JimxxZe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια,χρειαστηκα σημερα την ΑΤ μου και δε μπορεσα να τη βρω,καπου την εχασα,δε νομιζω να την εχει παρει καποιος αλλος βεβαια καπου στο σπιτι πρπ να ειναι αλλα εφαγα τον τοπο και τπτ ......Για να μου εκδοσουν στην Αστυνομια μια καινουργια τι θα πρεπει να κανω???χριαζεται κανα διακιολογητικο??Να βγαλω ενα πιστοποιητικο μονο και να παω στην αστυν. διευθυνση??Επισης θα πρπει να δηλωσω πουθενα αλλου οτι εχασα την ΑΤ μου για καθε ενδεχομενο??
Harkon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 πας καπάκι στην αστυνομία και κάνεις δήλωση απώλειας. παράλληλα θα κάνεις αίτηση έκδοσης μιας νέας. δυστυχώς θέλει κάποια χαρτιά και χρήματα, θα σου πουν εκεί.
dimitris2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 ρίξε μια ματιά εδώ. αναφέρει και την περίπτωση απώλειας-κλοπής Σημερα σαββατο μπορω να παω??? Που υποβάλλω τα δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίου ταυτότητας και ποιες ώρες; Δελτία ταυτότητας εκδίδονται: α) Για τις περιφέρειες Αττικής και Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Ασφαλείας του τόπου κατοικίας του ενδιαφερόμενου. β) Για την υπόλοιπη Χώρα στην Υποδιεύθυνση ή το Τμήμα Ασφαλείας του τόπου κατοικίας του ενδιαφερόμενου. Όπου δεν λειτουργούν τέτοιες Υπηρεσίες, τα δελτία ταυτότητας εκδίδονται από το Αστυνομικό Τμήμα που ασκεί αρμοδιότητες ασφαλείας στον τόπο κατοικίας του ενδιαφερόμενου. Τα Γραφεία Ταυτοτήτων λειτουργούν καθημερινά κατά τις πρωινές ώρες, με εξαίρεση την Τετάρτη που λειτουργούν από 14:00 έως 20:30, για την εξυπηρέτηση των πολιτών που εργάζονται. Επίσης, κάθε Σάββατο από 08:00 έως 13:00 εξυπηρετούν κατά αποκλειστικότητα τους μαθητές. από την ίδια σελίδα
xania4ever Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Παράβολο γύρω στα 10 ευρώ νομίζω χρειάζεται...
fouros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Παράβολο γύρω στα 10 ευρώ νομίζω χρειάζεται... Παραβολο 9€ του δημοσίου (το παίρνεις από την εφορία) 4 φωτογραφίες για ταυτοτητα Πιστοποιητικό γέννησης τελευταιου διμήνου (ΚΕΠ) Μαρτυρας να υπογράψει στην αστυνομία 30 λεπτά για χαρτόσημο Φυσικά δηλώνεις απώλεια άμεσα Αν έχεις πιστωτικές κάρτες θα δηλώσεις τη νέα ταυτότητα στις τράπεζες, καλό θα ήταν να κάνεις και μια μεταβολή στο μητρώο στην Εφορία (μ1 εντυπο) όπου δηλώνεις τη νέα ταυτότητα (μια φωτοτυπία της καινουργιας θελεις) Αυτά... (τα έκανα αυτή τη βδομαδα )
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Οπωσδήποτε δήλωση της απώλειας της ταυτότητας στον Τειρεσία. http://www.tiresias.gr/
BaLsAmoMenos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Και εγω την ειχα χασει πριν κανα δυο χρονια και επειδη βαριομουν να παω να βγαλω, εβγαλα πριν 3-4 μηνες. Πρεπει να συνηθησω ρε γαμωτο να την κουβαλαω μαζι μου. Ολο το ξεχναω.
Höfdingadrapa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Πρεπει να συνηθησω ρε γαμωτο να την κουβαλαω μαζι μου. Ολο το ξεχναω. O λόγος;
JimxxZe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ουτε εγω την παιρνω κοντα μου οπου παω ,φανταστειτε να την επιρνα δλδ καθε βδομαδα στην αστ. διευθυνση θα ημουν ))))
BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 O λόγος; Ειμαι λιγο χαζος. Η μανα μου φταιει, κληρονομικο.
JimxxZe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδια 18 χρονων ειμαι τι δηλωση να κανω στον Τειρεσια???ΑΦΜ εχω μονο,και μια prepaid της Κυπρου που θα τους ενημερωσω αυριο για τον καινουργιο αριθμο :PP
eSATA Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ουτε εγω την παιρνω κοντα μου οπου παω ,φανταστειτε να την επινα δλδ καθε βδομαδα στην αστ. διευθυνση θα ημουν )))) fixed .
JimxxZe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 fixed . Επαιρνα ηθελα να πω!! :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.