Προς το περιεχόμενο

3ήμερο διακοπες

archsatan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια μέρη για χειμερινές διακοπές(3ήμερο συγκεκριμένα).

Δεν θα υπάρξει όμως η δυνατότητα χρήσης αμαξιού, και καλύτερα να είναι κάπως πιο ήρεμα, όχι καμια Αράχωβα τπτα τέτοιο.Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια μέρη για χειμερινές διακοπές(3ήμερο συγκεκριμένα).

Δεν θα υπάρξει όμως η δυνατότητα χρήσης αμαξιού, και καλύτερα να είναι κάπως πιο ήρεμα, όχι καμια Αράχωβα τπτα τέτοιο.Ευχαριστώ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=100403&page=176

Επίσης

Θα ήθελα να μου προτείνετε

fixed

Δημοσ.

Δεν με γεμιζει προσωπικα απο ομορφιά..ενα χωριό ειναι οπως όλα.Εμεινα εκπληκτος απο την αγένεια των ντόπιων εκει , και το κυριοτερο πολυ ακριβά με χαμηλές υπηρεσίες. Μου τα λεγαν , δεν ακουσα και το μετάνοιωσα που πήγα.

Δημοσ.
οπτικά εννοώ..εκει κολησες?

Ούτε οπτικά ούτε τίποτα, το Πήλιο είναι βουνό, όχι χωριό. Τα υπόλοιπα δεν έχω λόγο να τα σχολιάσω, είναι η προσωπική σου άποψη. Κατά το γνωστό ρητό, ο καθένας έχει από μία.

Δημοσ.

χμ.....ανενημερωτο σε βρίσκω....το Πήλιο είναι το Βουνό....στο Πήλιο υπάρχουν πάνω απο 30 "μεγάλα" χωριά....για την φυσική ομορφιά παραπέμπω ένα λινκ.

http://www.biblionet.gr/main.asp?page=index&subid=3628

κάποιο απο αυτά ίσως να σου αλλάξει γνώμη αν τα διαβάσεις....

υποθέτω πως πήγες μόνο Πορταρια - Μακρυνίτσα....

και Κάποιο Σ/Κ εορταστικο....

σωστα???

Δημοσ.

εμ....λογικό και στην Aνω Ραχούλα να πας τετοια εποχή λογικό να μην ικανοποιηθείς απο την πολυκοσμία και απο τις ανεβασμένες τιμές...πάντως δεν θα με βρείς αντίθετο στο θέμα της συμπεριφοράς...και ας μένω στη Μαγνησία εδώ και 15 χρονια...η συμπεριφορά γενικά εδώ είναι ένα μειονεκτημα...αλλά παντου μπορεί να σου τύχουν τα πάντα...όταν ξαναέρθεις ψάξε Μηλιές , Αγ Λαυρέντη , Αγ Γιωργη Νηλείας , Τσαγκαράδα , Αργαλαστή , Τρίκερι , Ζαγορά , Νεοχώρι , Αφέτες , Βυζίτσα και καλοκαιράκι ή και Χειμώνα για καλύτερες τιμές Άφησσο , Χορτο , Μηλίνα , Γατζέα......

Δημοσ.

Σαφως μπορεις να βρεις παντου κακη συμπεριφορά,αλλα εκει μου κανε πραγματικα κακη εντυπωση.Φυσικα δεν ειναι ολοι ετσι , δε λεω αυτο ισως να μου ετυχαν πολλα διαφορετικα περιστατικά τι να πω.Οσο για την πολυκοσμια δε με χαλάει γενικα ισα ισα. Τες πα ας μη ξεφυγουμε απ το θεμα που αφορα γενικα προορισμους.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, αλλά επειδή εστιάζω στο γεγονός ότι δν θα έχω αμάξι ούτε να πάω εκεί αλλά ούτε και να μετακινούμαι, θα ήθελα να μου πείτε αν πάω σε κάποιο χωριό στο Πήλιο, μήπως τα βρώ μπαστούνια. Κανα ταξί λογικά θα πέζει...

Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει ξενοδοχείο η δωμάτιο η κάτι παρόμοιο που να έχει μείνει ευχαριστημένος και να μην είναι και πολύ ακριβά. Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Το Καρπενήσι που είχα πάει Φεβρουάριο πριν 2-3 χρόνια μου άρεσε... Όσον αφορά το Πήλιο, έτσι και πάει κάποιος Μηλιές, Τσαγκαράδα, Ζαγορά/Χορευτό και πει ότι δεν του άρεσε (σαν μέρη και σαν διαδρομές)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...