sion Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 παιδία ψάχνω για τα drivers των πλήκτρων αφής I NEED HELP!!! οποιος μπορεί...... windows 7 ultimate
isay Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Το εικονίδιο της κλάψας είναι υπερβολικό και απωθητικό για αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν. Να θυμάσαι ότι κανείς δε θέλει ένα κλαψιάρη. Η ανυπομονησία το ίδιο. Το forum σημαίνει προσφορά και όχι υποχρέωση. Τρίτον ποιο ακριβώς μοντέλο έχεις; Δες το καρτελάκι κάτω από τον υπολογιστή και γράψε το. Α300-??? και model number. Τι γλώσσα win έχεις; Τέλος εσύ ΠΟΥ έψαξες και δεν βρήκες του drivers;
sion Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω για τις συμβουλες σου φιλε μου... εγω εψαξα στο site τησ toshiba αλλα δεν βρηκα κατι εχω windows 7 ultimate το γραφω και κατω απο την εικονα model satellite a300d-11t...
isay Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω για τις συμβουλες σου φιλε μου... εγω εψαξα στο site τησ toshiba αλλα δεν βρηκα κατι εχω windows 7 ultimate το γραφω και κατω απο την εικονα model satellite a300d-11t... Δε διαβάζεις προσεκτικά! Το model number ποιο είναι; Τι ΓΛΩΣΣΑ win έχεις, όχι έκδοση Επίσης πες μου αν έχεις 32 64 bit windows
isay Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Πήγαινε στη σελίδα http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp βάλε τα στοιχεία που ζητά (γλώσσα άσε english) και κατέβασε τον driver Value Added Package Κράτα τη διεύθυνση να την έχεις.
sion Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 φιλε σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου αλλα και για τις συμβουλες σου!!!
isay Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Τίποτα. Απλά τώρα ξέρεις ότι δεν κλαψουρίζεις σαν κοριτσάκι, αλλά γράφεις τα στοιχεία που πρέπει και περιμένεις κάποιον να σε βοηθήσει
nikolatsi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ εχω προβλημα κι εγω με τα windows 7 ultimate στο Toshiba A300 17S για την ακριβεια ...προσπαθω να εγκαταστησω το ATI CATALYST και δε το βρισκω ...ας μου επεξηγησει καποιος ειδικος τι πρεπει να κανω..ευχαριστω εκ των προτερων!
John-lamia Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 μαγκες για σας και απο μενα! σημερα ξεστραβοθικα να βρω drivers για ενα λαπτοπ! toshiba A200-13o βασικα εκανα format με win 7 32bit gr, και δεν μπορουσα να βρω drivers για την web-camera που εχει επανω το λαπτοπ!!! και καθε φορα που το εκανα επανεκικηση μου ελεγε οτι δεν υπαρχει driver για την camera! πιγα και στο site της toshiba εβαλα στις καρτελες τα απαρετικα: μοντελο κλπ... αλλα τιποτα! το site μου ελεγε οτι δεν υπαρχει κατι σχετικο! που αλλου μπορω να μπω για να κατεβασω drivers που ψαχνω? υ.γ. εκανα και google serch και μου εβγαλε παρα πολα αποτελεσματα αλλα δεν θελω να βαλω drivers που δεν του εμπιστευομαι. πιστευω να καταλεβανετε... τα φωτα σας παρακαλω!
panvas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Και εγω ψαχνω για drivers εχω το Toshiba satelite L500-13T PSLJ3E κατεβασα καποιους που εχουν να κανουν με την καρτα γραφικων το Eco την καρτα δικτιου αλλα μου βγαζει στο device manager τα εξης!location on Microsoft ACPI-Compliant Embedded Controller κα στο device status The drivers for this device are not installed. (Code 28) To find a driver for this device, click Update Driver. Δεν ξερω τι να κανω και αν ειναι σημαντικο αυτο το οποιο δεν αναγνωριζεται!Εχω Windows 7 Ultimate X86 64bit EN Ελπιζω στην βοηθεια σας ευχαριστω προκαταβολικα!! Παραβλεψη αυτο το βγαζει οπως ειπα στο Device manager other device και εκει μου εχει το unknown~
isay Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Και εγω ψαχνω για drivers εχω το Toshiba satelite L500-13T PSLJ3E κατεβασα καποιους που εχουν να κανουν με την καρτα γραφικων το Eco την καρτα δικτιου αλλα μου βγαζει στο device manager τα εξης!location on Microsoft ACPI-Compliant Embedded Controller κα στο device status The drivers for this device are not installed. (Code 28) To find a driver for this device, click Update Driver. Δεν ξερω τι να κανω και αν ειναι σημαντικο αυτο το οποιο δεν αναγνωριζεται!Εχω Windows 7 Ultimate X86 64bit EN Ελπιζω στην βοηθεια σας ευχαριστω προκαταβολικα!! Παραβλεψη αυτο το βγαζει οπως ειπα στο Device manager other device και εκει μου εχει το unknown~ Τους υπόλοιπους drivers τους κατέβασες και τους πέρασες; Επίσημος driver για κάρτα γραφικών
panvas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Τους υπόλοιπους drivers τους κατέβασες και τους πέρασες;Επίσημος driver για κάρτα γραφικών Ναι τους βασικους τους περασα!!Και ενω χθες δουλευε φυσιολογικα του ειχα κατεβασει και drivers για τα bios τους εκανα install του κανω 2 επανεκκινησεις ολα καλα!!ξαφνικα σημεραμε το που παω να τον ανοιξω κανει την εισαγωγη και οταν ειναι να δω το περιβαλλον των 7 βλεπω τον κορσορα του mouse σε μια μαυρη οθονη!!!Και μου τρεχει μονο σε safe mode!!Εδω ειναι που χρειαζομαι βοηθεια!!
Alchemist` Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 @ts: Έχουμε το ίδιο λαπτοπ (Α300-D έχω συγκεκριμένα) και τα ίδια windows, όλα δουλεύουν φυσιολογικά με τους οδηγούς του site της toshiba σε μένα, δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι για να δουλέψουν τα πλήκτρα αφής... Δουλεύουν σωστά χωρία καμιά δική μου ενέργεια... Αυτό που ψάχνω όμως είναι πως να τα απενεργοποιήσω τελειώς... μήπως ξέρεις πως γίνετε? Στα win XP τα είχα disabled και ήταν σβηστά συνεχώς, δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει όμως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.