Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορω να συνδεθω στο wireless. Τα βαζω ολα κανονικα και οταν παω να κανω τεστ μου βγαζει ip και internet connection succeeded , αλλα μετα Playstation Network failed.

Τι μπορει να φταει? Να πω οτι συνδεομουν σε αλλο δικτυο αλλα με το ιδιο ονομα και οτι παλια σε αυτο που το βαζω τωρα δουλευε κανονικα......

Επεξ/σία από spid_x
Δημοσ.

Λοιπον ημουν σε 3.10 και αναβαθμισα μεσω ιντερνετ σε 3.15. O browser ανοιγει σελιδες.

Ομως στο playstation network δεν μπορω να συνδεθω. Ουτε στο τεστ, ουτε οταν παω να κανω sign in.

timekeeper, δεν τα εχω πειραξει καθολου τα στοιχεια..

Δημοσ.

Ρε μαγκες παιζει μπερδεμα. Ειχα χασει τον κωδικο του email μου. Τελοσπαντων τον επανεφερα και μπηκα. Συνεομαι και στο Playstation network (Μου βγαζει το user id )αλλα μου βγαζει το εξης:

εταφέρετε τα στοιχεία του παλιού μου λογαριασμού

Εάν είχατε εγγραφεί παλαιότερα στη διαδικτυακή τοποθεσία eu.playstation.com, εισαγάγετε το υπάρχον όνομα χρήστη σας (διεύθυνση email) και τον κωδικό πρόσβασης παρακάτω και θα μεταφέρουμε τα στοιχεία σας στο νέο σας λογαριασμό. Πρέπει να ακολουθήσετε αυτή τη διαδικασία για να ενεργοποιήσετε το νέο σας προφίλ.

Ναι, μεταφέρετε τα στοιχεία του παλιού λογαριασμού μου

Εκει δεν μπορω να συνδεθω. παταω ξεχασα το password, κανω τη διαδικασια αλλα δεν μου ερχεται κανενα email.

Μου εχει ερθει μονο ενα mail εδω και καιρο

This email confirms that your PlayStation®Network password account has been changed successfully.

If you did not change your password...

This email has been sent to you because the password for the relevant PlayStation®Network account has been changed.

Εντωμεταξυ εκανα καινουργιο λογαριασμο αλλα οταν παω να συνδεθω στο ps3 μου λεει οτι δεν μπορω να συνδεθω με αλλο λογαριασμο.

Οτι να ναι καταστασεις.

Help

If you did not change your password, please contact Customer Support at the following address:-[

Δημοσ.

Λοιπόν, ένα-ένα... Στο PS3 πήγαινε στο Sign In και επέλεξε Forgot Password. Τώρα στο PC πήγαινε στο email που φαίνεται ως username. Θα δεις (λογικά) ένα μήνυμα από την Sony που θα σου λέει να κάνεις κλικ για να κάνεις reset το password. Από εδώ και πέρα είναι απλά τα πράγματα...

Δημοσ.

Λοιπον λυση στο προβλημα μου εδωσαν απο playstation.com

Oποιος εχει παρομοι προβλημα ας το πει να του πω ολοκληρη τη διαδικασια με απλα βηματα

Δημοσ.

Αν εχετε προβλημα με το password, επιλεξτε "Forgot your Password?" link on the PlayStation®Network login screen. Θα ερωτηθειτε για να γραψετε το User id και την ημερομηνια γεννησης. Αφου το κανετε αυτο θα σας βγαλει:

- Reset Using E-mail (An e-mail message is delivered to the address that you used as your Sign-In ID. Follow the steps in the e-mail message to reset your password using a PC)

- Reset Using Security Question (You can reset your password by providing the answer to the security question that you selected when you created your PlayStation®Network account)

Για να επανακτησετε το Password πρεπει να απενεργοποιησετε το Auto Sign In.

-Πατήστε τριγωνο στο Account Management

-Επιλεξτε Auto Sign in OFF

-Καντε Log out

-When you log back in, you will have the option of forgotten password.

Εναλλακτικα μπορειτε να μπειτε στο http://uk.playstation.com/ , να πατησετε Sign in

και πατατε τα κοκκινα γραμματα "Forgotten your password?"

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

(για το ξεχασμενο password)

ελπιζω να βοηθησα λιγο :-)

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια  εγω  εχω το εξης προβλημα .. καταλαθος εσβησα το yser και δεν μπορω να συνδεθω στο network δυστυχως εψαξα στα email μου μπας και βρω τον λογαριασμο ενεργοποιησης αλλα τα ειχα σβησει τα email .. βασικα εχω τρια email προσπαθησα και με τα τρια αλλα το μονο που εγινε ηταν να μου ανοιξει ενας λογαριασμος που επαιζα στο pro11 ... ειχα αγορασει απο ενα καταστημα το pro 13 και απο οτι θυμαμαι εβαλα το email που επαιζα στο 11 και δημιουργησα αλλο λογαριασμο με το ιδιο email.. δεν εχω προβλημα να παιξω με τον αλλο λογαριασμο...απλα μου ζηταει online pass code και τον εχω ενεργοποιησει στον προηγουμενο λογαριασμο που επαιζα ( στο προ 13 που εχασα) και θελει 10 ευρω για να παρω νεο... :mad:  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα..!!θελω να σας αναφερω ενα προβλημα που εχω με ενα ps3 250g slim που αγορασα μετα χειρισμενο!!

εναω πριν κανα μηνα που το αγορασα επαιζα κανονικα...εδω και 2 βδομαδες στην ιδια τηλεοραση αρχισε και μου κανει κατι νερα..

αργει που να φορτισει..καποιες φορες κολλαει το παιχνιδι και καποιες αλλες ενω παταω στο μενου να φορτισει το παιχνιδι,μαυριζει η οθονη και δεν ανταποκρινεται καθολου!!αγορασα και καινουργιο hdmi μηπως φταιει το παλιο αλλα τπτ....μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει για  να με βοηθησει?

Δημοσ.

Για αρχη ξαναπερασε το firmware απο recovery menu

Μετα καντου complete format + restore to original settings αφου κρατησεις backups των saves (που δε νομιζω ναναι και πολλα).

Τα trophies κανετα synch online και δεν χανονται

Κανε και reset video settings

Και αν τα συνεχισει μαλλον θελει αλλαγμα στις παστες του.

Για recovery menu και πως περναμε firmware οδηγιες καθως και reset video settings οδηγιες εδω

http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/page-2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...