυτο που λες για την καμερα.. Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι κολλανε στα Megapixels.. Οποτε εγω αυτο ηθελα. Μια καλη οθονη, πολλες εφαρμογες, μια καλη καμερα και ευκολη χρηση... Δηλαδη, μπαινω στο ιντερνετ σε καποιο site που θελω σε 5-10 δευτερολεπτα..
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον...Ειχα το 3G και επειδη δεν ειναι του χαρακτηρα μου περιορισμοι ηλιθιων σε ενα καλο τηλεφωνο το εβαλα στις αγγελιες σημερα επειδη πηρα χθες το HTC HD2 . Ειαναι πολυ καλο κινητο , λιγο φαρδυ αλλα η οθονη του ειναι εφαμιλη με του μηλοφωνου. Οι φωτο του ειναι σαφως καλυτερες.... Χρειαζεται χρονος προσαρμογης αλλα μικροτερος απο του iphone.Τουλαχιστον για μενα. Το μονο που με ενοχλει στο htc ειναι οτι το συρομενο κουμπι για να το ξεκλειδωσεις ειναι ψηλα . Θα το προτιμουσα χαμηλα σαν του Iphone. Για αποδοχη ομως ή αποριψη κλισης ειναι σε κανονικο υψος της οθονης.Μπορουμε απλα να το συρουμε για να αποριψουμε μια κλιση και οχι να κανουμε διπλο πατημα στο power button του iphone. Συμφωνω μαζι σου. Αυτοι ακριβως οι περιορισμοι ειναι που με ενοχλουν καθημερινα οντας κατοχος του ipod. Σε τηλεφωνο δεν θα τους ανεχομουν παντως διοτι προσωπικα θελω να κανω ο,τι θελω στο τηλεφωνο μου και μαλιστα α π ο το τηλεφωνο μου παρακαμπτοντας τον υπολογιστη. Κατι ασχετο, το springboard του iphone ειναι οπως του ipod, δεχεται δηλαδη συγκεκριμενο αριθμο εφαρμογων? Επισης οσον αφορα το slider που ανεφερες, εχω βαλει στο touch pro2 μου ενα skin για το μανιλα, λεγεται dusk theme, το οποιο μεταξυ αλλων τοποθετει και το slider στην βαση. Υπαρχει και μονο του, ψαξε το ως dusk theme slider και θα το βρεις, ενα cab ειναι
kirileman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Συμφωνω μαζι σου. Αυτοι ακριβως οι περιορισμοι ειναι που με ενοχλουν καθημερινα οντας κατοχος του ipod. Σε τηλεφωνο δεν θα τους ανεχομουν παντως διοτι προσωπικα θελω να κανω ο,τι θελω στο τηλεφωνο μου και μαλιστα α π ο το τηλεφωνο μου παρακαμπτοντας τον υπολογιστη. Κατι ασχετο, το springboard του iphone ειναι οπως του ipod, δεχεται δηλαδη συγκεκριμενο αριθμο εφαρμογων? Όταν λες περιορισμούς τι εννοείς; Τι μπορεί να κάνεις ο χρήστης ενός ppc από το τηλέφωνό του χωρίς πισι που δεν μπορεί να κάνει ο χρήστης iphone? Σε ότι αφορά το springboard, για την ώρα έχω 7 γεμάτες σελίδες, άλλοι έχουν περισσότερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.