Προς το περιεχόμενο

windows 7 και δεσμευση χωρου 100 mb

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα φορματ και περασα τα windows7 και αφου εκανα ενα partition ολο τον δισκο ειδα οτι διμιουργηθηκε και ενα αλλο μικρο partition 100mb,γιατι ετσι???δεν μπορω να το σβησω...μηπως ειναι κατι σαν swap για τα windows???

• Moderators
Δημοσ.

The 100MB volume is labeled as System Reserved with NTFS file system, and System, Active, Primary partition attribute with no drive letter in Disk Management. The 100MB system reserved partition is only available for Windows 7 Ultimate, Windows 7 Business and Windows 7 Enterprise editions. The 100 MB system partition is used primarily as BitLocker partition for BitLocker encryption. Additionally, it also holds the Windows Recovery Environment (WinRE) and boot files with boot manager for booting up the computer for troubleshooting when there is no Windows 7 installation DVD disc on hand. The Windows 7 created 100 MB partition is not the main boot partition or boot drive, but serve only as a backup. The following files and folders are the initial content of the partition (names in [] brackets indicate it’s a folder or directory), before BitLocker is enabled and in use.

http://www.mydigitallife.info/2009/08/20/hack-to-remove-100-mb-system-reserved-partition-when-installing-windows-7/

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπε

Δημοσ.

επειδη δεν εχω βαλει ακομα win7 , αλλα θα το κανω συντομα , μπορεις μετα οταν πας να ξανακανεις φορματ αυτο το partition να το σβησεις και να εχεις παλι εναν σκληρο unallocated space ?

• Moderators
Δημοσ.
επειδη δεν εχω βαλει ακομα win7 , αλλα θα το κανω συντομα , μπορεις μετα οταν πας να ξανακανεις φορματ αυτο το partition να το σβησεις και να εχεις παλι εναν σκληρο unallocated space ?

Αν δεν χρειαζεσαι τα παραπανω που αναφερω και χρειαζεσαι τα 100mb που πιανει,διαβασε το link που εδωσα,εχει οδηγιες για το πως να αφαιρεσεις αυτο το partition.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...