sureilizer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Εχω 600 ευρω να διαθεσω για την αγορα ενος κινητου ποιο απο τα δυο να παρω,το HTC HD2 ή το iPhone 3GS?
xolloth Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 το htc εχει 700 με ελληνικο μενου,εαν εισαι κολημενος με καποιο απο τα 2 ,παρε το htc ,εαν οχι παρε το omnia2 που ειναι φοβερο κινητο. θα γλυτωσεις και 100 ευρω.
sureilizer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 το htc εχει 700 με ελληνικο μενου,εαν εισαι κολημενος με καποιο απο τα 2 ,παρε το htc ,εαν οχι παρε το omnia2 που ειναι φοβερο κινητο.θα γλυτωσεις και 100 ευρω. Το omnia2 δεν μου αρεσει και τοσο...Το iphone λες να μην το παρω?
margaritagr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Βασικα ειναι και τι λειτουργικο προτιμας.. Επισης τι προτεραιοτητες θετεις. Το hd2 εχει καλυτερη αναλυση οθονης, καμερα & gps Το μηλο εχει καλυτερη ανταποκριση στην αφη, ποιο γρηγορο και καλυτερη πλοηγηση στο ιντερνετ Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
sureilizer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Βασικα ειναι και τι λειτουργικο προτιμας..Επισης τι προτεραιοτητες θετεις. Το hd2 εχει καλυτερη αναλυση οθονης, καμερα & gps Το μηλο εχει καλυτερη ανταποκριση στην αφη, ποιο γρηγορο και καλυτερη πλοηγηση στο ιντερνετ Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Θελω το καλυτερο...Θελω να τα εχει ολα επισης θελω να μπορω να παιξω και κανα καλο παιχνιδι...Ποιο γρηγορο νομιζω οτι ειναι το htc διοτι εχει 1Ghz επεξεργαστη...
margaritagr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Χμ νομιζω οτι δεν υπαρχει συσκευη να τα εχει ολα μη μενεις στα νουμερα. Το hd2 ειναι γρηγορο αλλα δε φτανει το iphone
sureilizer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Χμ νομιζω οτι δεν υπαρχει συσκευη να τα εχει ολα μη μενεις στα νουμερα. Το hd2 ειναι γρηγορο αλλα δε φτανει το iphone Εσυ κατα την αποψη σου ποιο θα επαιρνες και γιατι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Εσυ κατα την αποψη σου ποιο θα επαιρνες και γιατι? Γιατι δεν κανεις καλυτερα την ιδια ερωτηση στον εαυτο σου?Τι θελεις απο ενα κινητο?Ποια χαρακτηριστικα σε ενδιαφερουν περισσοτερο?Postαρε τα και μετα κανεις την συγκριση.
sureilizer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι δεν κανεις καλυτερα την ιδια ερωτηση στον εαυτο σου?Τι θελεις απο ενα κινητο?Ποια χαρακτηριστικα σε ενδιαφερουν περισσοτερο?Postαρε τα και μετα κανεις την συγκριση. Θελω να ειναι γρηγορο,να εχει gps,να παιρνει ωραιες και ενδιαφερουσες εφαρμογες,να εχει καμερα για να βγαζω καλες φωτογραφιες,να εχει wifi και να εχει ενα σταθερο λογισμικο...
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Θελω να ειναι γρηγορο,να εχει gps,να παιρνει ωραιες και ενδιαφερουσες εφαρμογες,να εχει καμερα για να βγαζω καλες φωτογραφιες,να εχει wifi και να εχει ενα σταθερο λογισμικο... Χωρις να ξερω τι εστι hd2 κλπ κλπ μια και ειμαι χρηστης iphone,ολα τα παραπανω μαζι με τις πολυ καλες φωτογραφιες μαλλον προς το hd2 σε οδηγουν. Δεν εχω ιδεα αν εχει gps,wifi κλπ μια και δεν το εχω ψαξει,αλλα δεν νομιζω πως εχει τετοιες ελλειψεις.
johnny21a Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε μου για ενδιαφερουσες εφαρμογες μαζι με ολα τα αλλα που ειπες το iphone ειναι μονοδρομος, οσο για τις φωτογραφειες, και του iphone ειναι μια χαρα και ας ειναι 3,2 megapixel, μην κολλας τοσο στα νουμερα
margaritagr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Εσυ κατα την αποψη σου ποιο θα επαιρνες και γιατι? κοιτα εγω ημουν αναμεσα στο omnia2 και το μηλο καθως το hd2 δεν ειχε βγει διαλεξα το 2ο γιατι μετα το kaizer δεν ηθελα να ξαναμπλεξω με wm ηθελα ενα κινητο με καλη καμερα, οθονη, wi-fi, mp3 player, να εχει πολλες εφαρμογες, να ειναι τα ΠΑΝΤΑ ανετα προσβασιμα με το δαχτυλο και να πηγαινει σφαιρα Ευτυχως εκ του αποτελεσματος φαινεται οτι πηρα την καλυτερη αποφαση και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Και τωρα μεταξυ hd2 & μηλου, παλι το 2ο θα διαλεγα
sureilizer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 κοιτα εγω ημουν αναμεσα στο omnia2 και το μηλο καθως το hd2 δεν ειχε βγειδιαλεξα το 2ο γιατι μετα το kaizer δεν ηθελα να ξαναμπλεξω με wm ηθελα ενα κινητο με καλη καμερα, οθονη, wi-fi, mp3 player, να εχει πολλες εφαρμογες, να ειναι τα ΠΑΝΤΑ ανετα προσβασιμα με το δαχτυλο και να πηγαινει σφαιρα Ευτυχως εκ του αποτελεσματος φαινεται οτι πηρα την καλυτερη αποφαση και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Και τωρα μεταξυ hd2 & μηλου, παλι το 2ο θα διαλεγα Αυτο ομως που σκεφτομαι ειναι και η καμερα που υπερεχει το htc εναντι του iphone...
Fronimitis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο ομως που σκεφτομαι ειναι και η καμερα που υπερεχει το htc εναντι του iphone... Και σαν καλουπι ειναι πιο ομορφο απο το μηλο.Εχει κουσουρια μωρε το μηλο ενω ειναι πολυ καλο σαν κινητο που για μενα ηταν ενας πολυ καλος λογος να το κρατησω μονο μια βδομαδα και να το πουλησω.Δεν λεω ομορφο αλλα προσεχε μη σου γρατζουνιστει γιατι μετα τα ανταλλακτικα πανακριβα κι αμα του βαλεις και θηκη δεν χωραει στην τσεπη.Και για καθε φοτο ή τραγουδι αντε να το συνδεεις στο PC και ανοιγε και το itune....μπελας ειναι γι'αυτο και το πουλησα.Τωρα αν σε ενδιαφερουν μονο το ιντερνετ,οι ταινιες,η ευχρηστια της οθονης και τα παιχνιδια τοτε το μηλο ειναι μονοδρομος φιλε.
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Σημερα πηγα στο Πλαισιο για κατι ασχετο και ειχα την ευκαιρια να επεξεργαστω λιγακι το leo. Η ανταποκριση της οθονης ηταν σχεδον οσο γρηγορη οσο του iphone, (το "σχεδον" μπορει να οφειλεται στο οτι την συσκευη που εχουν για tests κατα πασα πιθανοτητα την εχουν λιωσει και θεωρητικα θα laggαρει τρελα). Η οθονη δεν συγκρινεται με του iphone (λογω μεγεθους, μην παρεξηγηθω), καθως ειναι πραγματικα τεραστια. Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος για την ευχρηστια των winmo σε μια capacitve οθονη, αυτο ας το πει καποιος κατοχος Προσωπικα τρελαθηκα με αυτο που ειδα και θα περιμενω να βγει κατι αναλογο σε μεγεθος με hardware πληκτρολογιο το οποιο βεβαια θα αργησει απ'ο,τι ακουγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.