skiabox Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Για αυτο χρειαζεται απελευθερωση ολων των επαγγελματων!
sivadWS2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Eχει τύχει να εχουν απεργία και στην σελίδα να λέει κανονικά τα δρομολόγια της ημέρας...τσάμπα πήγα.....το ίδιο και στον ΟΣΕ έχω πάθει... H τελευταία φορά που έγινε απεργία από τα ΚΤΕΛ ήταν το 1983!!!! Ακόμα το θυμάσαι :lol: Αν και το κόβω ότι δεν ήσουν γεννημένος τότε οπότε δεν μπορεί να το θυμάσαι!!
glaza Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 εντάξει περιληπτικά είπα για απεργία επειδή δεν θυμόμουν ακριβώς τι είχε παιχτει..παίζει να είχε ακυρωθεί το δρομολογιο ή κάτι τέτοιο...το θέμα είναι ότι δεν το ειχαν βάλει στην σελιδα...λέμε...
Kasrith Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πόσο δίκιο έχεις.Όταν κάνει κάποιος το αυτονόητο πολλές φορές του λέμε κι ευχαριστώ.Πιστεύω πως το αξίζει πάντως.Με την επιβράβευση της καλής συμπεριφοράς,κερδίσεις δε χάνεις. Δυστυχως εκει εχουμε φτασει...
aris1986 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Εδω ήμουνα Καβάλα φοιτητής και ηθελα να παω Αλεξανδρούπολη και παιρνω τηλ τα ΚΤΕΛ και ζητησα ενα εισιτήριο!Μου ειπανε δεν εχουμε ολα πιασμενα ουτε ορθιος! Βλεπω τον σπιτονοικοκύρη μου και μου λεει δεν παιρνεις απο κει εισιτήριο απο τα αλλα Κτελ μου πε! Λεω τι παιΖει εδω?Μου λεει οτι τα χανε μαζι τα κτελ τσακωθήκανε οι ιδιοκτήτες και σπασανε σε 2 ''μαγαζια'' τα ΚΤΕΛ και δεν μιλιουνται(δικαστηρια κτλπ)! Εγω ομως με τα ψεματα του πρωτου πηγα να χασω το ταξιδι! Ζωα Γενικα!
antonisid Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ας μιλησει καποιος απο Κρήτη να πει τι γινόταν καθε τοσο και λιγάκι στην εθνικη Χανιων-Ηρακλειου με την διαμαχη που χαν τα ΚΤΕΛ μεταξυ τους.Και τι τραβαγε ο κοσμος απ τους συχνους αποκλεισμους του δρομου.Μεχρι και λεωφορεια εχουν καψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.