benZiDirK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Εχω ενα προβλημα με το συκγεκριμενο MacBook... Χρησιμοποιω το Adobe After Effects CS4 και με το παραμικρο animation που κανω preview τα FPS πεφτουν στα 3-4 και σερνεται ο κοσμος ολος... Και δεν μιλαω για βαρια animation... Ενα απλο ας πουμε ειναι ικανο να το κανει να σερνεται.... Τι μπορει να συμβαινει.. ειναι τοσο κακη η συγκεκριμενη καρτα γραφικων...;
Tablet Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Για να σου πω την αλήθεια δε γνωρίζω από το συγκεκριμένο πρόγραμμα αν μπορείς να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις ίσως. Αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι η 9400m είναι πολύ μέτρια προς κακή κάρτα.
inout Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Αυτή τη στιγμή μιλάμε για ένα από τα πιο βαριά προγράμματα... Δε μου κάνει εντύπωση... Δοκίμασε μόνο να αυξήσεις την αξιοποιήσιμη απο το ΑΕ μνήμη... κάπου στα preferences λογικά.
TirkaS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι η 9400m είναι πολύ μέτρια προς κακή κάρτα. Δεν είναι καν κάρτα..
dinosassault Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 δηλαδη παλικαρια αν θελει καποιος να παρει macbook και για να παιζει παιχνιδια ας το ξεχάσει...!!??γιατι απ'οτι ειδα ολα τα mac φορανε την 9400 κ μερικα την 9600,δηλαδη χαλια μαυρα..!!!δεν γινετε να το παραγγηλεις με καποια καλυτερη καρτα??!! ξενερωσα τωρα γιατι ηθελα να παρω το ονειρο μου η το 13'' η το 15'' αλλα με την καρτα που εχουν λεω να το αφησω κ να παω στην αρχικη επιλογη του toshiba Α500-1C0..παντως ενας φιλος εχει το παλιο το mac 13'' το ασπρο και παιζει ανετα το wow (βασικα δεν ξερω ποσο βαρυ παιχνιδι ειναι) και με τα 1 η 2 gb ram τρεχει ταυτοχρονα καμια 10αρια εφαρμογες...α και που εχουν μικρη μνημη γραφικων 256 μου ειπε πως εχουν μια πατεντα κ δανιζονται απο την κυρια καποια που χρειαζονται...αυτα προς το παρον,τα ξαναλεμε!
darklordvader77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 δεν ειναι πατεντα,τα περισσοτερα λαπτοπς με αδυναμες-midrange καρτες εχουν κοινοχρηστη μνημη (να ρουφανε απ τη διαθεσιμη Ram για παιχνιδια) Το Wow παιζει νερο και σε παλιοτερα Mac μια χαρα,λογω OpenGL (ελαφρυτερο-λιγοτερο απαιτητικο σε αυτες τις καρτες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.