mtzs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Απο στικακι, καλυτερα απο recovery menu. Εχω οδηγιες και εκει για το πως το περναμε Το κατεβαζεις απο το site της Sony
balatsakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 μηπως γνωριζει καποιος τι ειναι το error 80028F50 στο ps3? μου το βγαζει οταν παω να μπω στο playstation store..!
ThodorisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 <p>μηπως γνωριζει καποιος τι ειναι το error 80028F50 στο ps3?</p> <p>μου το βγαζει οταν παω να μπω στο playstation store..!</p> Συχνο προβλημα ειναι,φανταζομαι οτι μπαινεις κανονικα online απλα δεν μπαινει στο store.. Δοκιμασε αυτο. 1) Πηγαινε καρτελα "Settings" 2) Μετα "Network Settings" 3) Και κανε disable το "Media Server Connection" Αν οχι,κανε υπομονη λιγες μερες και συνηθως φτιαχνει απο μονο του.
balatsakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 α...οκ σ ευχαριστω!! να σε ρωτησω και κατι αλλο μηπως ξερεις γιατι οταν παταω να κανω ενημερωση πακετου στο pes2013 ενω κανει ληψη μετα μου λεει αρχειο κατεστραμενο..?
ThodorisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 <p>α...οκ σ ευχαριστω!!</p> <p>να σε ρωτησω και κατι αλλο μηπως ξερεις γιατι οταν παταω να κανω ενημερωση πακετου στο pes2013 ενω κανει ληψη μετα μου λεει αρχειο κατεστραμενο..?</p> Οταν πας να κατεβασεις την ενημερωση πακετου σου βγαζει δυο επιλογες.Επελεξε τη δευτερη και ξαναπες μου..
balatsakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 και στις 2 επιλογες το ιδιο μου βγαζει..
ThodorisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικα δεν ειχα τετοιο προβλημα..ισως να φταινε και οι σερβερ του παιχνιδιου..
balatsakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 μπορω να βρω με καποιον αλλον τροπο online pass γιατι στο playstation store δεν με βαζει..
balatsakos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 παιδια μπορει να μου λυσει καποιος μια απορια..... πως ειναι δυνατον να καθε φορα που βαζω να παιξω ενα παιχνιδι να ξεκιναει καθε φορα απ την αρχη χωρις save ενω την προηγουμενη φορα να εχω αποθηκευσει τις ρυθμισεις μου..?
balatsakos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Τι ακριβως εννοεις? σαν να μην εχω αποθηκευσει τπτ.....φαντασου στο pro οποτε το βαζω να παιξω μου ζηταει να διαλεξω γλωσσα και ρυθμισεις απ την αρχη!!
giannisnrg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδια μια μικρη βοηθεια θελω...Εδώ και κανα 2μηνο περιπου εχω πρόβλημα με τα trophies του PS3 όταν παταω για συγχρονισμο φτανει στο 9% κ μου βγαζει σφαλμα 8001050f ενώ στο PSN μπαινει κανονικότατα...κοιταξα το ρολοι του και την ημερομηνια και είναι κομπλε,εκανα restore k rebuild αλλα τπτ...το ελυσα εβγαλα μπαταρια και την ξαναεβαλα παλι τα ιδια...παιχνίδια με trophies όπως gt5,gt6 κτλ με το που ξεκινουν μου βγαζει αυτο το σφαλμα registration of the trophy information could not be completed (8001050f)κ επιστρεφει παλι στην αρχικη οθονη. Εχω το ps3 fat 500gb me cfw 4.53 και ποτε δε μου ειχε τετοιο πρόβλημα.Αν καποιος γνωριζει κατι και μπορει να βοηθησει ας μου πει.Ευχαριστω πολύ και καλη χρονια!!
fantomas7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Συχνο προβλημα ειναι,φανταζομαι οτι μπαινεις κανονικα online απλα δεν μπαινει στο store.. Δοκιμασε αυτο. 1) Πηγαινε καρτελα "Settings" 2) Μετα "Network Settings" 3) Και κανε disable το "Media Server Connection" Αν οχι,κανε υπομονη λιγες μερες και συνηθως φτιαχνει απο μονο του. Οταν πας να κατεβασεις την ενημερωση πακετου σου βγαζει δυο επιλογες.Επελεξε τη δευτερη και ξαναπες μου..Καλησπερα εχω το ιδιο προβλημα, ακολουθησα τις πληροφοριες σου αλλα ακομη δεν μπορω να συνδεθω. Στο account management, credit cards, adresses etc. ειναι ολα οκ...δεν μπορω να καταλαβω απο που προερχεται το προβλημα. ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου
man99 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα εχω το ιδιο προβλημα, ακολουθησα τις πληροφοριες σου αλλα ακομη δεν μπορω να συνδεθω. Στο account management, credit cards, adresses etc. ειναι ολα οκ...δεν μπορω να καταλαβω απο που προερχεται το προβλημα. ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου Κλείσε και άνοιξε το μόντεμ .Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και έτσι το έφκιαξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα