xioniaka Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω να πάρω το Turbo-X Steel Turbo-X Steel CN720-450 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Student-Laptop/Student-Laptop-Open-Office/Turbo-x-Steel-CN720-450-Student-Laptop-with-Open-Office.htm Αξίζει τα λεφτά του ή να πάρω το HP Pavilion dv7-2210ev http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Student-Laptop/Student-Laptop-MS-Office/HP-Pavilion-dv7-2210ev-Student-Laptop-with-Microsoft-Office-VX151EA-B1A.htm Μιά γνώμη ... Ευχαριστώ
chiderboy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάλι έχω κάκιστη εμπειρία από αξιοπιστία hp και από το service τους στην Ελλάδα τουλάχιστον. 2 πολύ καλοί μου φίλοι επίσης εκ των οποίων ο ένας έχει δώσει και καμιά 700αρού σε επισκευές και μεταφορικά. Μητρικές καμένες, κάρτες γραφικών που ξεκολάνε, μπαταρίες που δε φορτίζουν, μη εξυπηρετικό service, καθυστερήσεις επισκευής, και ότι άλλο στραβό φανταστείς. Κοίτα την τελευταία έρευνα αξιοπιστίας netbook-laptop . Χίλιες φορές Acer. Σε turbox κανονικά δε θα πήγαινα άλλα μπροστά σε hp πιστεύω καλύτερα. Τουλάχιστον το turbox αν πάθει κάτι το πας Πλαίσιο και τους το χτυπάς στο κεφάλι
BritGreek Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μην αγοράσεις κανένα λάπτοπ με 1 χρόνο εγγύηση. Εγώ στη θέση σου θα έψαχνα κάποιο επώνυμο μοντέλο με τουλάχιστον 2 χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί αν σου χαλάσει στους 13 μήνες, θα κλαις τα χρήματά σου.
gatoulis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 επειδή και εγώ σκέφτομαι για laptop,όχι κατί ακριβό μέχρι 500 € αφού θα το έχω μόνο για ίντερνετ. να πάρω acer ή turbo-x ή hp? άν έχετε και εσείς κάτι να προτείνετε και τι να προσέξω...δεκτό... αρχικά λέω για αυτό http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-SN43-225.htm ή http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Timeline-5810T-354G32Mn.htm
JohnnyDragon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Χίλιες φορές Acer. Αυτό τώρα το πιστεύεις ή το είπες για πλάκα?? :lol: Τουλάχιστον το turbox αν πάθει κάτι το πας Πλαίσιο και τους το χτυπάς στο κεφάλι Ο σωστός πελάτης! Ξεχνάς πως πρόκειτε για ηλεκτρονικό μηχάνιμα, και πως χαλάει γιατί ακριβώς είναι ηλεκτρονικό μηχάνιμα! Δεν φταίει ούτε ο κάθε πωλητής ούτε ο κάθε τεχνικός του πλασίου και του όποιου πλαισίου επειδή στα χέρια σου χάλασε ένα μηχάνιμα. Και πως μπορούμε να απαιτούμε καλύτερη αντιμετώπιση σαν καταναλωτές και πελάτες, όταν κάνουμε πρώτοι τέτοιους ταλιμπανισμούς?
chiderboy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Έχω εμπειρία και με hp και με acer. Με acer δεν είχα πρόβλημα και δε χρειάστηκε να χρειαστώ το service τους και ούτε γνωρίζω απο κοντά κάποιο άτομο που είχε πρόβλημα. Με hp πάλι γνωρίζω ελάχιστους που δεν είχαν πρόβλημα και όχι μόνο για laptop. Οι δικές σου εμπειρίες; Ή απλά το είπες έτσι για να το πεις επειδή σαν καλό παπαγαλάκι κάπου το άκουσες και θές να το επαναλάβεις; Και ναι χίλιες φορές Acer. Ορίστε αμα το θές και σε στατιστικά Και ναι μηχανήματα είναι και χαλάνε και άμα χαλάνε ΑΠΑΙΤΩ να φτιαχτεί στα πλαίσια της εγγύησης και όχι να μου κάνει ο άλλος τον Κινέζο όπως οι κύριοι της HP. Δε ξέρω αμα είμαι σωστός πελάτης άλλα σωστός κότσος σαν κάποιους άλλους εδώ σίγουρα δεν είμαι. Το ότι δε φταίνε οι τεχνικοί και οι υπάλληλοι επειδή χάλασε το γνωρίζω, το ότι φταίνε άμα δε στο φτιάχνουν εσύ το γνωρίζεις; Σαν πληροφορικάριος τεχνικός Η/Υ με καλή εμπειρία αυτά
lagoudakis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 σιγουρα οποιοδηποτε μηχανημα μπορει να βγαλει ζημια γιατι απλα ειναι μηχανημα,οποτε το πρωτο που πρεπει να δεις ειναι να εχει τουλαχιστον 2 χρονια εγγυηση και η εταιρεια να ειναι αξιοπιστη για να μην σου γινουν τα νευρα κορδελες,καλα λογια λενε για dell-sony-toshiba,η αποφαση δικη σου....
adiastati Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 μακριά απο turbo-x...είχα κάποτε...τώρα εχω έναν acer είναι αξιόπιστοι και οικονομικοί. μου έπεσε κάτω άνοιξε η οθόνη και συνέχιζε να λειτουργει χωρις κανένα προβλημα απλα δεν μπορουσα να ανοιγοκλεινω το καπακι γιατι ανοιγε αρκετα και μαζευε σκονη.πηρα την αποφαση να τον φτιαξω...τα ανταλλακτικα κανανε 2 μηνες. πολυ γερα μηχανηματα και μετα την πτωση δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα αλλα το service ειναι λιγο μανικι... θα επερνα και παλι acer ομως
JohnnyDragon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Οι δικές σου εμπειρίες; Ή απλά το είπες έτσι για να το πεις επειδή σαν καλό παπαγαλάκι κάπου το άκουσες και θές να το επαναλάβεις; Και ναι χίλιες φορές Acer. Οι δικές μου εμπειρίες? Καταρχάς δεν είμαι καν ιδιωκτήτης φορητού γιατί τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. Οπότε δεν έχω εμπειρίες σαν χρήστης. Έχω όμως χιλιάδες εμπειρίες ως τεχνικός φορητών. Και πιο *&*^%$#@! απο τα acer δεν έχω ξαναδεί, και αυτό δεν αλλάζει όσα στατιστικά και αν δείξεις εδω πέρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.