Προς το περιεχόμενο

Υπάλληλοι ΚΤΕΛ κ γενικότερα για τα ΚΤΕΛ

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το έχω κάνει κι εγγράφως 2 φορές σε επίσημο κ πολιτισμένο ύφος κ με πήρε ο τότε πρόεδρος,ένας μπεκρής κ με πλάκωσε στα βρισίδια.Κ μόλις πήγα με τους αστυνομικούς στο γραφείο του για μήνυση επειδή επίτηδες είχε πέσει σύρμα για να μη βγάλουν εισιτήριο στο επώνυμό μου, έφαγα μισή μέρα ταλαιπωρία,έκανε τον ανήξερο αλλά μόλις έφυγαν οι ένστολοι άρχισε πάλι τα ίδια.Δε βγάζεις άκρη με το καλό με αυτούς.

Δε μιλάς σοβαρά :shock:

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το έχω κάνει κι εγγράφως 2 φορές σε επίσημο κ πολιτισμένο ύφος κ με πήρε ο τότε πρόεδρος,ένας μπεκρής κ με πλάκωσε στα βρισίδια.Κ μόλις πήγα με τους αστυνομικούς στο γραφείο του για μήνυση επειδή επίτηδες είχε πέσει σύρμα για να μη βγάλουν εισητήριο στο επώνυμό μου,εφαγα μισή μέρα ταλαιπωρία,έκανε τον ανήξερο αλλά μόλις έφυγαν οι ένστολοι άρχισε πάλι τα ίδια.Δε βγάζεις άκρη με το καλό με αυτούς.

Αν δείρεις κανέναν τέτοιο (ή γιατρό του ΙΚΑ πχ, γιατί έχω μερικούς στη λίστα) η αστυνομία θα ασχοληθεί με αντίστοιχο τρόπο και θα γλιτώσεις; Γιατί σκέφτομαι να αρχίσω να το εφαρμόζω σαν μέθοδο :devil:

Δημοσ.

μόνο που ο γιατρός του ικα είναι υπάλληλός σου, και θεωρητικά έχεις κάθε δίκιο να τον δείρεις. Ο κτελατζής όμως δεν είναι, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ξαναπατήσεις στο μαγαζί του.

Δημοσ.
από περιέργεια και μόνο:

-κτελ θεσσαλονίκης;

-πότε παίχτηκε αυτό (έτος; );

γενικά δεν παίζει και ιδιαίτερη σοβαρότητα εκεί μέσα. Οι μισοί υπάλληλοι είναι και μέτοχοι, οπότε το παίζουν αφεντικά. Και είναι δηλαδή, αφού σαν μέτοχοι δεν κουνιούνται με τίποτα. Και γενικά υπάρχει ένα κλίμα "δεν είμαι υπάλληλος, αφεντικό είμαι, αλλά χάρη σας κάνω και δουλεύω και στα εκδοτήρια πχ, σιγά μην σκιστώ κιόλας", και "σιγά μην καρφώσω τον Τάδε, τόσες μετοχές έχει" και μπλα μπλα.

Η απάντηση είναι: αν το μαγαζί αυτό δεν μου κάνει, ψωνίζω από άλλο. Αν είναι το κτελ θεσσαλονίκης, τα ίδια δρομολόγια κάνει και το κτελ αθηνών. Επίσης και ο Ταβλαρίδης. Επίσης και το τρένο. Καριόληδες, δεν σας δίνω τα λεφτά μου.

wtf is Ταβλαρίδης???????????

Δημοσ.
μόνο που ο γιατρός του ικα είναι υπάλληλός σου, και θεωρητικά έχεις κάθε δίκιο να τον δείρεις. Ο κτελατζής όμως δεν είναι, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ξαναπατήσεις στο μαγαζί του.

Οταν μιλάμε για μονοπώλειο ομως πως μπορείς να πας σε άλλο μαγαζί? ;)

Δημοσ.

δεν είναι και εντελώς μονοπώλιο. Τουλάχιστον το Θεσσαλονίκη - αθήνα, το κάνεις:

1. με κτελ θεσσαλονικης

2. με κτελ αθηνών

3. με το υπεροχότερο όλων τρενάκι

4. με τον Ταβλαρίδη, ο οποίος είχε βρει έναν τρόπο και βάζει δικά του λεωφορεία στην γραμμή αθήνα-σαλονίκη.

Δημοσ.

Επειδη βλεπω καποιοι την πεσατε στον τοπικ σταρτερ χωρις πολλα πολλα.

Πριν περιπου 1 χρονο βρισκομαι στα κτελ πατρων και θελω να παρω λεοφωρειο για Ιωαννινα.Κλεινω το εισητηριακι μου κομπλε και καθομαι στα τραπεζακια περιμενοντας να φυγω.Λεω τι θα κανω για να περασει η ωρα.....??

Μεσα στις πληροφοριες καθοντουσαν 2 τυπισσες 50 χρονων(ξερεις,οι κλασικες που υπαρχουν στις εφοριες) οι οποιες μιλανε και καπνιζουν!Παιρνω απο το κινητο στις πληροφοριες για να δω τι θα κανουν.Χτυπαει το τηλεφωνο το οποιο βρισκοταν στο 1 μετρο απο αυτες,το κοιτανε ταυτοχρονα και συνεχιζουν την κουβεντα χωρις να το σηκωσουν!Αυτοι ειναι οι ανθρωποι στις δημοσιες/ιδιωτικες υπηρεσιες με σκοπο να βοηθησουν το κοινο!

Και επειδη καποιος ρωτησε για ηλικια,ναι ειμαι 21+ και αμα μπορουσα θα τις γιαουρτωνα(εκ του γιαουρτωνω/πεταω γιαουρτι).

Δημοσ.

Εχω παρατηρησει σε οποια κτελ και αν βρισκομαι, την ΙΔΙΑ ακριβως συμπεριφορα αντιμετωπιζεις. Ακριβως ομως. Απο Καστορια, Θεσσαλονικη, Σερρες, Αλεξανδρουπολη, Ορεστιαδα, Αθηνα και πολλαααα ακομα. Και δεν γινεται να "μην ξαναπατησεις το ποδι σου στο μαγαζακι του" απο τη στιγμη που ειναι μονοπωλειο. Ξυλο θελουν, τπτ αλλο...

Δημοσ.

Στα κΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήγα να βγάλω φοιτητικό τις προάλλες και αντί για το πάσο , είχα μαζί μου το βιβλιάριο σπουδών(ανώτερη πιστοποίηση οτι εισαι φοιτητης) και δεν μου εκοβε φοιτητικό η κάρια...μετά από εναν περιποιημένο διάλογο (@$#^@%^@) , λύγισα στο σύστημα . . . .

Δημοσ.

BTW, όταν ήμουν φαντάρος ζητούσα στρατιωτικό εισιτήριο και σε όποιο ΚΤΕΛ έτυχε να πάω μου λέγανε δεν έχει.

Έχει καταργηθεί;

Δημοσ.

Τα ΚΤΕΛ γενικά πρέπει να είναι η κορυφή της αδιαφορίας, έλλειψης ευγένειας και έλλειψης εξυπηρέτησης, και επίδειξη μαγκιάς στην Ελλάδα.

Αυτό οφείλετε στο ότι είναι ΜΟΝΟΠΏΛΙΟ.

Επίσης οφείλεται στο ότι, μέχρι τώρα τουλάχιστον και ανεξάρτητα κυβέρνησης, είχαν πρόσβαση στη εξουσία.

Επηρεάζουν πολλές φορές αποφάσεις της διοίκησης προωθώντας με κάθε τρόπο τα συμφέροντά τους.

Χαρακτηριστικό, αυτό τον καιρό είναι, είναι ότι παρόλο που φορολογούνται με αντικειμενικά κριτήρια (η πιο άδικη φορολόγηση για τους υπόλοιπους φορολογούμενους) δεν έχει ακουστεί τίποτα για αλλαγή αυτού του καθεστώτος, (βέβαια έχουμε μέλλον ακόμα).

Όλα τα ΚΤΕΛ της Ελλάδος, τα τελευταία χρόνια, έχουν πάρει επιδοτήσεις (από τους φόρους μας) για οργάνωση, εξοπλισμό πληροφορικής κλπ. Κανένα δεν έχει μια σοβαρή ιστοσελίδα. Όσες ιστοσελίδες υπάρχουν είναι φτηνές κατασκευές οι οποίες δεν ενημερώνονται και έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Δεν αναφέρουν διάρκεια δρομολογίου, κόστος κλπ.

Δεν αναφέρουν συνδυασμό δρομολογίων πχ από Πάτρα να πάει κανείς στο Άργος ή στις Σέρρες δηλαδή να αλλάξει εταιρεία ΚΤΕΛ.

Εννοείτε ότι δεν μπορείς να αγοράσεις εισιτήριο από ίντερνετ ... :-)

Πολλά από τα προβλήματα που περιγράφονται πιο πάνω θα μπορούσαν να είχαν λυθεί με μια σοβαρή ιστοσελίδα...

Τσαντίλες, τσακωμοί, βρισιές κλπ δεν οδηγούν πουθενά.

Το ίντερνετ βέβαια είναι ένας καλός χώρος δημοσιοποίησης των προβλημάτων, αλλά οι Κτελατζήδες δεν το χρησιμοποιούν !

Τελικά νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι η κατάργηση του μονοπωλίου τους και η ενδυνάμωση του τραίνου.

Δημοσ.

Οφείλεται έμμεσα στο μονοπώλιο, άμεσα στην έλλειψη παιδείας (που μας χαρακτηρίζει σαν έθνος) και στον πλεονασμό καφρίλας και ωχαδερφισμού (που επίσης μας χαρακτηρίζουν..).

Τέτοιου είδους μονοπώλια δεν συναντώνται μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ενώ όμως στην Ελλάδα η γαϊδουριά είναι ο κανόνας, εκεί είναι η εξαίρεση και το αντίθετο - η ευγένεια και η προθυμία να εξυπηρετηθείς είναι αυτό που θα περίμενε κανείς στην Γερμανία πχ, ενώ εδώ όταν κάποιος μας φερθεί έτσι, εντυπωσιαζόμαστε.

Δημοσ.
Οφείλεται έμμεσα στο μονοπώλιο, άμεσα στην έλλειψη παιδείας (που μας χαρακτηρίζει σαν έθνος) και στον πλεονασμό καφρίλας και ωχαδερφισμού (που επίσης μας χαρακτηρίζουν..).

Τέτοιου είδους μονοπώλια δεν συναντώνται μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ενώ όμως στην Ελλάδα η γαϊδουριά είναι ο κανόνας, εκεί είναι η εξαίρεση και το αντίθετο - η ευγένεια και η προθυμία να εξυπηρετηθείς είναι αυτό που θα περίμενε κανείς στην Γερμανία πχ, ενώ εδώ όταν κάποιος μας φερθεί έτσι, εντυπωσιαζόμαστε.

Πόσο δίκιο έχεις.Όταν κάνει κάποιος το αυτονόητο πολλές φορές του λέμε κι ευχαριστώ.Πιστεύω πως το αξίζει πάντως.Με την επιβράβευση της καλής συμπεριφοράς,κερδίσεις δε χάνεις.

Δημοσ.
Τα ΚΤΕΛ γενικά πρέπει να είναι η κορυφή της αδιαφορίας, έλλειψης ευγένειας και έλλειψης εξυπηρέτησης, και επίδειξη μαγκιάς στην Ελλάδα.

Αυτό οφείλετε στο ότι είναι ΜΟΝΟΠΏΛΙΟ.

Επίσης οφείλεται στο ότι, μέχρι τώρα τουλάχιστον και ανεξάρτητα κυβέρνησης, είχαν πρόσβαση στη εξουσία.

Επηρεάζουν πολλές φορές αποφάσεις της διοίκησης προωθώντας με κάθε τρόπο τα συμφέροντά τους.

Χαρακτηριστικό, αυτό τον καιρό είναι, είναι ότι παρόλο που φορολογούνται με αντικειμενικά κριτήρια (η πιο άδικη φορολόγηση για τους υπόλοιπους φορολογούμενους) δεν έχει ακουστεί τίποτα για αλλαγή αυτού του καθεστώτος, (βέβαια έχουμε μέλλον ακόμα).

Όλα τα ΚΤΕΛ της Ελλάδος, τα τελευταία χρόνια, έχουν πάρει επιδοτήσεις (από τους φόρους μας) για οργάνωση, εξοπλισμό πληροφορικής κλπ. Κανένα δεν έχει μια σοβαρή ιστοσελίδα. Όσες ιστοσελίδες υπάρχουν είναι φτηνές κατασκευές οι οποίες δεν ενημερώνονται και έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Δεν αναφέρουν διάρκεια δρομολογίου, κόστος κλπ.

Δεν αναφέρουν συνδυασμό δρομολογίων πχ από Πάτρα να πάει κανείς στο Άργος ή στις Σέρρες δηλαδή να αλλάξει εταιρεία ΚΤΕΛ.

Εννοείτε ότι δεν μπορείς να αγοράσεις εισιτήριο από ίντερνετ ... :-)

Πολλά από τα προβλήματα που περιγράφονται πιο πάνω θα μπορούσαν να είχαν λυθεί με μια σοβαρή ιστοσελίδα...

Τσαντίλες, τσακωμοί, βρισιές κλπ δεν οδηγούν πουθενά.

Το ίντερνετ βέβαια είναι ένας καλός χώρος δημοσιοποίησης των προβλημάτων, αλλά οι Κτελατζήδες δεν το χρησιμοποιούν !

Τελικά νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι η κατάργηση του μονοπωλίου τους και η ενδυνάμωση του τραίνου.

Eχει τύχει να εχουν απεργία και στην σελίδα να λέει κανονικά τα δρομολόγια της ημέρας...τσάμπα πήγα.....το ίδιο και στον ΟΣΕ έχω πάθει...

Δημοσ.
Στα κΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήγα να βγάλω φοιτητικό τις προάλλες και αντί για το πάσο , είχα μαζί μου το βιβλιάριο σπουδών(ανώτερη πιστοποίηση οτι εισαι φοιτητης) και δεν μου εκοβε φοιτητικό η κάρια...μετά από εναν περιποιημένο διάλογο (@$#^@%^@) , λύγισα στο σύστημα . . . .

Κοιτα αυτο εχει και μια λογικη που σου κανε διοτι κι εγω φοιτητής ειμαι αλλα τοσο μεγαλο εξάμηνο που δεν δικαιούμαι πλέον πάσο.Θελω να πω οτι οποιος ειναι φοιτητης δεν δικαιουται απαραίτητα μειωμενο εισητηριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...