papresa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Έχω από έναν γάμο 4 dvd και θα ήθελα να αντιγράψω τα καλύτερα κεφάλαια, ώστε στο τέλος να έχω 1 ή το πολύ 2. Γιατία αν από κάθε γάμο συγγενών μου έχω 4 dvd ζήτω που κάηκα. Υπάρχει κάποιο καλό, εύκολο κι ελληνόγλωσσο πρόγραμμα; Ευχαριστώ. Καλά που υπάρχει το insomnia αλλά και γενικότερα τα forums. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:33 ---------- Τι γίνεται, δεν ξέρει κανείς να μου πει;
isay Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Έχω από έναν γάμο 4 dvd και θα ήθελα να αντιγράψω τα καλύτερα κεφάλαια, ώστε στο τέλος να έχω 1 ή το πολύ 2. Γιατία αν από κάθε γάμο συγγενών μου έχω 4 dvd ζήτω που κάηκα. Υπάρχει κάποιο καλό, εύκολο κι ελληνόγλωσσο πρόγραμμα;Ευχαριστώ. Καλά που υπάρχει το insomnia αλλά και γενικότερα τα forums. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:33 ---------- Τι γίνεται, δεν ξέρει κανείς να μου πει; Έλα ντε! Τα κ**λόπαιδα που δε σου απαντάνε αμέσως. Οι αλήτες. Τζάμπα πήγε και το γλύψιμο. Φίλε μου λίγη υπομονή. Το forum είναι χώρος προσφοράς, όχι υποχρέωσης. Κάποιος που ξέρει και έχει χρόνο θα σου απαντήσει.
micos000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 DVDShrink (δωρεάν). Στην επιλογή για ReAuthor μπορείς να επιλέξεις τι θέλεις να κρατήσεις. Μπορείς να αλλάξεις και την αρχή και τέλος ενός τίτλου. Επίσης μπορείς να προσθέσεις όσους τίτλους θέλεις. Καλά είναι να έχεις ήδη τα dvd στον σκληρό. Δες ένα guide για το πως να κάνεις ένα compilation ΕΔΩ. Δες και ένα ακόμα για πιο προχωρημένες τεχνικές και επιλογή αρχής και τέλους ΕΔΩ. Αν πατήσεις στο Guides έχει και άλλα. Ελληνόφωνο πρόγραμμα είναι το DVDFab Platinum αλλά δεν είναι δωρεάν.
papresa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 isay, έχεις δίκιο απλά επειδή ο χρόνος μου για υπολογιστή είναι περιορισμένος αυτή την εποχή, έκατσα χθες και περίμενα απάντηση. Δεν ήταν γλύψιμο, είναι η αλήθεια. Για εμάς τους άπειρους τέροιου είδους φορουμ είναι χρήσιμα. micos000, Ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.