Προς το περιεχόμενο

Verbatim External Hard Drive 1.5TB πρόβλημα

asterias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Windows XP SP3

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:34 ----------

usb 2.0 ναι

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:37 ----------

ήταν σε προσφορά , είχε καμιά 100 κομμάτια, δεν πιστεύω να ήταν ελατωματικά...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:50 ----------

Τώρα προσπαθώ να μεταφέρω 32GB και βγάζει μήνυμα ότι τα τελειώσει την μεταφορά σε 236 λεπτά...!! και η cpu ως και 91%

• Super Moderators
Δημοσ.

κάτι μου λέει ότι το κουτί έχει controller της πλάκας, μιας και άλλοι ανέφεραν χαμηλότερες ταχύτητες από ότι το μέγιστο που πιάνει το usb 2.0

δοκίμασέ το και σε άλλο PC, αν συμπεριφέρεται το ίδιο τότε αλλαγή...

Δημοσ.

Δεν είναι της πλάκας, γιατί έχω και έναν Seagate εξωτερικό που … πετάει, λογικά όσο ένας usb2. Με τον Verbatim δεν ξέρω τι γίνεται… απογοήτευση… δεν είναι ούτε στα μισά ακόμη η μεταφορά των 32gb και δείχνει άλλα 40 λεπτά

Δημοσ.
Εχω εναν Verbatim 1 Tb απο Κωτσοβολο και δεν εχω κανενα προβλημα...

Δεν αργεί υπερβολικά όταν τον ανοίγεις μέχρι να διαβάσει τα αρχεία?

Δημοσ.

Βρες τον δίσκο στο Device manager (δεξί κλικ στο my computer->properties->device manager->disk drives).

Πήγαινε στα properties του δίσκου και μετά στο Policies.

Αν έχεις XP ενεργοποίησε την επιλογή "Optimize for performance"

Αν έχεις Windows 7 ενεργοποίησε την επιλογή "Enable write cache on disk", και αν θες επιπλέον επιδόσεις ενεργοποίησε και το "Turn off windows write flush caching on the device", ρισκάροντας όμως να χάσεις δεδομένα αν πέσει το ρεύμα.

Πες μου αν βελτιώθηκε η κατάσταση.

Στην περίπτωσή μου σε εσωτερικό δίσκο, με το που τσέκαρα και το "turn off write..." οι επιδόσεις στον εσωτερικό δίσκο ανέβηκαν από τα 35ΜΒ/sec στα 100MB/sec (βέβαια είναι περίπτωση λόγω του Perc 5/i).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...