nliokal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Λοιπόν έχω τα WinXP GR (μη με ρωτήσετε γιατί GR δεν ήταν επιλογή μου) και όλα καλά. Επειδή έβλεπα κάποια προβληματάκια είπα να βάλω το GR SP1 μήπως και λυθούν. Το πρόβλημα είναι ότι μετά την εγκατάσταση, η οποία έγινε κανονικά, μου ζητάει τώρα activation μέσα σε 30 μέρες. Υπάρχει καμία "λύση"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Ναι πώς δε γίνεται τί λες τώρα. :grin: Κανένα πρόβλημα ..... Όλα πάνε καλά.... Εχεις και pm :grin: :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 wert to idio provlima ehw ke egw mou stelneis ena mail se parakalw sto [email protected] i pm? oti thes esu! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Με γειά σου και σένα... Να τα χαίρεσε..... Εχεις και εσύ ---pm---- :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Και εμενα αν δεν σου κανει κοπο... ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Σας εστειλα σε ολους email....Eκτος τον φιλτατο wert.... :ooo: :ooo: :ooo: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 :D :D :grin: :grin: :grin::grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nliokal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Ευχαριστώ παιδιά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Opou perasa ta sp1 den eixan problima ,opote prosekste to activation giati ekei uparxoun ta problimata.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisimone Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 sygnomh pou to lew ka8ysterimena mporw na to exw kai ego????? eyxaristw..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Ποτε δεν ειναι αργα...Κοιτα το email σου!!! :ooo: :ooo: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_XLR8 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Αν γίνεται & απο δω, με σώνεις!!!!! [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Εχεις pm Τελικά σώθηκες; :grin: :grin: :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote DJ_XLR8:</font><hr> Αν γίνεται & απο δω, με σώνεις!!!!! [email protected] <hr /></blockquote> Αφου σου εστειλε ο wert εγω περιτευω....Αν οχι στειλε μου pm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.