Giannisrethymno Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Εδώ το αγαπημένο μου msi wind u100 όλο έχει πρόβλημα με το σκληρό του και σκάει συνεχώς το λειτουργικό του όσα format και να κάνω.Λογικά κατά 90% φταίει ο σκληρός του.Τι μου προτείνετε σε αξιόπιστη λύση με χωρητικότητα πάνω από 160gb? Το netbook χρησιμοποιείτε για internet και πολύωρο downloading . Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Σκάει το λειτουργικό; Πες μας περισσότερα αν θες.
alexis333 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δοκιμασε και κανα memtest πριν προβεις σε αγορα... Νομιζω εχουν ενα διαγνωστικο μεσα στο bios ενσωματομενο για το δισκο και τη μνημη τα netbooks... Επισης δοκιμασε με αλλο 2.5αρι πανω στο netbook αν κανει τα ιδια... Και αναλογα με τα αποτελεσματα βλεπεις και κανεις....
Giannisrethymno Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,ναι γενικότερα και με τα Xp και με τα 7άρια παρουσιάζει δυσλειτουργίες,μερικές φορές δεν αντιγράφει τα αρχεία του,άλλες φορες δεν εκκινεί σωστά το λειτουργικό και διάφορα τέτοια.Δυστυχώς άλλο 2.5 δεν έχω να δοκιμάσω...Θα τρέξω κάποιο τέστ και θα σας πώ. edit 21/12 Τα τεστάκια τα τρέχει κανονικά των 7,αλλά δεν είναι και πολύ σταθερός στις αποφάσεις του.Καμμιά φορά ανοίγει και λειτουργεί κανονικά άλλες φορές χρειάζεται επανεκκίνηση...Τί λέτε?Επίσης κάνει και πολύ θόρυβο ο σκληρός όταν λειτουργεί. Helppppp...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.